Tiedoksi

Päätin tänään, että tässä blogissa ei enää jatkossa tule mitään sisältöä koskien mun henkilökohtaiseen tunne-elämään tai muutakaan kovinkaan pintaa syvemmälle menevää tekstiä. Juuri tämän blogin ”henkilökohtaisuuden” vuoksi olen tässä parin vuoden varrella joutunut käymään läpi muutaman tsembalon täällä blogin puolella. Milloin mulla oli syömishäiriö, koska listasin lukijoiden jatkuvasta pyynnöstä liikuntapäiväkirjoja, milloin olin masentunut, koska en aina jaksanut esittää maanisen iloista videpostauksissa ja milloin sitten tätä tai tuota. Aina sieltä lukijoiden joukosta ponnahtaa joku kotipsykiatri analysoimaan kommenttiboksiin mun psyykkistä tilaa, kuinka mikäkin käyttäytymisestäni juontaa juurensa semmoisista ja tämmöisistä lapsuuden perhesuhteista, tai kuinka muuten vain olen sairas shoppailuhysteerikko, jolla yritän peitellä elämän ongelmat ja tulisi hankkiutua hoitoon. Se, etteivät useat muut bloggaajat nosta esille blogeissaan niitä elämän varjopuolia, ei tarkoita sitä, että kenenkään elämä olisi täydellistä ruusuilla tanssimista, toiset vain haluavat pitää negatiiviset asiat bloginsa ulkopuolella ja keskittyä nimenomaan niihin pinnallisiin asioihin. Itse taas kuuluin niihin, jotka ennen tätä pitivät blogia paikkana, jonne voi huoletta purkaa sen hetkisiä tuntemuksia, mikä ei tarkoita sitä, että ”kaikilla muilla bloggaajilla menee elämässä täydellisesti, paitsi tällä Iineksellä, koska se kirjoittaa myös niistä ei-niin-kivoista-asioista”. Se, että on hetkellisesti stressaantunut (mikä nyt on aivan normaalia ihmisen elämässä) ja nyt flunssan vuoksi vielä extrauupunut, ei tarkoita sitä, että olisin psyykkisesti sairas ja hoidon tarpeessa. Vielä muutaman kuukauden puristus ja kaikki on ohi. Ja hei, en mä raportoi tänne blogiin jokaista elämäni asiaa!
Mutta asia, mihin mulla on täällä aivan totaalinen nollatoleranssi, on mun persoonallisuuden analysointi blogin pohjalta. Tämän blogin aihealue on rajattu vain tiettyihin aihealueisiin, eikä kukaan voi tehdä persoonallisuusanalyysia minusta kirjoituksieni perusteella. Niille ihmisille: ihan oikeasti, hankkikaa elämä ja analysoikaa sitä ja niitä läheisiänne, nimittäin niiden kommenttien perusteella te olette niitä, jotka tosiaan ovat hoidon tarpeessa, jossei ihan tosissaan ole elämässä muuta tekemistä, kun miettiä bloggaajan elämän syy-ja seuraussuhteita. Ja juu, ihan selvennyksenä siihenkin pieneen vihjaukseen, kuinka yritän tällä shoppailumanialla tuoda jotain iloa elämääni ja kuinka aivan varmasti olen korviani myöten veloissa, niin ei huolta, en ole veloissani ja omasta mielestä tienaan kokonaisuudessaan ihan kivasti. Mun mielestä tällöin on ihan oikeutettua käyttää rahojaan esimerkiksi siihen, että palkitsee itseään asettamiensa tavoitteiden saavuttamisesta, esimerkiksi opinnäytetyön suhteen. Kai se olisi sitten vain hyväksyttävämpää ryypätä nekin rahat joka perjantai ja lauantai 🙂 Ja kyllä, olen aivan terve ja onnellinen kausiluontoisesta stressistä huolimatta. Se, ettei ihmisellä koskaan ole stressaavaa ja haastavaa elämäntilannetta, on jo mun mielestä enemmän huolestuttavaa, ei elämässä pääse eteenpäin tanssimalla pumpulilla.

