Hamilton ♥

Vaikka tämä Korsin Hamilton alkaa olla jo pikkuhiljaa melko massalaukku meidän suomalaisten keskuudessa, niin taisi Iineskin tässä joskus vähän ihastua kyseiseen laukkuun ja metsästää sitten ties kuinka kauan kissojen ja koirien kanssa täydellistä Hamiltonia ympäri internetin ihmeellistä maailmaa. Musta on kyllä ihan älytöntä, että tätäkin on saatavilla koko maassa vain yhdessä paikassa (Stockalla, sa toki korjata jos myyntipaikkoja on muitakin?) ja sielläkin löytyy jonotuslistalta se 50 ihmistä odottamassa seuraavaa erää, kun kävin viimeksi kysymässä. Kieltämättä tekisi mieli ottaa pieni aurinkoloma esimerkiks Miamiin tai Honoluluun ihan vaan sen vuoksi, että pääsisi taas megashoppailemaan superhalvalla 😀 (Toisaalta mun uudet työkaverit pyysivät mua ekana työpäivänä mukaan Nykin reissulle viikoksi, miettikää kuinka ihania ♥! Pitää koittaa pyytää lomaa sille viikolle ;))

Alunperin ihan ykköslistalla oli tämä pinkki, johon rakastuin ensisilmäyksellä:

Kuinka ihana tää olisi kesällä?! Toisaalta ehkä vähän epäkäytännöllistä maksaa niinkin paljon laukusta, jota nyt ei varmasti tule ihan ympäri vuoden käytettyä..

Kaikenkaikkiaan nämä neljä oli mun suosikkeja. En ensinnäkään osannut päättää ton valkoisen suhteen, että ovatko noi kultaiset vai hopeiset metalliosat kivemmat ja toisaalta mustia laukkuja löytyy jo kaappi täynnä.

Kunnes löysin tämän:

Aivan ihana!! Kivointa tässä oli kuitenkin ehkä toi ”nyppylänahka” (tai siis mitä nahkaa ikinä onkaan), joka tekee tästä vähän erikoisemman 🙂 Eli tämä lähti tilaukseen joku aika sitten ja malttamattomana odottelemaan, että postisetä kiikuttaa paketin!

Tilauksen tein siis Macy’sin nettikaupasta, jonka löysin ties kuinka monen viikon tuskallisen etsinnän jälkeen. Tullit / import feesit lisättiin suoraan hintaan ja maksettiin etukäteen kortilta, (koska toimitus siis Jenkeistä). Laukku löytyy Macy’siltä siis täältä.

Mikä on teistä kaikkein kivoin ylläolevista, vai onko kaikki ihan karseita? 😀

Kuvat Macy’s ja Korsin virallinen verkkosivu

36 vastausta artikkeliin “Hamilton ♥”

 1. Tampereella sijaitseva Cotton myy Michael Korsin tuotteita ja lähettävät myös kotiin, jos ei itse pääse paikanpäältä hakemaan 🙂 En sitten tiedä heidän jonotuslistojen pituudesta.

 2. Kuinka paljon laukun hintaan tuli lisämaksua, siis tullit/verot/toimituskulut kaikenkaikkiaan?:)

 3. kaikenkaikkiaan hinta vajaa 500e eli aika tyyris 🙁 mutta verrattuna noihin "perusmalleihin" oli muutenkin vähän hinnakkaampi (varmaan jotain "erikoisnahkaa").

  1. joo mäkin nyt tutkin.. en nyt vain ole varma näiden kommenttien perusteella, että onko se oikeasti strutsinnahkaa vai sitä jäljittelevää?

 4. Äääh, mulla on niiiin kauhee himo tohon laukkuun,et tää ei nyt kauheesti auttanu:) Mut onneks sä saat sellasen omaks!:)

 5. missä oot töissä ja mitä oot opiskellu 😀 en jaksa alkaa selailee vanhoi postauksii ja ettii 😀

  1. oon siis opparia (tai puolikasta opparia) vaille valmis finanssialan tradenomi ja finanssialalla olen nyt siis ollut töissä syksystä asti, nyt sain tosin ihan vakkaripaikan, tarkempaa työnkuvaa en valitettavasti paljasta enkä aiemminkaan täällä ole paljastanut 🙂

 6. tuleeko siihen enää siis mitään maksuja,vai oliko kaikki maksut siinä samassa, siis ettei tuu enää ylläreitä täällä Suomen päässä? ku itekkii käyny kuolaamassa noita laukkuja, mutta en ole vielä uskaltautunut tilaamaan ku jännittää et pamahtaako täällä vielä jotai yllärimaksuja.. Mutta tosi ihanan laukun oot tilannu, itekki ajattelin konjakinväristä 🙂

