apteekkituotteet.fi

Sain joku aika sitten käyttööni lahjakortin Apteekkituotteet.fi-verkkokauppaan ja pistin vihdoin tilausta menemään. Ostoskoriin päätyivät allaolevat tuotteet.

1. Diasporal-magnesiumjauhe-kertapusseja. Näitä mulla onkin ollut aikaisemmin ja aivan parhaita! Auttaa lihaksia palautumaan sitten kun jaksan ottaa sen salijäsenyyden täällä Helsingissä. Nimimerkillä tulee kohta 6kk täyteen tätä jossittelua 😀 Jokatapauksessa tää ehkä tekee jotain näille mun jo jumittuneille niska-ja kallonpohjalihaksille, vaikken ois erityisemmin niitä rasittanutkaan..toivotaan ainakin.

”Magnesium on elimistömme tärkeimpiä kivennäisaineita osallistuen moniin aineenvaihduntatapahtumiin kehossa. Se on tärkeä kivennäisaine mm. sydämelle, hermostolle ja lihaksille. Aktiiviliikkujalla magnesiumvarastot voivat tyhjentyä verraten helposti, koska magnesiumia poistuu hien mukana. Myös stressi kuluttaa varastoja.

Diasporal Magnesium Direkt on heti käyttövalmis, sitruunanmakuinen magnesiumvalmiste, jota ei tarvitse liuottaa veteen. Magnesiumrakeet on pakattu annospusseihin, joita on helppo käyttää esim. heti urheilusuorituksen jälkeen. Diasporal sisältää orgaanista magnesiumsitraattia, joka on hyvin imeytyvä magnesiumsuola. Valmiste on sokeroimaton ja täysin kasviperäinen.”

2. Elivo Kauniit hiukset-kapseleita. En usko, että nämä vetävät vertoja Priorinille, mutta kiinnostaa silti testata, jos vaikka yllättäisivät positiivisesti!

”Elivo Kauniit Hiukset on kotimainen hiusravinnekapseli, joka ravitsee hiusjuurta ja edistää siten hiusten kasvua. Elivo Kauniit hiukset -kapselit sisältävät kasviöljyjä, vitamiineja, aminohappoja ja sinkkiä, jotka yhdessä ylläpitävät hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia lisäten hiusten kasvuvoimaa ja hyvää rakennetta. Kehitetty suomalaiselle hiukselle yhdessä hiusalan asiantuntijoiden kanssa.”

3. Vichyn Aqualia-Antiox-päivävoide. Tätä olen myös testannut aikaisemmin ja tykkäsin aivan hurjasti! Muistaakseni tämä sisältää jotain heleyttäviä ja valoa heijastavia hiukkasia 🙂

”Vichy Aqualia Antiox Fluid on 24 h kosteuttava antioksidanttinen kosteusemulsio. Emulsiossa on suojakerroin 12. Aqualia Antiox Fluid poistaa väsymyksen merkkejä iholta, palauttaa välittömästi iholle heleyttä ja kosteuttaa 24 h. Tuotteen sisältämä antioksidantti Citrus TM polyfenoli tekee ihosta nuorekkaan ja heleän. Mineraalipigmentit antavat hehkua ja parantavat ihon sävyä. C-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Thermal Spa -lähdevesi rauhoittaa ihoa. Pehmeä ja helposti imeytyvä koostumus joka jättää iholle raikkaan mattapinnan. Parabeeniton.”

Muilla kokemusta näistä tuotteista? 🙂

4 vastausta artikkeliin “apteekkituotteet.fi”

  1. Ei liity aiheeseen, mutta mainitsit muistaakseni että sulla on nyt päässä sitä simply naturalin uutta silver sävyä? Mitä oot tykänny siitä, onko liian vaalee tai kylmä sävy?

    1. mulla on nyt vanhat teipit päässä, mulla nimittän kellastuu ajan mittaan oma tukka ihan hullusti huolimatta siitä mitä sävytteitä ja hopeashampoita käytän, joten en jaksanut enää niiden kanssa säätää! mutta tosi hyvä se sävy noin muuten 🙂 (jos siis pysyis värjäyksen jälkeen aina kirkkaana tukka :D)

  2. Nuo magnesiumjauheet ovat tosi hyviä! :o) Auttaa kyllä lihaksia palautumaan. Pitäisi itsekin niitä pian taasen tilata. Pitää joku päivä kokeilla tuota Vichyn päivävoidetta myös. Varsinkin jos siinä on heleyttävä ominaisuus niin ehdottomasti, tuntuu että näin talvella on niin kalpea:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.