Kun nyt miettii, mitä muutoksia mun elämässä on viimeisen puolen vuoden aikana tapahtunut.. Muutto yksin uuteen kaupunkiin, täysin uusi työ, uudet ihmiset, asuminen yksin ensimmäistä kertaa yli neljään vuoteen, opiskelut kokopäivätyön ohella entisen osa-aikatyön sijaan. Tottakai tämmöiset tekijät vaikuttavat ihmiseen ja aiheuttavat tilapäisiä stressireaktioita, mutta omasta mielestäni olen sopeutunut muutoksiin erittäin hyvin.

Mun sähköpostissa oli tänään ihan ennätysmäärä suoranaisia paskakommentteja, jotka lähtivät suoriltapäin poistoon. Harkitsin ihan oikeasti koko blogin sulkemista, mutta koska suurin osa lukijoista on niitä ihania ja ymmärtäväisiä, niin en sitä tehnyt. Eli mennään sitten jatkossa pintapuolisella sisällöllä, mikä olisi varmasti pitänyt tehdä jo ennenkö nämä kävijämäärät räjähtivät siihen 15 000 henkilöön viikossa. Kaikki ei ehkä aavista kuinka paljon tämä blogi ihan oikeasti vie multa aikaa ja voimia. Tottakai bloggaaminen myös antaa paljon, mutta juuri tämmöisiin tilanteisiin tullessa alkaa miettiä, että senkö vuoksi käytän monta tuntia päivästäni kirjoittamalla teille tänne, että tulisi vastaan taas näitä tilanteita, joissa taistellaan tuulimyllyjä vastaan. Suoraansanottuna tää on välillä aika rankkaa puuhaa, minkä moni muukin bloggaaja varmasti tietää. Ja mietin usein, että haluanko ihan oikeasti, että ne ei-niin-mukavat-ihmiset saavat sitä mielihyvää, että tietävät tasan yhtään mitään asioistani.

46 vastausta artikkeliin “Tiedoksi”

  1. TSEMPPIÄ ja parantumista sinne kovasti! Kyllä se pakertaminen ja opiskelukin joskus palkitaan, mutta älä pidä sellaista kiirettä juuri nyt kun tarvitset sitä pitkään laiminlyötyä LOMAA. Anna itsellesi lupa sairastaa silloin kun olet sairaana, kyllä ne työtkin odottavat äläkä vaan mene vajaakuntoisena töihin. Tuo mykoplasma ei ole ihan pikkujuttu ja voi kestää pitkään toipua niin sitkeästä bakteerista, varsinkin jos vastustuskyky on heikentynyt pitkäaikaisen stressin vuoksi. Parantele itsesi rauhassa ja pidä sitten kunnon loma löhöillen ja ihan tekemättä mitään.Hyvä että ymmärrät, että paskakommentit kannattaa heittää roskikseen ja jättää omaan arvoonsa. Niitä tulee ihmisiltä joilla on aikaa märehtiä toisten asioita ja viettää kaikki vapaa-aikansa netissä kun ei ole muuta tekemistä. Kaikilla ei ole hoksottimia ja empatiakykyä ja ei kannata vaivata ajatuksiaan sellaisilla ihmisillä. Usein ne, jotka ovat tunnollisia ja ahkeria työssään ja ovat joutuneet samanlaiseen tilanteeseen kuin sinä, ymmärtävät asian parhaiten. Asioilla on tapana järjestyä lopulta parhain päin! Sulla on aivan loistava blogi!!!

 1. Mua niin ärsyttää ne idiootti kommentoijat, jotka luulee tietävänsä kaiken, mut ei todellisuudessa tiedä mistään mitään!! Ihan hiton typeriä kommenttejä jotkut sulle jätti, mullaki meni hermot!
  Sulla on täys oikeus tehdä päätökset jättää jotain pois blogistasi ja uskon, että lukijasi ymmärtävät, mutta älä ihmeessä poista blogiasi kokonaan!

  Voimia ja älä anna tyhmien (ja laiskojen!!) lannistaa! Ei ne ymmärrä!! 🙂

 2. Mun mielestä sun blogi on just hyvä sen takia, että kirjoitat täällä kaikenlaisista asioista ja tuntemuksista. Ainakin mua ärsyttää toisinaan lukea blogeja, joiden perusteella bloggaajan elämä olisi ainaista ruusuilla tanssimista. Jätetään nuo paskakommenttien antajat omaan arvoonsa!!! Sun blogi on ihana ja olet superreipas 🙂 Tsemppiä ja mukavaa sunnuntaita!

