Maxim 99kcal-minipatukka!

Saan välillä Axellukselta testiin erilaisia terveystuotteita ja joku viikko sitten postiluukusta tupsahti pari uutukaista Maximin proteiini/välipalapatukkaa. Yksi patukka sisältää siis 99 kaloria ja nämä ovat kooltaankin tosi kätsyjä käsilaukussa kannettavaksi, jos alkaa kesken päivän huikoa 🙂

Kiireisinä aamuina nämä on myös kätsyjä pika-aamupaloja esim. työmatkalla, ennenkö pääsee töihin syömään kunnolla. Hintaa näillä on muistaakseni jotain parin euron luokkaa ja makuja löytyy ainakin tämä mustikka ja semmoine brownie-versio. Suosittelen eteenkin, koska kyseessä on vähäsokerinen tuote vastaaviin patukoihin verrattuna  🙂 Lisätietoja löytyy täältä!

Yritän muistaa tänään vihdoin ja viimein arpoa Aussie-kisan voittajan!

7 vastausta artikkeliin “Maxim 99kcal-minipatukka!”

  1. On kyllä aika kovan hintainen jos parin euron luokkaa on! Mie ite oon suosinu Diet Mix -patukoita, niissä on 140 kcal ja aloinkin miettiin että onkohan tuo sitten niitäkin pienempi patukka? Tuntuu niin pikkuiselta määrältä tuo 99 kcal 😀 Mutta ah mustikkaunelma kuulostaa makuna ihanalta..

    http://colours-and-carousels.blogspot.com/

    1. en muista tarkkaa suositushintaa, mutta tuo on ravintosisällöltään melko "kompakti" peruspatukoihin verrattuna 🙂 mun käsittääkseni diet mixeissä on aika paljon sokeria, tai näin muistelisin kun olen joskus tehnyt kaupassa sokeri/proteiini-suhde vertailuja näistä.

  2. Moikka!
    Ajattelin kysyä sulta, että haluaisitko tehdä postauksen tosta sun opiskelusta ja kouluun hakemisesta? Kohta alkaa amk haku ja luulisin et muitakin kun mua voisi kiinnostaa tällainen postaus? 🙂

    1. mikäli aika riittää, niin voin tehdä, olen monessa postauksessa jo kyllä aiheesta mainnut, en kyllä enää kuollaksenikaan missä ja millloin 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.