Hamilton Net-a-Porterista

Pienenä vinkkinä niille, ketkä jonottavat esimerkiksi nyt siellä Stockan jonotuslistalla Hamiltonia, niin Net-a-porterin uutiskirjeessä tuli joku aika sitten info, että NAP:iin on tullut paria perusmallia ja paria pienempääkin mallia Hamiltonista!

Hinta näyttiäisi olevan sama kun Stockalla, tietty tuolta tilatessa tulee päälle postikulut. Tota pienempää itseasiassa kävinkin joku aika ihastelemassa Stockalla, mutta oli se silti liian pieni arkikäyttöön, möö!

8 vastausta artikkeliin “Hamilton Net-a-Porterista”

  1. Meikäläiseltä löytyy tuo vasemman alakulman konjakkinen laukku ja olen kyllä tykännyt siitä erittäin paljon. 😛 Alunperin meinasin ostaa tuon isomman, mutta jotenkin se ei sitten iskenytkään sovitellessa. Tuo punainen sen sijaan on aivan ihastuttava. Minulle tosin aivan liian pieni. :/

  2. Multa löytyy tuo oikean yläkulman laukku mustana ja ilman niittejä. Itsekkin lähdin aikoinaan ostamaan tuota suurempaa versiota, mutta sen ollessa loppu päädyin sitten tuohon pienempään. Se on täydellinen siinä suhteessa, ettei sieltä tarvi kaivella lompakkoa pohjalta ja muutenkin omiin tarpeisiini juuri passeli 🙂

  3. Mä oon niin ilonen, että ehdin viime vuoden puolella nappasta oman hamiltonin, toi alareunan vasemman puoleisen, ja nyt palvon sitä maasta taivaaseen! Mut joku tommonen vähän erikoisempi väri vois olla kiva, niinku toi punanen, mut ei tommosena pienenä. En vaan jostain syystä millään lämpene tolle pienelle koolle 😀

  4. Mä tilasin Macy'siltä ennen joulua oman Hamiltonini ja tuli perille nopeasti ja luotettavasti muistaakseni DHL:n kautta 🙂 Voin siis sitäkin kautta suositella tilaamaan jos siellä niitä vielä on. Vero- ja tullimaksut pysty maksamaan suoraan Macy'sille. Macy'sillä oli vielä joululahjakamppis, millä sai 20% alennusta ja ilmaiset toimituskulut (jopa international) – ei tullut laukulle paha hinta, kaikenkaikkiaan reilu 300€ (:

    1. Mun oma tuli macy'siltä kans tällä viikolla!! en ole asiasta vielä ehtinyt raportoimaan, mut nyt alko harmittamaan kun kerroit noista alennuksista, pöh!! oisin säästänyt reippaasti yli satasen! no mut ei voi mitään 🙂 voin kyllä ehdottomasti myös suositella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.