Korvakoru ja kello-hairahdus..

Eräs lukija kysyikin joku aika sitten kommenttiboksissa, että mitä mahdoin tilata Shopbopista, joten tein aiheesta nyt sitten erillisen postauksen (koska junassa oli kiva tehdä kollaaseja!).

Laitoin tosiaan joku aika sitten korvistilausta Shopbopille, koska halusin jotain vaihtelua mun iänikuisille rosekultaisille Marc by Marc Jacobsin nappikorviksille ja Glitterin hopeisille perusnapeille, oon nimittäin lähiaikoina tottunut käyttämään vain ja ainoastaan nappikorviksia, en edes muista milloin olisin viimeksi käyttänyt roikkuvia korvakoruja. Mikä nyt sinänsä on harmi, koska niitä löytyy tällä hetkellä ihan kiitettävä määrä tän kuluneen lähes 4vuoden Glitter-taivaleen jälkeen. Nykyään napit on kuitenkin toimistotyössä vähän asiallisemmat ja Marc by Marc Jacobsilta löytyykin omaan mieleeni aivan ihania nappikorviksia! 🙂

Ja tosiaan, olin pitkään etsinyt uutta kultaista kelloa edellisen Guessin tilalle, mielellään nimenomaan hieman ”harjatun kultaisena”, joten päädyin pitkän harkinnan jälkeen tuohon Marc by Marc Jacobsin malliin. Vaikea varmaan arvata mikä mun lempimerkki on tällä hetkellä?? 😀 Täytyy laittaa harkintaan, että päädynkö myymään sen aiemman, edelleen moitteettomassa kunnossa olevan Guessin täällä blogin puolella, koska kello on matkamuisto 2008 St.Maartenin matkalta ja pelkään katuvani jälkeenpäin jos päätän siitä luopua.

Eli nyt löytyy uusia nappeja joka värisen kellon kanssa (oon tosi tarkka tässä :D)! Mun lempparit noista korviksista on noi kultaiset ja hopeiset sydämet, jotka tilasin hopean värisenä myös mun kaverille 25v-synttärilahjaksi 🙂
Mikäli kiinnostaa, niin kello löytyy tosiaan täältä ja kaikki korvikset täältä!

16 vastausta artikkeliin “Korvakoru ja kello-hairahdus..”

  1. Marc by Marc jacobsin korut on niin ihania 🙂 Itseltäni löytyy tuollaiset Turnlock napit kultaisina 🙂

    1. postikuluja ei tule, mutta toimitus tosiaan jenkeistä, joten hinnan päälle määräytyvät import feesit tilauksen summan mukaan 🙂

  2. moikka!

    mä en nyt ymmärrä tuosta shopbopista mitään kun yritin niiden nettisivua selailla. oon siis ite kiinnostunu yhdistä korviksista, mutta en tiedä miten toi toimitus ja maksutapa toimii? 😮 osaisitkohan valaista mua? muuten en uskalla kyllä alkaa tilailemaan:)

  3. Mä niin haluaisin nuo hopeiset sydännapit, mutta en koskaan löydä niitä sieltä sivuilta?! En tajua miksi… Onko ne muka aina silloin loppu, kun menen niitä etsimään vai mikä tässä on jujuna. Hmmm.

  4. laittaisitko kuvaa sitten noista hopeisista sydänkorviksista kun ne saapuu? harkitsen vakavasti niiden tilaamista! (enkä uskalla tilata ennen ku nään ne jonkun korvassa… 8)) tarvisin itsekkin uusia korviksia, käytän aina isoja helmikorviksia justiinsa glitteristä ja nyt oon kyllästyny niihin ihan totaalisesti!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.