 3. Tsemppiä ihana Iines! 🙂 Mää toivon niin että saisit vähän helpotusta kiireisiis että ehtisit välillä oikein rentoutua. 🙂 Ja tosiaan ne mun kommentit Nelly-tilaukseen ei ollut mitään jeesustelua,lähinnä ihastelua kun tuntuu että vaikka kuinka koittaa töitä paiskia niin ei silti tunnu koskaan löytyvän "ylimääräistä" multa. :s En tiiä minne mun varat sitten aina katoo. 😀 Tuskin tässä nyt ihan suoraan juuri mun kommenttiin viitattiin, mutta halusin vaan varmistaa ettet ymmärtänyt väärin. 🙂

 4. Tsemppii! Itsellä kanssa edessä muutto yksin big cityyn työn perässä ja gradun saaminen takaisin arvostelusta ja olen todellakin palkinnut itseäni jo etukäteen ostamalla kolmet kengät ja pari mekkoa (ai niin ja uus kevättakki ja leggingsit ja ai niin toinen takki, mutta siis pitäähän kaupungissa olla tyylikkäänä)! En tosiaan ymmärrä ihmisiä, jotka lukee toisten blogeja, ilmeisesti, koska saa niistä iloa ja sisältöä elämäänsä ja sitten kiittää haukkumalla ja arvostelemalla ilman mitään oikeutta :(((( Kiitos sulle blogistasi!

 5. Jaksamista, ite tiiät parhaiten mikä sun tilanne on! sun blogi on tosi piristävä! 🙂

 6. Ehkä ihan viisas päätös.. En tajua miten joku jaksaa tuhlata voimiaan negatiiviseen kommentointiin 😀 Siis tossa mittasuhteessa!

  Kauheena voimia ja tsempit stressin ja sen jäätävän flunssahirviön selätykseen. Megana aurinkoisia ajatuksia sinne!<3

 7. Hyvä päätös! Minä olen vastikään löytänyt blogisi uutena lukijana, niin onneksi et lopettanut tätä! Tämä on tosi kiva blogi, ja se taitaa usein mennä niin että kun lukijamäärä kasvaa, alkaa jostain pimennosta nousta esiin niitä arvostelijoita. Älä anna niiden lannistaa, tsemppiä!! 🙂

 8. Voi että! Omien henkilökohtaisten tuntemusten avaaminen blogissa voi olla terapeuttista, mutta käytännössä (juuri kommenttien takia) se aiheuttaa vain lisää stressiä.

  Itse olen hyvinkin samanlaisessa tilanteessa kuin sinä ja mulle on ainakin tosi lohduttavaa lukea, että vaikeaa ja stressaavaa on muillakin. Mulle on vielä käynyt niin että olen muutaman vuoden koulukavereitani jäljessä, eikä kaveripiirissäni ei ole ihmisiä jotka olisivat samassa tilanteessa kuin minä. Ja jos juttelee niiden jo valmistuneiden kanssa niin he vaan rupeavat muistelemaan omiaan (aika kultaa muistot…) eivätkä osaa yhtään samaistua. Tosi harvassa blogissa avaudutaan tällä tavalla, ja mulle on ainakin tullut sellainen olo että olen omien tunteideni kanssa yksin.

  Kun luin eilisen tekstisi, niin mulle se oli vain lohdullista. Oli ihanaa (ja samalla niin masentavaa) lukea että on muitakin samanlaisia kuin minä! Monet blogit – ihan ymmärrettävistä syistä – eivät kerro elämänsä vaikeita asioita, joten on vaikeaa löytää vertaistukea.

  Seuraava kommentti on silkkaa keittiöpsykologiaa, mutta kerronpa kuitenkin: Juttelin HR-alalla työskentelevän kaverini kanssa ja hän totesi että ne kiltit tytöt ovat niitä jotka saavat hermoromahduksia ensimmäisinä. Huomasin kaikki oireet itsessäni: halu menestyä, halu näyttää että osaa, haluan ottaa vastuuta, ei osaa (tai ei halua) sanoa ei jne jne.. En tarkoita, että nuo olisivat huonoja asioita (minkä sitä itselleen voi!), mutta mulle ainakin olisi hyvä oppia tuntemaan rajani. Pahoin pelkään, että itse joudun kokemaan sen kunnon romahduksen, ennen kuin opin sen terveen työskentelyni rajat.