 7. Tää oli kiva laukku, mut nyt kun tätä on kaikilla niin aikalailla maku mennyt.. :/

  1. samaa mietin mäkin 😀 tuntuu nykyään että, jos joku bloggaaja löytää jotain hienoa, niin kohta kaikilla muillakin bloggaajilla on sama.. 😀

  2. vastauksena teille molemmille: tää on kyllä aivan totta 🙁 mutta pyrin valitsemaan just siksi hieman erikoisemman mallin hamiltonista, kun en ollut pitkän etsinnän jälkeen muunlaistakaan kätevänkokoista ja kivaa laukkua löytänyt, joten päädyin sitten tähän. Esim vuittoneihin on mennyt täysin maku, vaikka noi omat vanhat vuikat onkin edelleen rakkaita <3 toivottavasti en tähän hamiltoniin kyllästy!

 8. Musta kultaisilla soljilla on ihana! Mä oon tainnu nähdä (ellen ole nähnyt omiani) myös ruskeaa (ei nyppyläistä) kultaisilla koristeilla ja se on myös kaunis. Tämä laukku on kyllä lähellä sitä, mitä itsekin toivon hyvältä laukulta: sopivan kokoinen, pitkä hihna, jonka saa tarvittaessa olan yli, kultaiset yksityiskohdat ja simppeli mutta kaunis ulkonäkö. Ja hintakin on suht kohtuullinen.

  Nyt kun katson näitä, niin tuo valkoinenkin alkaa näyttää melkoisen houkuttelevalta 🙂

  1. Musta myös! ja eteenkin kesällä, ah! joo ruskeaa löytyy tavallista myös kultaisilla ja se on myös superkiva 🙂 Ja todellakin kohtuullien hinta, kun miettii, että astetta hienomman merkin nahkalaukusta saisi maksaa sen tuplat..

 9. Eikö tuo nyppyläinen nahka ole yleensä strutsia? =)

  Noita ainakin Tampereelta sai tilattua jostain kaupasta.

  1. joo kuulinkin! nettisivuilla ei harmi vain ollut tietoa valikoimista! 🙂 kommenttien perusteella en nyt oikein tiedä onko tuo strutsia vai vaan jäljittelevää, vaikka korsin sivuilla mainittiinkin materiaaliksi strutsin nahka..hmmm..

 10. Strutsin nahkaa juu toi nypyläinen, mut muistaakseni siis ihan lehmän nahkasta tehty ja painettu pintaan tuo kuvio 🙂

  Mä koitan oottaa vielä pidemmälle kevääseen ennenkun ostan omani, listalla ois ruskea kultaisilla somisteilla <3

  1. ok! kun tuoteselosteessa luki, että materiaali olisi siis strutsin nahkaa, joten olen nyt itsekin hieman pää pyörällä, että mitä tuo materiaali todellisuudessa on 😀 ui, ruskea kultaisilla osilla kuulostaa ihanalta!!

 11. Joo tosiaan cotton tampereelta myy, ja lähettää kotiin jos ei sitä pääse hakemaan. 🙂 Jonotuslistakaan ei ihan noin hirvittävä ollu kuin stockalla.. Itse juuri odottelen omaa hamiltonia kotiin 😉

  1. ok! 🙂 hitsi kun ei ollut cottonin sivuilla tietoa mitä malleja löytyy, t. laiska iines joka ei jaksa soittaa 😀 toivottavasti saat omasi pian!!

 12. hyi kauhee toi strustsinahka…. tue kidutuslaukkujen ostoa vaan :/ älä suutu, sanoin vaan suoraan

  1. Kidutuslaukkujen? Ei toi laukku oikeeta strutsin nahkaa ole 😀 Siihen on vaan prässätty toi kohokuvio, hinta ois aika lailla toinen jos ois oikeaa strutsia 🙂

 13. Helsingissä Kämpissä on yks liike, joka myy Korsin laukkuja. Se on joku vaatekauppa, en muista ollenkaan nimee. Oli joko katutasossa tai ekassa kerroksessa.

 14. Laitan tähän ihan vain selvyyden vuoksi.
  Oikea strutsin nahkainen käsilaukku oli Hki-vantaa lentokentällä myytävänä ja hinta 3500€:a.
  Minulla on sellainen mikä on aidosta nahkasta tehty ja kyllä sen heti huomaa kun aito ja jäljitelmä on vierekkäin!!!!
  Vaikka saisi halvalla ei kantsi ostaa rihkamaa!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.