ihania Nellyltä!

Laitoin eilen pitkästä aikaa tilausta menemään Nellylle, musta jotenkin tuntuu, että nykyään jokainen päivä on vaatekriisi-päivä. Kamalaa jotenkin tää sumpliminen pukeutumisen kanssa, kun ulkona on se -20-30c. Olin eilen bussissa jäässä toppatakki päällä, pipo päässä ja villasukat saappaiden alla jalassa..

Tämmöisiä lähti jokatapauksessa tilaukseen: 

Vero Modan söpö pinkki neule, 26,95eur. Löytyy täältä.

Myöskin Vero Modan maailman söpöimmät neuleet luonnonvalkoisena ja roosana, 39,95eur.
Vilan ihana viskoosipaita, 34,95eur. Täältä!
Ja ehkä maailman söötein farkkumekko!!! (Sitä kesää odotellessa…) Pepe Jeansilta 125,95eur ja löytyy täältä 🙂

Huh, tänään oli ennätysaikainen herätys (4,25..), nyt silmät ristissä töihin päin!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

16 vastausta artikkeliin “ihania Nellyltä!”

 1. hauska sinänsä, että ei noi kauhean lämpimiä neuleita ollut yksikään jos lämmintä päällesi kaipasit. ;D

  1. ei vaan siis lähinnä muuten vaatekriisi, tuntuu että kaikki vaatteet näyttävät muuten vaan kamalilta eivätkä sovi yhtään yhteen talvitakkien kanssa jne.. 😀 unohtamattta kauheeaa ulkonäkökriisiä kun on niin kalpea 😀

 2. Ei voi kauheasti ulkonäköseikkoja miettiä kun on vaan pakko ahtaa niin paljon vaatetta päälle kuin mahdollista 😀

  1. totta! mut onneks pääsen itse julkisilla aika kivuttomasti ovelta ovelle töihin, niin ei tarvitse ihan superduper-sotavarustuksia laittaa aamuisin päälle 🙂

  1. voi huoh.. oli näköjään vielä oma kommenttini lainattu tuolla. <En valitettavasti enää ota kantaa tähän asiaan, useimmat lukevat tietoja jenkki-julkaisuista, joissa tilanne on aivan eri koska käytössä on todella tuotteita, jotka sisältävät tätä lääkeainetta, kuten latisse. Oma mielipiteeni on se, että niin kauan kun neuLashiä myydään Suomessa vapaasti, mainostetaan lehdissä Suomessa ja Ruotsissa, niin käytän tuotetta kyllä ihan turvallisin mielin… 1,5v käyttöä takana enkä mitään ole huomannut, aiemmin itsekin ainetta tutkinut netistä ja en ole koskaan törmännyt tietoon, jonka mukaan eu:ssa myytävä neulash tätä ainetta sisältäisi, eli sitä lähdettä odotellessa….

  2. No miks ihmeessä niissä ois eri aineet? Katoppa tuolta toi ingredients-lista http://www.ostolakossa.com/2011/12/se-toimiva-ripsienkasvattaja.html .. Toi on se mitä ainakin Suomeen tulee ja siel on listassa toi isopropylcloprostenat joten kyl sitä on nimenomaan tässä eu:n versiossa. Ja samast aineest noi kaikki artikkelitkin on. Mäkin käytän neukkuu enkä pientä kipristelyy kummempaa oo huomannu mut niinhän se menee ettei siit kaikil tuu mitää.

 3. Vitsi! oon sun kanssa niiiiiiiiin samaa mieltä tuosta mistä puhuit edellisessä postauksessa: että on mukava tehdä myös myyntityötä ja asiakaspalvelua toisen työn ohessa silloin tällöin. Olen itse ollut ikuisuuden nuorempana S-Marketissa, ja nykyään "vaativammassa" hommassa toimistossa. Käyn aina silti välillä tuurailemassa kaupassakin, ja voi että miten ihana on istua kassalla ja höpötellä ihmisten kanssa, aivan rentoudun siinä 😀 Vähän semmoista aivot narikkaan. Onkin itse asiassa saanut minut ajattelemaan, haluanko sittenkään mitään tylsää toimistotyötä, jossa palkka on toki parempi mutta stressimäärä ja v*****skäyrä nousee aika koviin atmosfääreihin aika ajoin 😀 Kun tykkään niin todella paljon olla nimenomaan siellä S-Marketissa 😀 Vaikeita valintoja.

  1. eikös! Musta on kiva tehdä niitä satunnaisia vuoroja, koska se tuo niin paljon vaihtelua siihen perushommaan, eli todellakin hyvät puolensa kummassakin! 🙂 Kokopäiväiseksi en ehkä enä kauppaan menisi, kun on päässyt toimistotyön rytmiin, mutta tuurauksia aion ehdottomasti tehdä jatkossakin! 🙂

 4. Ihania nuo kaksi ekaa! Ite en vaan millään suostu maksamaan akryylistä neljääkymppiä tai ostamaan akryyliä ylipäätään. Mistä löytää ei-tekokuituisen neuleen….

 5. MITÄ, siis tilasitko nuo kaikki? 😮 Mulla ei olis koskaan varaa melkein 300€:n kertatilaukseen, voin kertoa. 😀 Siinä olis mun kuukauden vuokra..

  1. No eiköhän sitä ole kerran muutamassa kuukaudessa varaa tilata kerralla vähän enemmän vaatteita, kun raadan tällä hetkellä töiden ja opparin kanss 24/7 🙂 vähän piristystä!

 6. Ihana tuo Vilan hohtava paita, oon tainnut nähdä jossain saman sellasena roosansävyisenäkin. 🙂

 7. Voih, mulla ei kyllä ole varaa ainakaan tällä hetkellä. 😀 Nyt ei auta kun kuolata vierestä ja vältellä viimeseen asti nettikauppoja, niistä kun aina vahingossa vaan löytyy kaikkee mitä onki sit vaan "ihan pakko saada" 😀 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.