  Kaikkea hyvää sinulle Iines! Kovasti tsemppiä loppurutistuksiin!

  -Anna

 9. Musta sun eilinen postaus kerto ihan asioista mitä jokasen elämässä vois tapahtua. Hyvähän se on ihmetellä stressiä – ehkä nää kommentoijat ei tee elämällään yhtikäs mitään tai yritä kouluttautua. Eihän sitä stressiä sillon mistään tule! Ja sun kovalla työnteolla nyt en yhtään ihmettele vaikka riittääkin ostoksiin hyvin rahat, ja ne oot ansainnutkin.
  Ite oon tällä hetkellä vaihdossa ja pidän vaihtoblogia, ja halusin etenkin kirjottaa myös niistä kurjemmista hetkistä, koska niitä aina vaihtareille tulee. Että se olis sit hyvä tuleville vaihtareille, niin saa realistisen kuvan tulevasta vuodesta. Mut ei mitään. Kyllähän musta tuli sit negatiivinen valittaja. :)) Noh, voishan ne kommentoijat ite mennä ihan eri maahan, perheeseen, kouluun jne. jossa puhutaan eri kieltä, niin katotaan kuinka kauan jaksais kehua että kaikki menee täydellisesti!
  Tällä siis piti sanoa että ymmärrän todellakin mistä puhut, vaikka elämäntilanne mulla onkin tosi eri. 🙂

 10. Mitä hemmettiä?! Sairasta että ihmiset oikeasti ottavat asiakseen ja käyttävät aikaansa siihen että no minäpä nyt lähetän paskamaisen sähköpostin tolle iinekselle jota en edes oikeasti tunne..!

  Tsemppiä sulle tuleviin opiskelu ja työ juttuihin ja edelleen olen sitä mieltä että blogisi on päivän piristys. (:

 11. en ole ennen tainnut kommentoidakaan sinulle, mutta nyt haluan sanoa että tee niinkuin itsestäsi tuntuu. Sinä itse vain tiedät mitä hluat kirjoittaa meille ja tiedät oman elämäsi. 🙂 tsemppiä opparin loppurutistukseen! Olet mahtava bloggaaja, jatka samaan malliin (vaikkakin blogin sisältö muuttuisikin vähän, niin se ei haittaa – parempi vain sinulle ja meillekin 🙂

  t: Heli

 12. Hyvä päätös! Luultavasti monellä näistä "paska"kommenttien lähettäjistä on omassa elämässään joku huonosti. Sinun elämäsi näyttää heidän silmäänsä ehkä liian hyvältä ja siksi on pakko piikitellä ja keksimällä keksiä milloin mitäkin masennusta ja syömishäiriötä. Ilmeisesti he saavat tästä jotenkin paremman olon, mikä kyllä sinänsä tuntuu sairaalta. Suomalaiset ovat kateellista kansaa ;). Tsemppiä jatkoon, kirjoitat mun ehdotonta lemppariblogia!

 13. Tää on kyllä aivan totta. Musta on järkyttävää, kuinka moni ihminen saa mielihyvää toisen ihmisen loukkaamisesta tai vaikkapa toisen stressaavasta elämäntilanteesta!! Ei todellakaan ole helppoa,kun noin moni asia muuttuu lyhyen ajan sisällä! Ihan vain muutto uuteen kaupunkiin ja elämän,ystävien,yms "rakentaminen" alusta uudelleen on tosi iso juttu joka vie voimavaroja yllättävän paljon. Haluaisin toivottaa sulle ihan hirveästi voimia ja halauksia kevääseen!!! Annathan elämän johdattaa ja sydämen johtaa<3

 14. Sulla tais joskus (kauan sitten) lukea tossa sun esittelytekstissä jotain veloista? Se saattaa olla syy siihen, että joillain ihmisillä on jäänyt mielikuva susta veloissa, vaikkei se olisikaan enää ajankohtaista.

