la 28

Ihanaa herätä ensimmäistä kertaa en edes muista kuinka pitkään aikaan aamuun, kun aurinkokin vähän sallii kurkkia tuolta pilvien välistä. Pientä piristystä tähän pimeyteen. Mun yläkertalainen päätti taas eilen pitää megabileet välillä 21-07, mutta sain ihme kyllä jopa nukuttua, kun olin eilen niin hajalla työviikon jäljiltä. Vielä olisi yksi työpäivä edessä muissa hommissa, joten tämmöinen aktiivi-viikko tällä kertaa. Oon kyllä vakavasti asettanut itselleni tavoitteen, että hankkiudun tässä kevään mittaan lopullisesti eroon näistä mun lisähommista, tähän elämään kun ei tällä hetkellä paljoa muuta mahdukkaan kun töitä ja opparia (joka on aiheuttanut mulle nyt kolme päivää kestäneen kestomigreenin :D)..

Tällä viikolla on muutenkin ollut ”vähän rankkaa”.. Alkuviikosta mun verhotanko tippu alas tuolta 3,5m korkuudesta suoraan mun lasisen tuikkulyhdyn päälle joka räjähti ympäri asuntoa. En saanut sitä verhotankoa takas tällä mun pituudella edes ikkunalaudalla seisten, mutta onneks mun kaveri tuli pelastamaan mut parin päivän verhottomuuden jälkeen.. Mun ShopBopin paketti jäi jostain syystä tulliin, vaikka olin maksanut import feesit jo tilauksen yhteydessä. Lopulta se saatiin sieltä tullista pois ja se paketti katosi sitten muuten, kunnes sain ne UPS:in tyypit kiinni ja selvis, että se paketti oli viety postiin ja unohdettu ilmoittaa. Toissapäivänä mulla oli taas ihan kauhee sulake-operation ja puolet keittiöstä oli ilman sähköjä (keitin eilen mun lattet olkkarissa :D), kunnes tajusin, että blondin täytyy varmaan kytkeä myös ne sähköt erikseen tollasesta katkaisijasta päälle sulakkeenvaihdon jälkeen (luulin jo siis että oon saanut aikaan jonkun oikosulun, kun valot ei pala vaikka kävin kaikki sulakkeet läpi). Mutta ehkä tää loppuviikko sujuu jo vähän paremmin!

Ps. Voiko joku kiltti kertoa, että siellä on joku toinenkin, joka tuskailee opparin kanssa niin, että tekisi jättää koko homma sikseen ja olla ihan suosiolla koko loppuelämänsä vaan ylioppilas?!

35 vastausta artikkeliin “la 28”

 1. OPPARITUSKAILIJA ILMOITTAUTUU! Oon vuorannut mun yksiön olohuone/makkarin lattian ihan kokonaan kaikilla papereilla, samoin seinät. Opparin "palasia" siellä täällä mutta saatana milloin mä saan kirjoitettua sen koneella.. 😀

  1. EI HAHAHAHAHHAH!!! okeei… mä en oo ehkä ihan vielä tossa, tai kai toikin ois parempi kun se, että koittaa koko ajan pakoilla velvollisuuksiaan ton työn suhteen (eli esim sitä kirjastoon raahautumista,….) kohta mullakin alkaa varmaan toi vuoraus ja mind-mappien kirjotus (ruksaan aina sit yli ne kohdat mitkä oon saanut koneelle) 😀 tsemppiä!!

 2. Täällä gradutuskailija! Hirveet kriisit sen kanssa, välillä tuntuu tosiaan et viskaan sen muistitikun vaan hankeen. Nyt ehkä pahimmasta vaiheesta on päästy ohi mutta en tiedä koska tää homma saadaan päätökseen kun on vielä niin paljon tehtävää ja työtkin ovat alkaneet… :/ mutta, ehkä tässä saa boostia saapuvasta keväästä, en tosiaan aio enää lumien sulaessa istua sisällä gradu seuranani 🙂 Tsemppiä, kohtalontovereita on varmasti paljon!:)

  -cherria

  1. mulla myös ehdottomasti tavoitteena saada toi kevääksi pois silmistä ja mielestä! töiden ohella tämä on kyllä jotain aivan kamalaa… tsemppiä sinnekkin!! 🙂

  1. en mäkään mikään hiusvelho ole, mutta hyvillä tuotteilla on alkanut osata ja jaksaa laittaa hiuksia vähän paremmin 🙂 ja kiitos!

