Arvonta: 50euron lahjakortti Nelly.comiin!

Sain joku aika sitten 50euron lahjakortin Nellylle, jonka arvon nyt teidän ihanien kesken 🙂 Linkitä siis kommenttiboksiin mielestäsi kivoin Nellyn tuote osallistuaksesi, aikaa osallistua on sunnuntaihin 22.01.2012 klo 00:00 asti! Onnea kaikille tasapuolisesti 🙂 Osallistuthan arvontaan nimimerkillä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Kivointa tuotetta pääset etsimään TÄSTÄ!

216 vastausta artikkeliin “Arvonta: 50euron lahjakortti Nelly.comiin!”

 1. Vaikea valita mutta valkoinen Silk Minichrono
  Triwa Iineksen inspiroimana on luultavammin seuraava ostos.

 2. En jaksa osallistua nyt edes arvontaan, paremmat mahdollisuudet nyt muilla koska yleensä olen aika moinen hannuhanhu hehhehe 😀
  mutta siis tykkään blogistasi ja halusin tulla katsomaan vanhoja videopostauksia ja mihin ne on hävinneet?!?!?! onko mitään videoita enää jäljellä?!?!?! 🙁

 3. http://nelly.com/fi/lastenvaatteita/vaatteet/housut/name-it-100155/delano-kids-sweat-suit-8898-76/

  Luulin aluksi ettei Nellyllä olisi ollenkaan 12-vuotiaille pojille vaatteita, mutta erehdyin. Menin sitten tonne lastenosastolle ja petyin, koska suurin osa oli jotain DC:n huppareita, jotka on ihan törkeitä ja kalliita. No selailin niitä vaatteita siinä sitten ja törmäsin tuohon linkin haalariin ja olin rakastunut. Väri on ihana, ja toi ois niin kätevä sirkuksessa, sillä sitten ei tarvis vedellä paitaa kokoajan ja näyttäishän toi ihan törkeen söpöltä. 😀 En OnePieceen viittis tuhlata, kun ovat aika kalliita, niin tässä ois hyvä korvike sille 🙂

 4. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urheiluvaatteet/onepiece/onepiece-2091/lusekofte-onepiece-300081-286/

  Joo okei. En ihan olis ajatellut että tällä iällä haaveilee pukeutuvansa potkupukuun 😀 Mukavuudenhaluisena olis ihana käpertyä haalari yllä sohvan nurkkaan, ja toisinaan kun on kotipäiviä ettei jaksais oikeastaan pukeutua yhtään, mikäs olis sen kätevämpää kuin kiskaista haalari niskaan… Mutta mites sitten se vessassa käynti, hm.

  Vielä mieluummin ottaisin kyseisen mallin pinkkinä! Toisaalta olisi tuo tummansininen yllä voisi ihan hyvin lähimarketissakin piipahtaa..

 5. Kolmatta kommenttia yritän laittaa 😀 En tiedä missä vika – olenko minä toivoton poropeukalo vai onko systeemissä häikkää, mutta aikaisemmat kaksi ovat ilmeisesti kadonneet jonnekin kyberavaruuteen (tekstikenttä tyhjenee kun yrittää julkaista tai esikatsella kommenttia)..

  Anyways, tässä tämä superunelma:

  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/nelly-trend-917/chain-dress-917100-14/

  Toivottavasti toimii 🙂

  – Viivi

  // MUOK: kokeilin IE-selaimella ja tarkastelen sivua välimuistissa, vissiinki toimii näin 😀

 6. Ehdottomasti jouksuhousut! http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urheiluvaatteet/tights/nike-1013/filament-tight-200178-14/

  Perus vaatevarastoa pitäisi päivittää myös mutta, tiedän että tarvitsen myös juoksuhousut jotka jäävät listani hännille sillä ilmankin pärjää… vaikka tosin en piruverkkareissa mielelläni juoksisikaan! =D Joten jos voittaisin, en ehkä tuntisi niin huonoa omaatuntoa ostaessani lahjakortilla itselleni tämän tuotteen!

  -R-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.