  1. voin kyllä ihan rehellisesti myöntää, että joo oon pari kertaa ottanut pikavipin nuorempana kuten varmaan aika moni muukin kun toi koko käytäntö suomeen rantautui, jos tiesi saavansa rahaa esimerkiksi seuraavalla viikolla ja välttämättä jotain halusi, mulle se 20euroa maksaa siitä "ylimääräisiä kuluja" nyt ei ole mikään aivan päätähuimaava summa 😀 en kai nyt sentään ihan niin tyhmä ole, että olisin niitäkään jättänyt maksamatta.. Ne "velat" siinä esittelytekstissä nyt lähinnä oli LÄPPÄ tai no olihan mulla joskus tavallaan "velkaa" jos satuin tilaamaan Hennesiltä esimerkiksi tilille..

 15. Älä vaan sulje tätä blogia. Tykkään lukea blogeja, mutta mulla on kriteerit, en tykkää oikeastaan kuin tästä ja 2 muusta, ja ne on ainuat jota luen. On päivän pelastut kun oon kirjoittanut jotain blogiisi, oli se mitä tahansa.

  🙁 MINÄ olen se joka joskus kuittaili sulle että onko sulla anoreksia kun olet laihtunut niin paljon ja sanoin joskus jopa että vaikutat videoissa vihaiselta tai jotakin :(Ja se alkoi kaduttamaan heti kun silloin kerran teit sen videon jossa selitit että olet ollut aina pienirakenteinen. Onneksi ilkeät sanani jäivät vain niihin pariin viestiin.
  Kirjoitin sen siksi koska olin kateellinen, koska olet todella kaunis ja elämässäsi onnistunut ja itsellä ei mennyt silloin niin hyvin. Anteeksi.

  Mutta en ymmärrä jos joku on oikeasti lähetellyt sun sähköpostiin jotaan haukkumista 🙁
  Luulen, että lähettäjät ovat epävarmoja itsestään ja eivät niin kauniita, kateellisia!
  En tiedä mitä tekisin jos mun lempiblogi lopettais! 😀 Muista Iines, että haukkumisia lähetetään varmaan kaikkien suosittujen blogien sähköposteihin, muista se !! 🙂

 16. haluan vaan sanoa että paskakommentteja tulee ja menee, mutta muista, täällä on ihan kaikessa hiljaisuudessa myös esim. eräs pitkäaikainen lukijasi joka harvoin jaksaa kommentoida mutta seuraa kuitenkin aktiivisesti blogiasi ja erittäin positiivisella kannalla. ja uskon etten ole ainoa 🙂 älä unohda sitä! keep going and do your thing.

  1. Varmaan joku toooosi suuri, koska bloggari opiskelee tradenomiksi! :DDDD

  2. no onneks sulla on kommentin perusteella kuitenkin sen verran älliä päässä, että pääset (toivottavasti) edes peruskoulun läpi 🙂

  3. En sanonut tota, vaan joku toinen anonyymi :O Ihan vaan miettisin mikä on oppari koska en oo kuullut.

  4. siis amk-opinnäytetyö, teen semmoisen vajaa 100s perehdytyssuunnitelman meidän yksikköön, että siinä riittää keksimistä ja teoriaan perehtymistä noilla sivumäärillä 😀

  5. Tuo on täysin normaali opinnäytetyö ja sivumäärä AMK-asteella. Onneks et tosiaan oo yliopistossa, mikän poru siitä seurais ku väikkäriä tekisit…

  6. juu no en ole missään vaiheessa nostanutkaan esille, kuinka kurjan kamalassa asemassa olen kun joudun väkertämään HUIMAN SADAN SIVUN OPINNÄYTETYÖN, mikä nyt ois maailman yksinkertaisin homma, jos yksinkertaisesti olisi täysipäiväinen opiskelija, eikä 50h viikossa töitä tekevä, jolloin täytyy vähän enemmän käyttää aikaa sen miettimiseen, että millä ajalla ja energialla sitäkin työtä tekisi, ottaen huomioon, ettei ehkä halua mennä tämän suhteen ihan siitä missä aita on matalin.

