ShopBop-tilaus

Viime viikolla (vai oliko se sittenkin toissaviikolla, ihan päivät sekaisin nykyään), sain muutaman päivän odottelun jälkeen Shopbopin tilaukseni, josta jo kerroinkin täällä.

Nämä kahdet ovat ehkä lemppareimmat 🙂 Korvikset löytyvät täältä ja noista sydän-korviksista kysyikin lukija viime postauksessa kuvaa ”käytössä” ja voin semmoista myöhemmin laittaa. 
Ja tää kultainen kello on niin super!! Mulla oli ennen ihan kamala pakkomielle pelkkiin kultaisiin koruihin, enkä varmaan vielä muutama vuosi sitten käytännössä ikinä käyttänyt hopeisia koruja tai kelloja, kunnes jotenkin totuin 2009 ajatukseen hopeisesta kellosta kun hankin sen Guessin Prismin. Nyt vaikuttaisi vähän siltä, että olisi taas kulta-vaihe alkamassa! 😀 Kellohan löytyy siis täältä! (Large Henry Glitz Watch).
Mulla on muutoin mennyt useimmiten Shopbopilta toimitus moitteettomasti, mutta tän tilauksen kohdalla oli pientä hermojen kiristelyä, kun mun paketti jostain tuntemattomasta syystä jämähti tulliin ja sain sähköpostiin kivan erittelyn tullimaksuista, jotka tulee suorittaa kun paketin menen tullista noutamaan. Ja Shopbopin tilauksistahan maksetaan tosiaan kaikki tullit/import feesit jo tilausvaiheessa, mitä tullivirkailija ei tietenkään suostunut puhelimessa uskomaan. Otin kuitenkin yhteyttä UPS:iin, pahoiteltiin sotkua ja laitettiin paketti kuljetettavaksi. Pariin päivään ei kuitenkaan kuulunut mitään ja otin taas yhteyttä UPS:iin ja selvisi, että paketti oli lumimyräköiden vuoksi toimitettu mun lähipostiin, koska kaikkia lähetyksiä ei ton lumitilanteen vuoksi oltu saatu toimitettua sovitussa ajassa vastaanottajille. Eli onnellinen loppu ja onnellinen Iines uuden kellon ja korvisten kanssa 🙂

6 vastausta artikkeliin “ShopBop-tilaus”

  1. heijj huomasin postauksesi ja samaa kelloa ajattelin tilailla niin et muistaisi paljonko tullimaksut sille oli?

  2. juu itse olen tilaamassa tätä, onko timantit pysyneet ja eihä ranne ole sellainen guessin kellojen keltainen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.