Uutta Glitteristä!

Tein viime viikonloppuna taas pitkästä aikaa Glitteristä vähän ostoksia. Olin kieltämättä ihan pihalla, kun oli taas vaikka mitä uutta ja ihanaa valikoimissa 🙂

Nutturadonitseja oli tullut mini-versiona, jotka piti tietty ostaa testiin! Tällä hetkellä kun en ihan superpitkää tukkaa omaa, niin täytyy testata miten nämä pienemmät toimivat. 
Näitä oli tullut myös semmoisena ”megaisona” versiona, joka ois pitänyt ostaa testiin jos olisin ennakoinut, että pistän tänään uuden tukan päähän!

Ja (aito)nahkaisia ranneremmejä vaikka missä kivoissa väreissä!! Toi ”oranssi” on kylläkin oikeasti neonpinkki, mutta valo näköjään hieman vääristää. Hintaa oli muistaakseni näillä 4,90-8,90euroa (valkoinen ja musta nahkainen siis kalliimpia kun toi pinkki tekstiilinen). Ihan supersiistejä! Glitter-työkaverin kanssa just ihasteltiin, kuinka ihanilta noi neonväriset näyttää kesällä ruskettuneella iholla. 😉 Värejä oli muistaakseni noista myös oranssi, turkoosi ja ehkä keltainen?
Muistuttaisin vielä, koodi ELLE1 antaa edelleen Sokoksen kauneuden verkkokaupasta -20% alennuksen kaikista tuotteista 5.2.2012 asti, eli vielä tänään ja huomenna! Koodi SOKOSHELMI taas antaa koko valikoimasta -15% alennuksen ja on voimassa 26.2 saakka. Itse pistin voide-ja seerumitilausta tänään menemään, mutta siitä lisää vielä myöhemmin 🙂

Kosmetiikkashoppailemaan tästä:

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19591450)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

9 vastausta artikkeliin “Uutta Glitteristä!”

 1. Onko teille tullu jo semmosia ihania uutuus korviksia; hopeet ja kultaiset ympyrälaatat missä lukee "life is what you make of it". Tuli ihan sut niistä jostain syystä mieleen!:D Ehkä siks kun sulla on se laattakaulakoru mis on se peace is a state of mind…teksti:) (mun oli pakko ostaa noista korviksista molemmat värit, haha)

  1. sori kesti vastata!! 🙂 hmmmmm hitto en muista näinkö semmosia ku oon ollu nyt noin kuukauden välein vaa glitsuilemassa niin oon ihan totalisen pihalla aina kun meen sinne, kun on niin paljon uutta! 😀 hitsi mua alko nyt kiinnostaa noi korvikset, pakko käydä kurkkaa millaset ne on! 😉

 2. Moikka! Kävin tässä yks päivä ekaa kertaa elämässäni solariumissa, 10 min uskalsin siellä arkussa maata ja aika hurjaa oli! Ihanasti lämmitti tosin ne säteet. 🙂

  Mitä voiteita suosittelet solariumiin, mahdollisimman hyvän rusketuksen saamiseksi? Mielellään sellaisia, mitä voisi jostain verkkokaupasta tilata.

  Etkös itse melko usein käy solkussa, niin käytätkö niitä silmäsuojia? Tuli vaan mieleen, että jos siellä usein makaa niin eikös niistä jää luomet valkeiksi..

  1. Moikka! Mä oon käyttänyt varmaan kaikkia mahdollisia solkkuvoiteita, tosi hyvä on esim. Sinfully black, sitä saa tilattua esim täältä: http://www.tanshop.fi/?cPath=23&osCsid=e4147dfac9befc9a79de84ede63ce5c7 (ja siis kaikkia muitakin), idol on myös ihan huippua, maksaa vaan ihan kamalasti… Mutta noi edellämainitut on semmoisia, missä ei itseruskettavaa ole, mutta esim cheeky brownissa ja iced creamissa on ja saa jo heti aika tumman tuloksen 🙂 käytän joo silmäsuojia! joskus otan pariks minsaks pois et tulis ees vähän silmien ympärillekkin säteitä, vaikkei varmaan kauheen järkevää ole 😀 ei oo siis koskaan jäänyt luomet valkoisiksi!

 3. Kiitos paljon Iines, tuosta vastauksestasi oli kovasti hyötyä!! 🙂 Tuo sinfully black nyt ainakin lähtee ehdottomasti tilaukseen. Voikohan noita muuten käyttää kesällä ihan oikeankin auringon alla, vai antaako ne tuloksia vain solariumissa? Ja jos oot kokeillu kumpaaki, cheeky brownia ja iced creamia, niin osaatko sanoa onko huomattavaa eroa (hinnassa nimittäin ainakin on)?
  Mutta kiitti tosiaan paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.