  2. Mitäs nämä hyvät tuotteet ovat? 😉 Ite oon just oppinu tekee kiharoita suoristusraudalla, mutta vielä pitäis keksiä tyyliin joku pohjustustuote, mikä sais kiharat pysymään..

 3. Täällä myös yksi opparituskailija! Opparin teko menee ainakin mulla kuin vuoristoradassa.. välillä on ihan hyvä draivi päällä, mutta useimmiten sitten ei. Onneksi tietyt deadlinet ja nyt näin keväällä lähestyvä kesä pitää sen pärstän aika tiukasti opparissa kiinni. Itse haluan päästä mokomasta eroon kesään mennessä! Mutta tsemppiä siis sullekin omaan ahkerointiin! 🙂 Jälkeenpäin on varmasti hyvä fiilis, että "tulipahan tehtyä".

  1. vuoristorata tuttua! todellakin siitä hetkestä unelmoiden, kun voi vaan miettiä tätä tuskailia jälkeenpäin.. tsemppiä sinne myös miljoonasti! 🙂

 4. Vihreä tee tai lenkki yleensä auttaa kestomiguun. Mitä sulle tuli shopbopista?

 5. täälläki yks joka tekee kuolemaa tuon saatananperkeleenhelvetin (anteeks!) opparin kans! tsempit sulle (:

 6. Mulla kans kandinkirjoittelu meneillään, tosin aivan alussa… Että hommaa riittää. 😛 Ihana kuva!<3

 7. Voi älä huoli, todellakin on muutkin kärsineet opinnäytetöidensä kanssa! Itse sain pari päivää sitten palautettua vuoden prosessin tuloksen arvioitavaksi, joka varsinkin loppuajasta aiheutti jatkuvaa päänsärkyä. Mutta nyt (jos opettajat ovat kilttejä) se on ohi ja valmistuminen ensi kuussa odottaa! Saatan ihan mielenosotuksellisena eleenä poltella sen opinnäytetyön jossain roviossa valmistumisen jälkeen..

  1. joo voin tulla mielelläni sun kanssa sinne roviolle ton omani kanssa 😀 mutta onnittelut uurastuksesta, toivotaan että pärähtää hyvä arvosana ! 🙂

 8. Täällä on sama oppariahdistus. Voin sanoa, että suunnitelma on ja sekin on menny jo läpi, mutta sen jälkeen se on tässä kohta 3 viikkoa ollu aivan jäissä. En oo avannukkaan koko tiedostoa tai muutenkaan tehny mitään sen eteen. Vihaan piste com. Aihe on mielenkiintonen, mutta ei vaan kiinnosta kirjottaa ja alottaa.

  1. tuttua toi "en oo avannut koko tiedostoa viikkoon/kuukauteen"… 😀 no mut kun pari kuukautta sen kanssa tuskailee, niin on ohi ikuisesti!!!

 9. Itse alan olla jo hyvästikin paremmalla puolella, nimittäin ylihuomenna lähtee teksi kieliasun tarkastukseen ja parin viikon päästä olisi jo esitysseminaari 😛

 10. Voi miten ja millä olet saanut hiuksistasi noin ihanan näköiset? 🙂

  1. moroccanoilia föönin alle niin tulee ihanan pehmeät kiharat! 🙂 mutta siis föönannut perus suoristusraudalla oon noi kiharat tehnyt päälle.

  1. Ne vaan näyttää jotenki tosi täyteläisiltä ja siks aattelin ku monet bloggaajat on nyt ottanu huuliin restylanea, ku on saanu blogin kautta.. 🙂 oot pretty!

 11. Hahaha todellakin on muita opparituskailijoita! Ite oon avannut tiedoston noin kymmenisen kuukautta sitten viimeksi, ei vaan kiinnosta yh-tään. Sain töitä täysin erilaisesta organisaatiosta, kuin opparin toimeksiantaja, ja 40h duuniviikon jälkeen ei juurikaan huvita alkaa kirjoittamaan opparia ja vaihtaa aivoja duunimoodilta pois. Suuret suunnitelmat oli valmistua jo joulukuussa, mutta tässä sitä vaan ollaan… Nyt oon asettanut itselleni takarajaksi kesäkuussa valmistumisen, ja aion kyhätä kasaan vaikka jonkun säälittävän just ja just läpi menevän kyhäelmän, kunhan pääsen koulusta eroon. 😀 Että kohtalontovereita löytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.