Lumene Beauty Base Crystal Radiance Primer

Lukija vinkkasi mulle Lumenen tuotteesta, joka oli mennyt itseltäni jostain syystä aivan totaalisesti ohi. Nimittäin Lumenen kausiheleyttäjän ”talviversiosta”! Pistin vielä heti tuon tummemmankin putkilon tilaukseen sillä Sokoksen alekoodilla.

Sävy on kesäversiota vaaleampi, eli luonnollisesti talvi-iholle sopivampi ja tuotetta löytyy siis kahtena versiona, mattana ja ei-mattana.

Tuotetietoa Sokoksen sivuilta:

”Lisää ihon luonnollista hehkua. Erityisen soveltuva väsyneeltä ja harmaalta näyttävälle iholle. Lumene Crystal Radiance antaa ihollesi luonnollista, tervettä hehkua. Voiteen valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ja heleyttävät ihon sävyä. Säteilevä persikkainen sävy antaa meikillesi raikkaan pohjan, ja sopii kaiken sävyisille ihotyypeille. Lumene Crystal Radiance antaa ainutlaatuista optista kirkkautta elottoman näköiselle iholle. Läpikuultava, ultra-kevyt koostumus sulautuu iholle täydellisesti. Lumene Beauty Base -sarjan tuotteissa hyödynnetty kirkastava arktinen puolukka pursuaa ihoa ravitsevia flavonoideja, kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja, ja sen sisältämä C-vitamiini auttaa kirkastamaan ihon sävyä. Puolukansiemenöljy edistää tehokkaasti ihon uusiutumista. Iho tuntuu raikkaalta ja kevyeltä, eikä meikkiä tarvitse miettiä päivän mittaan, vaan sen pysyvyyteen voi luottaa.
Tervettä hehkua kasvoille! Kolme erilaista käyttötapaa: käytä sellaisenaan päivävoiteen päällä, käytä meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sopii erinomaisesti käytettäväksi kaikkien Lumene -meikkivoiteiden kanssa.”

Kokemuksia tästä? 
Löytyy Sokoksen vekkokaupasta täältä ja jakaisin nyt taas uutta ystispäivän alekoodia Sokokselle, nimittäin koodi  SOKOSYSTÄVÄ antaa -15% alennuksen kaikista tuotteista ja on voimassa 14.2 asti. Ja tosiaan se koodi SOKOSHELMI antaa myös samaisen -15% alennuksen vielä 26.2 saaakka. Ja Sokoksen kauneuden verkkokauppaan pääset tästä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19591420)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

3 vastausta artikkeliin “Lumene Beauty Base Crystal Radiance Primer”

  1. On kyllä hyvä pohjustaja. Pitääkin muuten arpoa yks tollanen piakkoin blogissani. …niitä on kertynyt mulle "pari".

  2. Ei ole noista kahdesta kokemusta, mutta siitä valovoiteesta on, mikä on tuollainen samanlainen tuubi, paitsi valkoinen. Se on minusta ainakin hyvä. 🙂

  3. tää crystal radiance primer on mun ehdoton lempparituote! ostin sen ihan uteliaisuudesta kokeiluun muutama kuukausi sitten. Oon käyttäny sitä joko nestemäisen meikkivoiteen alla, tai ihan niinkuin laittais vaan kosteusvoidetta naamaan, eli siltään. 🙂 ihan pelkilteen käytettynä mun harmaalle naamalle se antaa sellaista eloa, ei ehkä varsinaista hehkua mutta tekee ihon huomattavasti terveemmän näköiseksi. Mulla on myös aina ollu ongelmia tuon ihon pintakuivuuden kanssa, ja kun laittaa ensin kosteusvoiteen ja päälle tämän tuotteen, niin kuivuus ei näy ollenkaan vaikka laittaisi meikkiä tai jopa puuteriakin. Tykkään paljon! tuota toista en ole kokeillut mutta pitäisi kyllä.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.