iPhonen koristelua

Oon nukkunut melkein koko päivän, enkä muista milloin olisin maannut siis ihan oikeasti peiton alla koko päivää.. Äsken heräsin ja ajattelin unenpöppörössä, että voisi keittää pienet lattet, mutta juu ei ehkä enää tähän aikaan.

Keksin yksi päivä tylsyyksissäni vähän tuunailla mun puhelinta. Halusin hieman vaihtelua ja oonkin ollut nyt jonkin aikaa ilman mitään kuoria iPhonelle.

Nyt nää peruskuoret on vähän enemmän mun makuun. Hahah, ei ihmisellä näköjään ole välillä muuta tekemistä, kun koristella puhelintaan jollain tarroilla vähän kuten joskus yläasteella. T. Iines 24v, joka lisäsi tohon vielä ainakin neljä tarraa eilen. No mut onhan nää ihan kivat silti 🙂

19 vastausta artikkeliin “iPhonen koristelua”

  1. ….. toivottavsti tämä sun kommentin taso menee ihan iän piikkiin. Luuletko tosissasi, että alan pahassa flunssassa väkertämään jotain videota, koska joku niin käskee?

  2. Hahhhahhah kuolin nauruun just ton blogille, kommenttiboksiinsa se on kirjoittanut että vain asiallisia kommentteja kiitos :————)

  1. Ai sulla on sellanen ihanuus 🙂 oliko kallis? Siis noi vuosittaisit kalenterit? Entä kannet?

  2. oikohan 50e luokkaa aina se sisus, tulee kaikki uudet muistiinpanosivut yms aina mukana! kannet oli jotain 200-300e, en enää muista kun siitä on niin kauan:)

 1. Kai nyt noin hienoilla tarroilla kelpaa koristella! 😉 Mulla on kans tarrakirjoja vielä kotona. 😀

  1. No aijaa!! 😀 haha oiskin mullakin vielä tallella tarrakirjat, oli vaikka mitä niitä hienoja, esim. muistatko ne samettiset? Miksköhän niitä nyt sanottiinkaan 😀

  2. JOO, samettitarrat! Sit oli niitä sellasia kiiltäviä missä oli kultaiset reunat… Ja muuten kiiltäviä. Mulla oli kaikille erilaisille tarroille omat kirjat. 😀

  3. mulla tais olla niille omat sivut/aukeamat 😀 sit niitä samettitarroja oli semmosia "aitoja" (muka), jostain suomalisesta/akateemisesta sai ostettuu ja niiden vaihtoarvo oli kauheen kova tavistarroihin verrattuna 😀

 2. mulle on käyny niinkin ikävästi, että oon vetäny koko kannen jollaki tarroilla, ja sitte
  tyyliin vuoden päästä… no ne on puoliks jo rikki ja hiekassa ja vaikka missä, ei lähe kunnolla irti (:

 3. Mä en ymmärrä mitä joku 13v pikkuteini lukee 20-30vuotiaiden blogeja, niinku ihan oikeasti, etsisi oman ikäistä seuraa/blogeja ja maks.16v niin ymmärtäisi taatusti itsekin jotain.

 4. Varsinkin kun tuossa iässä ei mistään oikeista asioista vielä tiedä mitään……no kukin tavallaan. -mipsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.