Uudet hiukset!

Ihme kyllä mulla oli eilen aamulla vähän ylimääräistä aikaa räpisä muutama kuva uudesta tukasta ennen töihin lähtöä. Kävin tosiaan lauantaina jälleen kerran mun kaverin käsittelyssä Jyväskeskuksen UNIK:issa (Kirsillä) sävyttämässä ja uusimassa ikivanhat 30cm ”tilapäisteipit” uusiin pitkiin teippeihin.

Postaus mun ihkaekasta kevään teippipidennyksestähän löytyy täältä ja tuosta alkaen käytin aina niissä 30cm mittaisissa sävyjä 8.22/9 ja 101, aiemmin olen käyttänyt lettipidennyksissä suurinpiirtein samoja sävyjä Simplyltä, mutta toi sävy 8.22/91 (ja 8.22/9, jota ei enää löydy edes Simplyn sivuilta?!) on tosiaan raidallinen ja ollut (kai) markkinoilla vasta suht vähän aikaa. Jokatapauksessa ihan paras keksintö, jos haluaa ihan superluonnollisen tuloksen tai siis eteenkin siis jos oma tukka on tosiaan tämmöinen maantienharmaa… 😀

Itse teipeistä käytän sitä laineikasta versiota, koska oma hiukseni on luonnontaipuisa, joten se mukautuu paremmin omaan hiukseen ja olenkin tullut 5v kokemuksella näiden b*longien ja Simplyn hiusten sähläämisen jälkeen tulokseen, että tuo laineikas on omasta mielestäni suoraa hiusta parempilaatuisempaa, johtuneeko sitten siitä, ettei hiukseen ole tehty sitä viimeistä suoristuskäsittelyä? Eli omassa käytössäni hius on taipunut luonnollisemmin, kun se tönkkö perussuora pidennyshius, eikä sille ole ikinä tarvinnut erikseen suorittaa mitään ”taivutusoperatiota”, mikä mulla tarkoittaa sitä, että pidin niitä suoria pidennyshiuksia letillä ensimmäiset pari viikkoa sadakseni edes vähän taipuisuutta ja mukautumista omaan tukkaan!
Ja tosiaan… Tuon ”pitkän” (eli 50cm) laineikkaan hiuksenhan tulisi olla tosiaan sen 50cm, kuten paketti lupaa, mutta todellisuudessa se pituus lähenteli varmasti 60senttiä. Eli leikattua tuli reippaasti varmasti ainakin lähes 20cm. Kenties se pituus on laskettu olevan sen 50cm hiuksen ollessa laineella?
Mitäs pidätte? Oon näihin niiiiin tyytyväinen, tällä hetkellä päässä ehkä ihanin tukka tähän asti 🙂

15 vastausta artikkeliin “Uudet hiukset!”

 1. Kiva tukka 🙂 sulle sopis vaikka kalju, kun oot muutenkin niin kaunis, että oikeen ärsyttäää! 😀

 2. Olet lihonut silleen kivasti, että näytät tosi kivalle. Hiuksetkin on hyvät!

  1. en nyt kysy tätä millään pahalla, mutta mistä päättelet minun lihonneen? Tarkoitan kun ei kokovartalokuviakaan ole pahemmin täällä ollut. Mitä itse olen huomannut, niin vanhat housut ovat lähinnä jääneet suuriksi, mikä on kyllä musta harmi, koska oon stressaantuneena jättänyt syömisen kiireiden vuoksi vähemmälle 🙁 Tykkään tukasta myös paljon! 🙂

 3. Ootko laittanu jotain täytettä huuliin? 🙂
  Tosi nätti toi tukka!

 4. Moikka!

  Tosi kivat hiukset 🙂 Miten paljon sulle laitettiin tuota teippihiusta?
  Osaatko sanoa minkä hintaista simplyn teippipidennykset ovat?

  1. hmmmm arvioisin ehkä, että kutakin sävyä puoli pakettia, eli yhteensä yksi teippipaketti (max), ehkä vähemmänkin, koska tukkaa ei todellakaan ole överipaljoa, mutta tosin leikkauskin on aika rikottu, mikä keventää yleisilmettä. Simplyn teippipaketti maksaa (pitkä) kai jotain 120euron luokkaa, en tosiaan tarkasta hinnasta tiedä kun mun kampaaja on hiukset aina ostanut, mutts Simply on niin laadukasta, että kestää kyllä itselläni ainakin käytössä vuoden, eli mahtava hinta-laatusuhde! 🙂

  1. ostin noi itse siis glitterin alesta joskus ehkä vuonna 2009 🙁 ei niitä enää ole, kun koko mallisto on loppunut! muuten olisin voinut nuo sulle myydäkkin, mutta tulin siihen tulokseen, että niitä vielä kuitenkin käytän 🙁 ja kiitos!

 5. ihana tukka, niin luonnollinen!:)

  ja täytyy myöntää että itsekin pisti silmään, että kasvosi ovat jotenkin "pehmenneet"? en usko se johtuu mistään lihomisesta vaan veikkaisin, että olet laitattanut jotain täyteainetta kasvoihisi? huuliin nimittäin ainakin!:)

 6. Aivan ihanat uudet hiukset Iineksellä!<3 Mäkin haluaisin niin päästä testaamaan teippipidennystä. Uskaltaiskohan itse laittaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.