ostinpa kerran uudet lakanat

Löysin tässä unenpöppörössä luonnoksista jonkun postauksen, joka piti julkaista varmaan jo marraskuun puolella, mutta yllättäen vähän jäänyt ja pitää vaan toivoa, etten nyt ole jo esitellyt kertaalleen mun ”uusia” lempparilakanoita 😀

Siis ihan parhaat! Ensin näin nämä ja parit muut kivat Stockmannin joulukuvastossa ja Stockalla oli sillon marraskuun puolella näitä enää vaan muutamia, olisin ostanut vielä toiset perään stockan verkkokaupasta, mutta näyttivät loppuneen. Aivan ihanaa puuvillasatiinia! (Otan tän petivaatteiden oston aina hyvin tosissani, eka hiplailin Stockalla jotain 200euron lakanasettiä, mutta rajansa kuitenkin kaikella ainakin toistaiseksi…)

Ja nää mun ihanat pörrösukat, joissa on vielä ihan sopivasti jarruesteet pohjissa, etten rynäse parven rappuja alas. Kerran nimittäin meinasin 😀 Kävin ostamassa ihan jo toisen parin.

Ja Hemtexistä lähti pari viikkoa sitten mukaan tommoinen 50x90cm pitkulauntuvatyyny. Tai köyhän naisen ”body pillow”, mulla on nimittäin aina pakkomielle mytätä peitto tai tyyny aina jalkojen väliin kun nukun ja tää on siihen ihan paras! Seuraavaks pitäis metsästää talveksi (jos semmoinen nyt mahtaa tänä vuonna ylinpäänsä olla tulossa) 900g untsikkapeitto ton 400grammaisen ohelle. Itseasiassa voisi hoitaa tän peittoasian kuntoon ensi viikolla..

Vielä jemmaan pakkasille noita mun Lumenen lemppari-voiteita ja ripsivärikin oli jo niin kuiva, että oli aika hommata uusi. Olin siinä Lancomen pisteellä ihan pää pyörälläni noista kaikista Lancomen Hypnose Dolls eyes, Hypnose sitä ja Hypnose tätä-ripsareiden kanssa, kunnes myyjä ehdotti mulle tota ihan perus-Hypnosea, koska en mitään ihan megatuuheutusta ripsiin tarvitse. Ainiin ja mukana tuli myös kaupan päälle minikoossa silmämeikinpoistoaine ja kajaali, joista en kyllä kumpaakaan käytä, mutta eipä ne mitään maksaneetkaan.

Ja ehdottomasti paras ripsiväri hetkeen!! Aiemmin oon käyttänyt Lancomelta Definicilistä, joka on myös ok, mutta tää on ehkä vielä sitäkin parempi. Aiemmin käytin vuoden MSCHICIN 3D-mascaraa, joka oli tähän asti (kunnes se kuivui) mun lemppari, mutten tällä hetkellä oikeastaan edes tiedä mikä se mun lemppari todellisuudessa on 😀 Mielenkiinnosta tekis kieltämättä mieli testata ne kaikki Hypnoset läpi, ei nimittäin oo levähtänyt tippaakaan yhtenäkään aamuna, kun oon töihin mennessä kipittänyt kaatosateessa Bulevardia pitkin töihin.

Ketään muita Hypnose-faneja?! 🙂 Suositteletteko kenties jotain muutakin kun tota perus-versiota, mitä?

(Edit: ostin joku aika sitten Dolls eyesia, enkä oo kyllä varmaan vielä kertaakaan kokeillut yhtä huonoa ripsiväriä.. Joten ehkä vaan pitäydyn tossa perus-hypnosessa..)

25 vastausta artikkeliin “ostinpa kerran uudet lakanat”

 1. Hei!

  Sulla on oikein kiva blogi, mutta olen huomannut että ostat melkeinpä aina jotain tuotetta useamman kappaleen tai useammassa värissä? miksi? Eikö mene jo vähän liiallisuuksiin? 🙂 Shoppailu on ihanaa ja tavarasta voi nauttia, mutta ainakin omasta mielestä suurempi hamstraaminen on ihan hullua..

 2. ihanaa et joku muukin on hullaantunt noihin lakanoihin 😀 mä sekosin täysin ku näin noi esillä jumbon stockalla ja sit pistin mastercardin vinkumaan ja hommasin koko setin..oli kans pakko ostaa se kauniin ruskea aluslakana ja ne valkoset tyynyliinat noiden tyynyliinojen kaveriks! maailman ihanimmat lakanat sanon minö <3

 3. Mä olen tykännyt tuosta Hypnôse Doll Eyes – ripsiväristä tosi paljon 🙂 Sitä ennen käytin Hypnôse Drama, joka oli myös tosi hyvä! Suosittelen kokeilemaan 🙂

 4. Lancomen Hypnose on ihan paras ripsiväri! Tällä hetkellä minulla on kyllä ripsenpidennykset, mutta ennen niitä en muuta ripsiväriä käyttänytkään! 🙂

 5. Hypnose Drama on paras! Doll Eyes ei muakaan vakuuttanut, mutta toimii perusripsarina. Toi Drama sen sijaan tekee aivan mahtavat tuuheat räpsyt eikä myöskään leviä sateessa tai urheillessa.