 17. On harmillista kuinka tuollaisia ihmisiä riittää. En ymmärrä ollenkaan heidän ajattelutapaansa!
  Mun mielestä sun blogia on ihana seurata, kun kaikki asiat ei käsittele vain pintaa. On voimaannuttavaa, kun saa lukea jonkun toisen samankaltaisesta elämäntilanteessa. Harmi, että kaikki eivät sitä ymmärrä ja näin ollen ilkeilyllään vaikuttavat upean blogisi sisältöön.
  Jaksamista sulle 🙂

 18. Moikka Iines! löysin Blogisi Yotube-kanavan kautta katsellessa jotain videota ja siellä sivussa oli joku video sinusta ja ihastuin suhun saman tien! enhä huomannu videossasi mitään ihmeellistä! odotin monta viikkoa joka päivä että millon lisäät uuden videon ja sitten näytin sinut kaksois-siskolleni ja molemmat odotettiin millon tulee uusia videoita. sitten löydettiin sieltä videon kuvaamisesta blogisi nimi ja luettiin yhtenä viikonloppuna sun lähes koko blogi! ja toivoin että olisin joskus yhtä kaunis kun sä ja noin ihana koti kun sun koti oli ja sulla on ihana koira ja nytte olen seurannut blogiasi noin vuoden verran! on hienoa katsoa eroa kun aloitit blogin niin tähän päivään asti! surullista että täällä Blogin puolella saat negatiivista palautetta,vaikka en ymmärrä miksi!? kaikilla ei ole hyviä päiviä ja jos ottaa videoo itestään niin eikö se oo aika normaalia että on itse vähä jäätävää? tuli ihan tippa linssiin kun luin tätä postausta! tämän yli vuoden aikana olen lukenut sun blogiasi ja tämä on aivan super mahtava! surullista että täältäkään ei voi välttyä siitä niin sanotusta "paskan jauhannasta" olen edelleen suuri Iines fani enkä lue kenenkään muun blogia kun sun! toivon sinulle kaikkea hyvää. ja toivon että et poista blogiasi ttää on tällänen päivän paiste! näitten kyynelten takia toivon että edes minun vuoksi pidät blogisi! kaikkea hyvää sinulle iines! jaksamisia sinne!!<3

  T:sinun oma lukiasi<3

 19. On kyllä käsittämätöntä miten ihmiset ovat netissä ilkeitä toisilleen. Jokaiseen pieneen pilkkuvirheeseenkin täytyy kommentoida ilkeästi. Harmillista, että olet rankasssa elämänvaiheessa vielä joutunut vastaanottamaan runsaasti tuollaisia kommentteja ja sähköposteja. Täällä ruudun toisella puolella on kuitenkin runsaasti lukijoita, jotka tsemppaavat sinua ja odottavan iloisin mielen seuraavaa mukavaa postaustasi!

 20. Hei Iines! Blogiasi on ollut erityisen mielenkiintoista seurava viime aikoina, koska elän melko samanlaisessa elämäntilanteessa kuin sinä. Minäkin aloitin syksyllä harjoittelun, gradun tekemisen ja nyt joulun jälkeen olen aloittanut ensimmäistä kertaa oman alan työn – ei varmaan tarvitse mainita, että tosiaan teen sitä gradua yhä tässä samalla. Tilanteeni on toki hieman erilainen, koska en esimerkiksi vaihtanut paikkakuntaa.

  Minulla on ollut tämän syksyn ja talven aikana montaa kertaa aika stressaantunut olo ja olen usein tuntenut olevani aika suurissa saappaissa. Onneksi tuo tunne on alkanut viime aikoina hieman hellittää. Kai tässä tilanteessa on kuitenkin ihan sallittua tuntea olevansa hieman hukassa.

  Voin vaan kuvitella, miltä kolme työtä tässä tilanteessa tuntuisi. Arvostan todella paljon ahkeruuttasi ja tehokkuuttasi. Olisi toki kiva, jos jatkaisit edelleen avointa linjaa. Noiden ääliölukijoiden vuoksi kuitenkin ymmärrän, ettet välttämättä halua niin tehdä.

