MK rosegold watch

Sain siis joululahjaksi poikaystävältä Michael Korsin uuden rosekultaisen kellon aiemman myydyn tilalle. Kerkesin jo säikähtää, kun kello oli myyty loppuun, kun onnistuin löytämään juuri tätä mallia vain Net-a-porterista ja mikään muu malli ei sitten enää näyttänytkään edes varteenotettavalta vaihtoehdolta.

Tää on tällä hetkellä varmaan siroin mun kaikista kelloista ja on roikkunut kädessä joka päivä sen jälkeen kun kiikutin tän pienennytettäväksi. Kokoa tosin hieman hankala havainnollistaa tästä kuvasta, parempia en näköjään ollut ottanut, vaikkei koko kello kuvassa kamalasti edes rosekultaiselta näytä. Mutta tykkään ihan superpaljon! 🙂 Parempia kuvia löytyy täältä. 

Oon ollut nykyisellä työpaikalla nyt vajaat 5kk ja onnistunut jo ajat sitten saamaan kellohullun maineen jo sielläkin, teillehän asia oli tietty jo ihan selvä 😀 Mikäköhän mahtaa olla mun seuraava kellovillitys?!

13 vastausta artikkeliin “MK rosegold watch”

 1. Itse en ymmärrä mitään kelloista, varsinkaan ns. aidoista kelloista. Mielestäni silkkaa rahantuhlausta, koska ajan näkee kännykästäkin. No, mutta harrastuksensa kullakin.

 2. Hej, Har inget med det här inlägget att göra men såg en video på youtube och ville bara säga att du är jätte söt och att du pratar jätte bra svenska 🙂 Kram från Sverige 🙂

 3. Tiia: on kyllä 🙂

  I'm Lacking: 🙂

  diamond girl: tykkään kans 🙂

  anonyymi: hehe, hassua! mut on pienestä asti opetettu käyttämään "laatukelloja" kelloja ja arvostamaan niitä ihan keräilykappaleinakin (ennen pidin siis vain swatcheja ja keräilin, osaa kun valmistetaan vain pieni erä), siksi musta ois jotenkin järjetöntä ostaa kello jolla ei ole mitään jälleenmyynti/keräilyarvoa 🙂

  AnsQ: eiks oo! 🙂

  Anonyymi: semmoset lampaannahkaiset sheperdin tohvelit, takin, vaatteita, pipon… en varmaan muista ihan kaikkia 🙂

  Anonyymi: tack, tack! kramar tillbaka ! 🙂

 4. Anonyymi: olen lukenut. niin kauan kun tuotetta saa myydä, niin en itse tuotteen käyttöä pelkää. Olen jo ennen neulashin käytön aloittamista lukenut näistä valmisteista, joissa tätä silmänpainetaudin hoitoon käytettävää lääkeainetta on ja tosiaan käsittääkseni neulashissä ei tätä tai sen johdannaistakaan ole, joista samanlaisia sivuvaikutuksia olisi. Tosin näitäkin ilmeisesti pohjoismaissa on ollut myynnissä, joissa kyseistä ainetta on ollut. Käsittääkseni ihmiset ovat ryhmittäneet tämän koskemaan kaikkia ripsiseerumeita 🙂 Ei ole vielä mitään ilmennyt, vaikka pari vuotta olen neulashiä käyttänyt.

 5. Luetkohan sä ees näin vanhoihin postauksiin tulevia kommentteja…? Kysyn kuitenkin:)! Miks sä myit sun aiemman Michael Korsin kellon, oltko siihen jotenki epätyytyväinen? Kiinnoistais vaan koska on lähössä itellekin saman merkkinen ja värinen kello tilaukseen. Kiitos kiitosjos jaksat vastata!

  1. OOn tosi pahoillani! luen kyllä läpi jokaisen kommentin ennen hyväksyntää, mutta jos kommentti on kovin vanhassa postauksessa ja hyväksyn kommentit kiirellä, on enää mahdoton muistaa mihin postaukseen kommentti on tullut! 🙁 ja kiireiden vuoksi hankala lähtemään kahlaamaan koko blogia läpi.. en valitettavsti kyseistä kommenttia muista jos olet tätä siis aikaisemmin kysynyt, mutta jossain postauksessa taisinkin kirjoittaa, että meni maku koko malliin, koska kelloa alkoi olla jokaisella bloggaajalla. Yleensä mua ei haittaa tämmöiset seikat, mutta en ennen kellon tilausta ollut nähnyt kelloa kenelläkään ja kyllästyin siihen yksinkertaisesti, kun näin jokatoisessa blogissa samasta kellosta kuvia 🙁 muuten kello oli aivan ihana, tosin todella massiivinen"

  2. ja pakko lisätä vielä, että koska olen "kelloihminen henkeen ja vereen", niin en vaan kestä sitä, että mun "pyhää esinettä" löytyy jokatoiselta 😀 kuulostaa tosi tyhmältä mutta tämmöinen pakkomielle on 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.