Aloitus viikolle

Aivan ensimmäiseksi haluaisin kiittää teitä kaikkia ihania kommenteistanne eiliseen postaukseen. Yritän lähipäivinä ehtiä niihin kunnolla vastaillakkin ja vaikken ehtisikään jokaiseen syvällistä vastausta kirjoittaa, olen jokaisen ajatuksella ja ajan kanssa lukenut läpi ja tämä vuorovaikutus onkin yksi näistä bloggaamisen parhaimmista puolista, eli kiitokset vielä ♥ Huojentavaa huomata, etten ole ainoa tässä tilanteessa.

Yritän tsempata itseäni tänään töihin vielä pienestä pöhnästä huolimatta ja tässä jotain iphone-otoksia viime viikolta.. Illalla olisi ohjelmassa meno lääkärille hoidattamaan tätä mun ongelmaniskaa, mitä se nyt sitten pitääkään sisällään. Mielenkiinnolla odotan ja toivon, että pikkuhiljaa saisin niskan kuntoon (ja flunssan voitettua) ja aloitettua taas juoksulenkit ja salin. Aikalailla jo kaikki menetelmät käyty läpi akupunktiota ja tätä tänpäiväistä hoitoa lukuunottamatta.

Tangle teezer mukana kaikkialla tottakai! Meinasin jo yksi päivä panikoida, kun luulin jättäneeni sen töihin.. pitää vissiin ostaa sinne oma kappale 😀
Ja kiitos Instagram, kun teit musta oranssin.
Mukavaa viikon aloitusta kaikille! 🙂

11 vastausta artikkeliin “Aloitus viikolle”

 1. Heippa!
  Oli kyllä todella hyvä kirjoitus tuo edellinen postaus!!:) Tykkään paljon sun tyylistä ja hiuksista(: Toivottavasti jaksaisit jatkaa blogisi kirjoittamista, olen saanut sulta paljon vinkkejä. kiitos siitä!

  Kevään odottelua sinnepäin!

  -Vera

  1. voi vittu, nyt meni hermo! On todellakin mun kuva, jotain vuodelta 2008 tosin, enkä ees tiedä mistä kukaan on noin vanhan repinyt.. Et olisi halunnut linkata mulle koko tuota profiilia, että voisin ilmiantaa, linkki toi nimittäin vain kuvan?

 2. Epsu mainitsikin kinesioteippauksen. Suosittelen menemään mun kaverin Tuukan teipattavaksi Helsingin Urheiluhierontaan 🙂
  Tuukka on myös ihan järrrjettömän hyvä hieroja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.