Kampaajalla

Kolmen tunnin prosessin tuloksena on nyt uusi ihana (pitkä) tukka päässä taas vaihteeksi. Jeejee!

Ennen valittelin, kuinka Jyväskylästä ei usein oikein löydy vaatteita tai muutakaan ostettavaa. Tänään kuitenkin pistin Visan vinkumaan niin pirusti, kun kerrankin löytyi kivoista vaatteista jopa pieniä kokoja ja tuskallisen etsinnän jälkeen talvitakki näille järkkypakkasille (!!). Vika voi tietty olla ihan mussa itsessäkin, etten enää jaksa asioida Helsingissä vaateostoksilla kun viikonloppuisin, jolloin sitä tuotteiden täyttöä ei ole ihan niin helppo hoitaa lauantairuuhkien keskellä ja xs ja s-koot on lähes poikkeuksetta aina loppu.. Tai ehkä tämä on vaan sitä kotikaupungin viehätystä, mikä iskee siinä vaiheessa kun on itse muuttanut pois..

Pelottaa jo ennestään, miten pääsen huomenna junalla kotiin kaikkien ostoskassien kanssa 😀 Ois ollut ehkä vähän fiksumpaa pysyä vaan kotona parantelemassa tätä räkätautia, mutta sitä suurempi syy pienelle lohtushoppailulle!

Nyt sipsiä ja leffa!

4 vastausta artikkeliin “Kampaajalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.