 6. Toi perus Hypnose oli mulla kyllä pitkään luotto ripsarina! Aivan mahti. Sitten erehdyin kokeilemaan kaiken maailman muita merkkiripsareita, mutta ei niistä mikään ole voittanut tuota. Oon myös kokeillut Lancomen pidentävää ripsaria, mut ei se ollut läheskään yhtä hyvä. Melkein tänään ostin tuon Dolss Eyesin, mutta onneksi en jos se on kerta huono! 😀

 7. AnonyymI: kiitos, en nyt oikein vain ymmärtänyt mitä mahdoit tarkoittaa tällä? Tai siis mitä olen esimerkiksi ostanut monessa värissä? Tai siis mielestäni on luonnollista, että ostaa useamman esimerksi perusvaatteita, jos malli on hyvä. Tai siis olisi mielestäni hölmöä olla ostamatta, jos tuote on hyvä 🙂

  Tiia: todellakin, en muuta enää raaski käyttääkkään! 🙂

  A: eikä! siis noi on aivan parhaat kyllä! 🙂

  JMiss: mun ripsistä tulee vaan jotenkin ihan kamalat sillä dolls eyesilla 🙁 en ymmärrä! Dramaa voisin ostaa kyllä seuraavaksi!

  Anonyymi: niin on aivan paras 🙂

  Anonyymi: mulla dolls eyes menee päivän mittaan tosi epäsiistin näköseksi ripsissä, en ymmärrä.. muutenkin tulee jotenkin tosi vaisu lopputulos, ei mitään sellasta mitä ton nimen perusteella odottaisi 😀
  Drama seukkina testiin!!

  Emppu: hahah! hypnose on kyllä best! 🙂 en tietty osaa sanoa jos dolls eyes ei vaan sovi mun ripsille, jotenkin niistä tulee aina aivan kamalan näköiset kun sitä laittaa ja menee päivän mittaan tosi karseen näköseks.. voi tietty olla ihan ripsistäkin kiinni 🙂

  Anonyymi; kiva jos pidit 🙂

 8. Oon testannu hypnoselta kolmea eriä, mutta en muista niitten nimiä. :DD Ainoastaan sen muistan että pidin siitä perus hypnosesta eniten. Ihan siis paras ikinä! En oo vielä ainakaan sen vertasta löytäny.

 9. Perus Hypnose on ehdottomasti paras! Oon kokeillut dramaa (ja joitain muitakin lancomelta). Nyt mulla on syksyllä ollut MSCHICin Xrated (ihan ok) ja tällä hetkellä saman merkin 3-D, mutta kunhan saan sen käytettyä, niin ostan taas hypnosen. Se vaan on ihan ehdottomasti paras ripsiväri ikinä. Oon käyttänyt sitä jo useamman vuoden, välillä hairahtunut kokeileen jotain muuta, mutta sitten taas palannut luottoripsarin pariin. 🙂

 10. Moikka,

  Kyselisin onko sulla vielä se D Brandin musta eskimå takki käytössä, vai oisitko halukas myymään eteenpäin?:)
  Täällä ois yks kiinnostunut ostaja!

 11. Vilma93: en oo vielä testannut, mutta täytyypä! 🙂

  Audrey: no tuo perus-hypnose on kyllä ihan best! turha ehkä enää edes niitä muita testailla ;D

  Anonyymi: mulla on kans xratedia, en tykkää yhtään, kun tulos on aina aika hämppis, mutta perus-hypnose on kyllä ihan paras! 🙂

  Sini: on käytössä lähes päivittäin, eli valitettavasti en myy, lempitakki nimittäin 🙂

  terez: priset var ca 50euro tror jag, inte väl så dyra 🙂

 12. Hei ite oon miettiny noita Lumenen voiteita. Tiedätköhän yhtään sopiiko ne herkälle iholle? Itellä on kuiva ja herkkä iho että kosteutus ois aika hyvä, mutta jos on jotain hajusteita tai muita niin ei sitten voi kyllä ostaa… :/ Niin ja sitä piti myös kysyä että pitääkö ne ihon tosiaan hyvin kosteana? On nimittäin itellä takana aika monta huonoa ostosta kosteusvoiteiden saralla..

 13. Tintti: kiitos 🙂

  Tytti: mulla on myös kuiva ja herkkä iho ja toi on itselläni ainakin ollut pelastus! todella miedosti tuoksuu ja kosteutus parhain tähän mennessä kaikista kasvovoiteista mitä olen käyttänyt. Ja tota yövoidetta voi käyttää myös päivällä jossei päivävoide kosteuta tarpeeksi 🙂

 14. hypnose doll eyes on parhain ripsari ! 🙂 ja toi lumenen syväkosteuttava voide on kans tosi tehokast ! 😀

 15. Anonyymi: meni hermo niihin

  Paula: jooo 🙁

  Anonyymi: tällä hetkellä yksin!

  Sofia: Lumene on kyllä ihan paras, dolls eyes vaan ei sitten toimi mun ripsissä yhtään! 🙁

 16. Tykkään todella lukea sun blogia ja saada paaaaaljon ideoita sulta! 🙂 olet saanut mut jo koukutettua niin moneen juttuun! 🙂 Tykkään myös kovin sun kodistasi, itse olen etsinyt jo hetken kämppää Helsingistä ja tuntuu että se on ihan toivotonta. Kaikkea hyvää sulle tulevaksi vuodeksi! 🙂

 17. Anonyymi: todella mukava kuulla, että joku on saanut hyviä ideoita ! 🙂 onnea asunnon etsintään ja oikein mukavaa vuotta sinullekkin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.