Juna vie Jyväskylään..

Päätettiin eilen mun kaverin kanssa, että ajetaan tänään viikonlopuksi Jyväskylään. Noi isojen teiden kelikatastrofit kuitenkin sekottivat vähän meidän suunnitelmia ja lopulta jahkailin ties kuinka kauan, että lähdenkö sitten viime tingassa junalla vai en, kun aamulla kerta viikonlopun kamppeet töihin raahasinkin. Lisäks mulle on iskenyt ihan kamala flunssa ja olin koko päivän töissä ihan töttöröö, vaikka kaikki kovasti koittivatkin saada mua lähtemään kotiin lepäilemään.

No mutta mitä hittoa sitä viettämään yksinäistä flunssaviikonloppua kotona, kun voin viettää sen Jyväskylässäkin.. Viivi haki mut autolla töistä (kiitos ♥) ja kerkesin siis aika viime tipassa suoraan Pendolinoon Jyväskylään ilman v-mäisiä vaihtoja, eli Jkl-viikonloppu tiedossa mm. nukkumisen, uuden tukan ja ihan muuten vaan levon merkeissä, jopa Sohwissakin voisi poiketa, jos saan huomenna itseni buranan voimin edes vähän elävien kirjoihin. Tällä hetkellä aivot ovat nimittäin niin täynnä räkää, ettei oikein onnistunut toi opparinkaan kirjoittaminen junassa, kuten oli suunniteltu.. Onneksi aika kuluu rattoisasti nettikauppoja selailemalla 😀

Ps. Mua on tänään masentanut ihan kamalasti. Työt, oppari, mun tukka, pari irronnutta tippiä, kaikki. Tää on kamlaaa kun flunssassa tuntuu aina, että koko maailma kaatuu niskaan, eikä tunne olevansa yhtään oma itsensä. Kohtalontovereita? (Pliiiiis?)

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

15 vastausta artikkeliin “Juna vie Jyväskylään..”

 1. joo täältä löytyy kohtalontoveri! pari kolme päivää sitten tulin kipeeks ja tuntu kyllä että koko maailma on mua vastaan, kaikki menee päin — . jopa koiranhankintaakin mietin yöllä, että olikohan tää nyt ihan järkevää hankkia koira kun on kissakin? nyt on olo onneksi parantunu ja maailma hymyilee ja kaikki on hyvin, enkä tajuu miksi edes mietin sitä koiranhankinaatkin huonona ajatuksena, koska harkitsin koiranottamista varmaankin puoli vuotta.. hoh hoijaa stupid me! i love mu dog and cat <3 on se omituista kun on kipee niin miettii tollasia tyhmiä asioita, joista ei pitäisi stressata. tsempii

  1. VOIH!! flunssassa on kyllä aina just tämmöstä, tekis oikeesti vaan mieli maata peiton alla viikko ja unohtaa kaikki muu 😀 tsemppiä sullekkin!

 2. Pikaista paranemista ja kaikkea hyvää muutenkin sulle 🙂 Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä, vaikken sua tunnekkaan. Oon lukenu sun blogias jo pari vuotta ja aina vaan sun jutut jaksaa piristää. Kiitos <3

 3. Ei ole flunssaa, mutta kyllä kans ahdistaa, kun koko ajan pitäis suorittaa…töitten päälle opparia… :/ Ja jos ei tee, koko ajan miettii, että pitäis tehdä. Saavuttaakohan sitä kuuluisaa mielenrauhaa koskaan? 🙂

  Hauskaa Jyväskylän reissua! 🙂

  1. nojooo..oppari on kyllä pahin! eiköhän se mielenrauha sieltä sitten tule, sitten alkaa varmaan jotkut todelliset kriisit työelämässä 😀 ja kiitos!

 4. Nuhan&kuumeen vaihtuessa yskään, yskän loppuessa ja sen uudestaan palatessa juuri täksi viikonlopuksi kun on kihlajaiset, voin sanoa tietäväni tunteesi 🙁 helkkari! tsemppiä!

 5. Voi ikävää, että sulla on ollut huonomasisflunssapäivä, mut jos yhtään lohuttaa, nii mullaki on ollu ihan p*ska päivä ja oon itkenyt nyt illalla silmät päästäni. Mut onneksi huomenna on uusi päivä ja viikonloppu edessä. Pidä kivaa Jyväskylässä! 🙂

 6. Mun on pitänyt käydä Sohwissa monta kertaa, mutta en oo päässyt sinne tai muihinkaan Jyväskylän baareihin vielä tutustumaan vaikka oonkin Keski-Suomessa pyörinyt jo oikeastaan 7. vuotta :D.

  Mua ei yhtään innosta toi pakkanen ja kotona ei taas tunnu olevan yhtään mitään tekemistä (olis tietty vaikka mitä tehtävää). Tietty opparit ja kaikki mielessä myös :D.

  1. siis sohwi on ehdottomasti paras ravintola jyväskylässä, eli sinne kipinkapin!! 🙂 jooh.. oppari on kyllä niin iso taakka ja kyllä sitä aina mielummin niitä muitakin hommia tekee kun pitäis sitä opparia vääntää 😀

 7. Voi kuule itellä meni viikonloppusuunnitelmat ihan pipariks kun kuumemittari näytti eilen 38,5! Kerrankin ois ollut kunnon vkl-suunnitelmat! Toivotaan et sulle ei sentääs tää kuume iske. Ei sitä terveyttä vaan osaa arvostaa ennenku tulee kolme litraa räkää nenästä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.