champagne nails!

Kävin tänään huollattamassa kynnet pitkästä aikaa, kun ilmeni sopiva rako aamupäivälle. Oli tullut pieniä esteitä puoleen ja toiseen sairasteluiden vuoksi, mutta onneksi on taas kaikki kymmenen kynttä tallella, kaksi kun onnistuin viime viikonloppuna katkomaan 😀

Näin yhdellä mun kaverilla joku aika sitten tämmöiset haaleankultaiset/shamppanjanväriset glittertipit ja rakastuin niihin niin paljon, että oli pakko itsekin testata. Pienen kikkailun jälkeen (neonkeltaisella pohjageelillä, uskokaa tai älkää) saatiin just eikä melkein täydellinen haalea kulta! Nää taitaa taas vähän rikkoa tätä mun kaavaa näiden kynsien kanssa, jotka yleensä on vähän räväkämpää tasoa, mutta näköjään oon alkanut siirtyä vähän hillitympiin sävyihin, hah!

20 vastausta artikkeliin “champagne nails!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.