 21. Halauksia, Iines! Muista, että ne paskakommenttien lähettäjät ovat suurin osa angstisia teinejä tai omaan elämäänsä tyytymättömiä kateellisia ihmisiä. Mitä suositumpi ja menestyneempi bloggaaja/tyttö/laulaja/näyttelijä/urheilija/you name it, sitä enemmän paskaa tulee niskaan. Se on asia, mikä Suomessa vihastuttaa. Jos ihmisellä on itsellä kaikki hyvin ja on sinut itsensä kanssa, ei ole mitään tarvetta levittää negatiivista energiaa ympäristöönsä. Toivottavasti pystyt jättämään tuollaiset jutut omaan arvoonsa ja tosiaan vedät selvät rajat sille, mikä on ok ja mikä ei. Tsemppiä ja voimia sulle kaiken haipakan keskelle!

 22. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaikka kommentit ovatkin joskus todella ikäviä ! Älä anna niiden ikävien kommenttien lannistaa itseäsi vaan pysy vahvana 🙂 Kaikille ei voi olla mieliksi eikä tarviikkaan. Ikäviä ihmisiä löytyy paljon, mutta myöskin niitä ihania ihmisiä löytyy myös paljon. Olen varma, että ne jotka laittavat ikäviä kommentteja haluavat vaan tahalteen pahan mielen ja saattavat kuulua todella nuoreen ikäryhmään tyyliin ala-aste tasoa, jotka eivät sitten tiedä asioista mitään. Fiksut ihmiset eivät halua tahalteen pahottaa toisten mieltä. Mä ainakin tykkään lukea blogiasi ja sulla on asiallisia juttuja 🙂 Tsemppiä !

 23. Tää sun blogisi on mun mielestä ihan loistava! 🙂 Tää ei oo mikään täyskaupallistettu ja tykkään, että jos sulla on stressaavaa, niin se myös sitten näkyy ja kuuluu. Miksi pitäisi aina olla elämä helppoa, joka kuvassa hymy korvissa ja jaksaa painaa vaikka sataa duunia?
  Tommoset kommentit mitä sulle satelee on ihan huttua joltain ärsyyntyneiltä teineiltä, mitä sellasista välittää, tää on sun blogis, saat kirjottaa tasan mitä haluat, mistä haluat ja miten haluat! 🙂
  Tsemppiä ja auringonpaistetta!

 24. Mahtavaa Iines, hyvä asenne! Pakko myöntää että olen totaalisen koukussa blogiisi. Jos pienen pyynnön saisi esittää, niin lisää videopostauksia. 🙂

 25. Mä olen kyllä ollut nyt viime aikoina niin onnellinen, kun oot bloggaillut taas useammin, koska sun blogi on yks mun ihan lemppareista! 🙂

 26. Ehkä jotkut on vaan syntyny kultalusikka suussa, eikä sitten ymmärrä että elämä on välillä vähän hankalaa.

  Itselläni on kyllä helpompi samaistua sinun kaltaiseesi bloggaajaan, joka puhuu rehellisesti elämästä. On ihanaa huomata, että muillakin menee välillä huonosti, eikä itse ole ainoa jonka niskaan se taivas on joskus jysähtämässä.

  Jaksamisia, minusta vaikutat reippaalta ja POSITIIVISELTA tyypiltä, vaikka kai sellaisellakin joskus voi olla huono päivä?!

  Ja sääli jos et oikeasti voi kirjoittaa rehellisesti elämisestäsi ja tuntemuksistasi siksi että jotkut raukkamaiset idiootit tuntevat itsensä viisaiksi tai muuten saavat kiksejä leikkimällä jotain psykiatreja.

  Koitahan parantua ! <3

 27. Tsemppiä tositosi paljon! Tää on ihan mun lemppariblogi enkä voi ku ihmetellä miten jaksat ton kaiken. Oot ihan mielettömän urhee ja tolla asenteella ja ahkeruudella tuut saavuttaa ihan kaiken mitä haluut!

  Jaksamista <3

 28. Kurja kuulla, että sinäkin olet joutunut kokemaan tuon. Nämä ihmiset ovat todennäköisesti kateellisia sinulle, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Olet ihana ihminen, niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Harmi, että tulit tuohon päätökseen, mutta varmasti se on oikea. Koita jaksaa ja tsemppiä oppariin!

  Bloggailujasi odotellen.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.