LookFantastic

Oujee, raahasin just postista mun Lookfantasticin paketin, jota olin odottanut yli viikon kun kuuta nousevaa. Mulla on ollut ihan kamala hiuskriisi varmaan viimeiset pari kuukautta ja tekisi mieli viettää aikaa pipo päässä lähinnä 24/7, jos se vaan suinkin ois mahdollista.. Jaksoin aamulla (ja vielä töihin seitsemään-aamuna) ekaa kertaa ties kuinka pitkään aikaan vähän taiteilla laineita suoristusraudalla jonka jälkeen totesin, että ehkä täältä kuopasta joskus noustaan. Viimeistään näillä uusilla hiustuotteilla 😀

MaroccanOil oli vanha tuttu ja äsken tota testaillessani mietin taas kerran, että miten oon onnistunut pärjäämään ikinä ilman! Lorealin Mythic Oil ei vedä kyllä mitään vertoja tälle. Jopa mun hiuksista tulee niin pehmeät, että on jatkuvasti hiplailtava ja ihmetellä, että oliko tää tosiaan se mun kuiva takkupesä.

Tigin Small Talkia on muuten vaan pitänyt tilata varmaan viimeiset 5v ja ainakin tuoksu oli aivan ihana!

Redkenin tuuheuttavat oli muuten vaan tosi kiinnostavia, olisin alunperin tilannut All softit, jotka olivat päässeet tilapäisesti loppumaan.

Sitten aiheeseen Tangle Teezer! Ihan paras harja luonnonhiuksille, pidennyksille, kuiville hiuksille, märille hiuksille you name it! Kokeilin tätä äsken teippeihin ja pakko sanoa, että tällä saa pidennyshiukset selvitettyä vaivattomasti ihan tyvestä asti. Ainut vaan, että huomasin mun harjaussession jälkeen mun sylissä ehkä kaksi miljoonaa sentin mittaista katkennutta latvaa, joten kai tää käy myös ihan pikaparturista 😀

Tulipa pitkästä aikaa tämmöinen höpöhöpö-postaus. Jatkankin tässä mun jäisen superchili-keiton sulattamista. Kivat viikon alut kaikille 🙂

24 vastausta artikkeliin “LookFantastic”

 1. Ihania tuotteita, en pärjäisi enää ilman Tangle Teezeria! Mulla on ihan samanlainen pinkki. Käytän pidennyksiin Redkenin Argan-öljyä, joka on ihan hyvä, mutta ensi kerralla tekis mieli kokeilla tota!

  1. Oon kuullut siitä redkenin öljystä myös hyvää, tekis mieli taas seukkina testata sitä 😉 tangle teezer on ihan best!!! (varsinkin toi pinkki)

 2. Saiskohan tuota harjaa kaupoistakin? Vai onkohan tuon merkin oma juttu…. Olen himoinnut jo jonkun aikaa 🙂

 3. Toi Tangle Teezer on mun pelastus! Mulla on ihan megatakkuuntuva hiuslaatu. Tuolla saa nopeasti ja kivuttomasti harjattua takut selviksi. Luottotuote!

 4. Mä oon kanssa halunnu pitkään kokeilla Tangle Teezeriä, mutta jotenkin oon epäillyt ettei se oikeasti toimi vaan takuttaa vaan enemmän tai tarttuu kiinni takkuihin 😀 Ilmeisesti se on kuitenkin ihan toimiva kapistus 🙂

  Ja muuten jos jaksat tehdä postausta jossain vaiheessa näistä tuotteista/niiden toimivuudesta niin ainakin mä lukisin mielelläni sun käyttökokemukset! (Ja varmaan moni muukin 🙂

  1. Se on kyllä ihan paras, suosittelen! Voin yrittää tehdä sitten postausta, tosin maroccanoilia oon käyttänyt aikasemminkin ja tangle teezeriä jo myös testannut ja molemmat aivan parhaita! 🙂

 5. hei oon tykänny tosi paljon kattoo noit sun videoit tuolt youtubesta, mut oot näköjää poistanu ne kaikki! sulla oli nii hyviä meikki- ja vaatevinkkejä niin miten pystyn taas seurailee niit? 🙂

 6. Ootko koskaan tilannu escentual.com -sivuilta kosmetiikkaa? Siellä on välillä ihan mielettömän hyviä alennuksia, ja muutenkin tuotteet mun mielestä edullisempia kuin tuolla look fantasticissa 🙂 Kannattaa tsekata!

 7. ihanat kynnet! ü onko tuo tangle teezer niin hyvä mitä kaikki sitä todella kehuvat? =D itsellä on niin lähellä sen ostaminen ;D

 8. Mullakin on Tangle Teezer ja tykkään kyllä 🙂 Ei mikään superihmeellinenerikoisuus mutta silti 😛

 9. Maksoitko Look Fantasticin tilauksen punnissa vai euroissa? Katoin et punnissa maksaminen tulis vähän halvemmaks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.