Kivoja Ginasta

Löysin viikonloppuna Gina tricotista kaikkea kivaa ja ehdin maanantaina kokailemaankin uusia ostoksia. Lempparein on ehkä tää pitsipaita, jonka olisin halunnut joka värissä! Harmittaa, etten ottanut vielä oranssia..

eli valkoinen…..

…ja sininen kuitenkin lähtivät matkaan!
Nää Organic cotton-paidat on niin ihania!
No ne pitsipaidat!
Ja jippijee! Onnistuin löytämään Jyväskylän Ginasta vielä vikan parin näitä värikkäitä housuja omassa koossani! Itseasiassa tämäkin pari oli mytätty niin piiloon farkkuhyllyn perukoille, että joku oli varmaan aikeissa tulla ne myöhemmin noutamaan, mutta onnistuinpa vielä nappaamaan ne itselleni! Kuulemma näitä värikkäitä ei ole tulossa enää edes uutta erää, vaikka telkkarissa pyörii suuret mainoskamppiksetkin, mua harmittaa niin kovasti, etten kerennyt saada näitä sinisinä ja tummanpinkkeinä.

Paita löytyy Ginalta täältä, mikäli kiinnostaa! Aivan paras 🙂

Lääkäri soitti äsken labroista ja ilmeisesti kahdet arvot olivat nousseet esiin mykoplasman vasta-ainetestissä (tai no joo en ymmärrä näistä niiiiin yhtään mitään, mutta jostain kahdesta piikistä siellä tuloksissa puhuttiin). Huomenna hakemaan sitten uudet tujummat antibiootit ja napsimaan niitä seuraavat kolme viikkoa. Jotenkin arvasin tämän!! Ainakin selittyi mun viimeisen kuukauden voimat poissa-olo ja alakuloisuus, ei ihmekkään kun on ollut koko ajan mykoplasma jylläämässä 🙁
Nyt ois sitten edessä mun päivän kohokohta, eli ylös soffalta ja kuppi Finrexiniä. Ja saa keksiä mulle aivoja lepuuttavaa tekemistä, jospa tää pöpö lähtisi sillä pois.. Koska oon tasantarkkaan menossa maanantaina töihin, tää 24/7 kotona makaaminen ei oikein oo mun juttu.

28 vastausta artikkeliin “Kivoja Ginasta”

 1. Minkä kokoset noi sun pitsipaidat on? Voisin tilata ku oon samankokonen ku sä.

  1. noi on xs, mutten kokeillu ja on siis aika kitsanat, eli jos haluaa semmosen "rennomman" ni kandee ottaa s 🙂 mut ihan hyvä toikin!

 2. Just kävin tänään GT:ssä ja naureskelin itsekseni kun tytöt ostelivat noita pitsipaitoja. Aivan hirveitä, kertakaikkiaan kauheita.

  1. no makunsa tietysti kullakin 🙂 en nyt varmasti väittäisi, että pitäisin esimerkiksi kaikkia sinunkaan vaatteitasi ihan maailman kauneimpina 🙂

  2. Ei tarvii loukkaantua! Itse en ostelekaan vaatteita joka viikko. Mulle on aikalailla sama, miltä ne näyttää, kunhan on siistit, puhtaat ja sävysävyyn. En ymmärrä tätä tarpeetonta kulutushysteriaa.

  3. ei tässä kukaan ole loukkaantunut! turha kuitenkin yhdistää minua kulutushysteerikoksi, kävin nämäkin ostaessani varmaan kolmannen kerran vuoden sisällä varsinaisesti "vaateostoksilla", tällöin tuleekin ostettua enemmän, ettei tarvitse koko aikaa käydä kaupoissa kiertelemässä..

 3. Tyhmä kysymys, mutta toivon että vastaat. 🙂 Eli käytätkö sitä ripsiseerumia samalla tavalla kuin eyelineriä, eli levität ravinnetta ripsien tyveen silmäluomea rajaamalla ja sitten laitatko sitä myös itse ripsiin ? 😀

 4. Mitä jos sanoisit hetkeksi hei heit töille ja menisit kattoo vaikka vanhempias tai isovanhempias? Tuntuu vähä oudolta että et käy niit kattoo.. :O Perus, unohdan vanhempani ja muutan helsinkii koska minä minä ja minun menestys. Tai, olet just sellanen perus suomalainen helsinkiläinen, suku ei oo tärkee, tylsät työt on.

  1. mitäs tähän nyt vastaisi… ei nimittäin ihan kamalasti kuulu aihe sinulle, oikeasti yhtään. jossain perheissä ei välttämättä ole niin ratkiriemukkaan lämpimät välit, että pidetään yhteyttä jokaikinen päivä.

 5. kannattaa käydä cubuksessa katsomassa värikkäitä farkkuja, siellä on tosi kivoja ! ja sielä on myös muistaakseni värikkäitä chinoja

 6. Toi on suurin ärsyke että jokapuolella on niitä upeita karkkimainoksia jossa niitä täydellisiä pöksyjä on joka sävyssä ja sit ne on täysin loppu! Buu. Onneks löysit vihreet sentään ja kivat noi pitsitopit. 🙂

 7. Sullon kyl aivan upeet ripset!! Kuinka pitkään laitoit NeuLashia säännöllisesti ja miten olet nyt sitä käyttänyt? Paljonko aina laitat ainetta ripsiisi? Kastatko siveltimen aina yhden silmän jälkeen vai vedätkö yhdellä kerralla kummatkin silmät tai pyyhitkö liiat aineet siveltimestä purkin reunaan? Kun laita NeuLashia jääkö ripsirajasi märäksi ja huomaat sen? Kuinka pitkään yksi pienempi NeuLAsh sinulla kestää?

  Olen nyt itse käyttänyt NeuLashia kuukauden, mutta en huomaa huikeaa kasvua. Mietin vain, laitanko ainetta kerralla liian vähän ripsiini.

  1. aina siis yhtä silmää kohden kastan sen sinne putkiloon ja uudestaan toiseen silmään 🙂 en mä tietääkseni ihan kamalasti sillä läträä, sen pitäisi riittää mitä yhdellä "dippauksella" tulee siihen siveltimeen. jää ripsiraja kyllä yleensä vähän märäksi, pienempi kestää noin 3kk ja mulla näkyi suunnilleen 1,5kk kohdalla tulokset oikein kohinalla, joten äläs vielä lannistu ;D

  2. Mä pistän aina kumpaankin silmään yhdellä kastamisella ja ajattelinkin, että ehkä hieman nuukailen aineen kanssa, mutta toivon tuon yhden putkilon riittävän mahdollisimman pitkään, kallista tavaraa kun on:D

   No hyvä, ei pidä siis vielä lannistua(: Pientä kasvamista kyllä on jo havaittavissa, mutta ei mitään dramaattista. TOivotaan että munkin ripsillä olisi vielä edessä se oikein kohinalla -kasvuvaihe(:

 8. Aivan ihanat noi pitsipaidat! Haluaisin nyt itekki tollaset, mutta sitten muistin, että kaapissa taitaakin olla jo muutama samanlainen niin täytyy harkita :p mutta todella ihanat noi paidat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.