garnier bb ja muuta..

Pitäis saada valmiiksi yks ihan hiton ärsyttävä opparianalyysi, mutta yllättäen taas harhaili ajatukset tänne blogin puolelle.. Olin tosiaan viime viikonloppuna taas tekemässä Forumin Glitterissä tuurausta sairastapauksen vuoksi ja oli kieltämättä taas ihan huippua päästä pitkästä aikaa tekemään täysin erilaista hommaa, samalla päästää aivot tuulettumaan henkisesti vähän kevyemmän työn parissa 🙂 Pidän edelleen myymälätyöstä tosi paljon ja nyt kun on päässyt kiinni noihin toimistotyöaikoihin, niin on kieltämättä oppinut arvostamaan myös niitä kaupan alan iltavuoroja ja arkivapaita, eli hyvät puolensa kummassakin, vaikka muutama vuosi tuli niitä iltavuoroja kirottuakin..

Toisaalta oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen omaan työhöni joka on melko itsenäistä ja mulla on lähestulkoon vapaat kädet suunnitella mitä teen ja milloin teen hommat päivän tai viikon mittaan, kunhan työt tulee tehtyä. En varmaan enää ikinä voi luopua liukuvasta työajasta!

Viime lauantaina oli kerrankin ihana meikata päivänvalossa, mikä nyt on tällä hetkellä aika harvinaisuus..

Ja laadultaan päätä huimaavan laadukkaita peilikuvia..

Ostin muuten testiin Garnierin BB-voiteen. Ennestään mulla ei ollut tän suhteen mitään kovin kummoisia odotuksia, pääasiassa vaan saada edes jotain väriä tähän talven harmaaseen naamaan. En ole siis koskaan käyttänyt meikkivoidetta, enkä ennen tätä myöskään sävyttäviä kosteusvoiteita, joten eka kerta tän kanssa oli tosi jännittävä! Ja ihan perus sävyttävänä kosteusvoiteena tämä onkin mun mielestä ihan huippu ja antaa sopivasti eloisaa väriä kasvoille ilman että pisamatkaan kokonaan peittyy 🙂 Saa kertoa muutkin kokemuksia tästä!

Ainiin ja ostin muutama viikko takaperin Ikeasta tommosen mini-orkidean. Olin aivan varma, ettei siinä ole enää viikon jälkeen kukan kukkaa, mutta vielä näyttäisi olevan elossa ja uutta versoakin pukkaavan, jee!

Eka työpäivä takana uudessa paikassa, aivan huippua! Oon kyllä niin tyytyväinen työpaikan valinnasta 🙂

21 vastausta artikkeliin “garnier bb ja muuta..”

 1. Tosi moni tuntuu hankkineen tuon BB-voiteen, mutta itse en ole vielä niin vakuuttunut 😛

 2. Jonkun lehden mukana tuli näyte tosta Garnierin BB-voiteesta, ja kokeiltuani yllätyin todella positiivisesti ja kävinkin heti seuraavana päivänä ostamassa! 🙂 Mulla ihosta tulee tosi raikkaan, terveen ja päivettyneen näkönen, ja piilottaa juurikin ihon pikkuvirheet ja tasottaa kasvojen väriä loistavasti. Pysyvyys myös ihan hyvä.

 3. Apua sun ripset <3 siis onko noi pidennykset vai omat? aivan ihanat jokatapauksessa!

 4. Minun pitäisi myös kokeilla tuota BB-voidetta kun pari testinäytettä siitä sain. Olisi kiva saada vähän väriä ja raikkautta kasvoille näin talvella 🙂

 5. Menin tänään ostamaan tuota Garnierin BB-voidetta mutta eihän sitä tietenkään ollut vaaleammassa sävyssä 😀 toivottavasti kauppaan tulee pian lisää!

  1. mäkin huomasin vasta kotona, että oma sävyni on 3?! onko ne vaaleammat sitten 2 ja 3? onneksi tuo oli silti ihan passeli kun oon nyt viime viikkoina lätränny epätoivoisesti itseruskettavan kanssa 😀

 6. Oon harkinnu tuon BB-voiteen ostamista, mutta kun kokeilin testeria siitä pikaseen, niin jopa se vaaleempi sävy(niitä ei kait ole kun kahta sävyä..???) tuntui liian tummalta mun iholle :s

  Jotenka; mukautuuko voide ihon sävyyn? eller nej? 😀

  1. aijaa :O en kyllä osaa sanoa mukautumisesta mitään, koska ei ole aiemmin kokemusta meikkivoiteista eikä muistakaan vastaavista tuotteista, mutta itselläni kyllä mukautui, vaikka vaikka paljon sitä laitoinkin!

 7. Just blogissanikin tuosta BB:sta kirjoittelin, eli en oikein kyllä tykästynyt. 🙁 Kesällä ehkä ihan jeppis, mutta mun iho tarvitsee enemmän peittoa. 🙁

 8. Mulle tuo vaaleempi sävy on ihan loistava. Kai mulla ei sitte ookkaan niin vaalee iho, ku oon luullu, ku muiden kommentteja lukee. Sopivasti tasottaa ihon virheitä, mut ei näytä kumminkaan siltä, et olis meikannu. Ei vaan passaa alkaa pillittämään, jos ei oo muuta kasvoilla ku tuo pelkkä voide. 😀 Kyyneleet on ihan voiteen värisiä, kun pyyhkii silmiä.

 9. Mullakin on tota ja on tosi hyvää tavaraa 🙂 Ihan mahtava tuote!

 10. WOW ! neulash toimii ! itelläki sitä ollu pia vuoden käytös ja rillit on joka pvä iha ripsaris 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.