Venus-voittajat!

Hello! Ja miljoona kertaa pahoittelut, että oon noin kuukauden myöhässä Venus-arvonnan voittajien julkistamisen kanssa… 🙁

Jokatapauksessa höylän ja geelin voittivat seuraavat 5 kommentoijaa:

”Pikkuenkeli kirjoitti…
Toivoin erityisesti joululahjaksi hampaidenvalkaisua ja the versacen hakuveden! 🙂 Kivoja juttuja olis myös kaikenlaiset lahjakortit (koska siinä todella tuntuu että rahaa ei mee ja saa kaikkee kivaa :D) ja sit koruja ja alusvaatteita.
Muutenkin hyvään saumaan tuli tää arvonta koska koiranpentuni meni jo kolmanteen kertaan hajottaan/syömään täysin hajalle tommosen sheiverin 😀 ei kiva…”

”sara kirjoitti…
oon toivonu uusia kaiuttimia koneesee ja just tota palkintoa!!!:D”
Anonyymi kirjoitti…
Glirtter iPhone kuoret :))! T Nea”

”Anonyymi kirjoitti…
Minä toivon että joulupukki remontoisi minulle uuden kylpyhuoneen, koska entinen on niin kämänen! Ja sitten toivon myös kaikkia tyttöjen juttuja, kuten hajuvettä ja suklaata! T: Hilppa-Maaria”

”Hanilo kirjoitti…
Osallistun arvontaan! joululahjalistaltani löytyy kaikkea käytännöllistä kuten velourasu, UGG-saappaat ja pyyhkeitä. :)”

Hurjasti onnea! Laitatteko minulle sähköpostitse (ixdu87@gmail.com) osoitteenne, jotta palkinto voidaan pikimmiten laittaa teille päin 🙂

6 vastausta artikkeliin “Venus-voittajat!”

  1. Hei! Mistä profiilikuvan iphonen kuoret on ostettu? Ne on tosi hienot 🙂

  2. Tuli mieleen että tilasin neulashia niin meneeköhän se pilalle postituksessa kun ulkona on pakkasta? Kaikkee mäki ajattelen:D Kuinka nopeaasti neulash yleensä tulee? Tilasin jo 5 päivää sitten..

  3. Oletko käyttänyt enää neulash ripsiseerumia? Kuinka kauan ripset pysyivät pitkinä seerumin käytön jälkeen? Suosittelisitko tuotetta edelleen? 🙂

  4. Anonyymi: ei valitettavasti mitään tietoa pakkas-asiasta 🙁 Itselleni ainakin tuli ihan muutamassa arkipäivässä. Onhan tässä ollut viikonloppu välissä sinun tilauksesi kohdalla.

    AnonyymI: joo käytän edelleen 🙂 en ole pitänyt niin pitkiä taukoja, että olisin mitään huomannut, ei ainakaan parissa kuukaudessa miksikään muuttuneet! suosittelsiin edelleen!

  5. halusin tulla katsomaan vanhoja videopostauksia ja mihin ne on hävinneet?!?!?! onko mitään videoita enää jäljellä?!?!?! 🙁
    Älä vaan sano et oot menny poistaan kaikki? En ymmärrä kun sun videot oli just PARHAITA <3 oikeesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.