sniisk!

Huh! Eilinen kaupoissa viilettäminen näköjään kostautui ja vaikka olo olikin eilen illalla ja vielä aamullakin moitteeton, nousi aamupäivällä tietty kuume ja sama räkätauti jatkuu.. Ilmeisesti olisi vain pitänyt maata koko viikonloppu peiton alla ja litkiä teetä, oon vaan aina yhtä malttamaton. Meinasin jo jäädä huomiseen Jyväskylään parantelemaan itseäni. Mä kun oon muutenkin tällä hetkellä altis ties mille pöpöille, kun vastustuskyky on varmaan ihan nollissa kun stressiä pukkaa joka suunnasta. Elämä on…

En ymmärrä mikä tää kirous on, että uudella työpaikalla iskee aina heti joku flunssa! Kuukausi ennen mua meillä aloittanut oli myös saanut heti kaikki mahdolliset tulehdukset ja joutunut olemaan heti pari viikkoa saikulla. Kai ne bakteerikannat vaan vaihtelee niin paljon, kun on kyse toimistoista, joissa työskentelee paljon porukkaa. Huoh! Nyt kamomillateetä ja jänskäämään vaalitulosta, iiks! Ja ehkä siinä sivussa myös vähän testailemaan kaikkia kivoja vaatteita, jota tuli eilen ostettua 🙂

Vielä tunti ja perillä Hki!

6 vastausta artikkeliin “sniisk!”

  1. Nykyisessä työpaikassa aloittaessani mulla oli flunssa ja silmätulehdus, mutten kehdannut olla heti ensimmäistä päivää pois. 😀 Musta on sitten hieno silmätulehduskuva meidän puhelinjärjestelmässä ja mun tunnistekortissa (jota en ikinä käytä). 😀

  2. Mistäs pipo ja tuubihuivi ? Ihanat on !:) (ja sä aina niin kauniina)

    -Ansku ♥

  3. "taivaleen"? anteeks ihan hirveesti, mut mua häiritsee toi AINA, kun kirjoitat noin… se on nimittäin "taipaleen".

    Kiitos ja anteeks. Tykkään sun blogista!

    1. pienessä kuumehorkassa ja kiireessä kirjoittaessa sattuu aina välillä pieniä mokia, kiitos kun korjasit 🙂 en tosin muista, että olisin aiemmin sanaa käyttänyt, heh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.