Synttäriarvontaa!

Tajusin aivan sattumalta viime viikolla, että blogillahan on tällä viikolla synttärit, tai tarkalleen ottaen tänään! Koskaan aikaisemmin en ole blogille mitään erinäisiä ”synttäreitä” pitänyt, mutta tosiaan It ain’t hard to tell täyttää tänään huimat 3vuotta! 🙂

Sen vuoksi pistänkin (taas, toivottavasti ette ihan näihin kyllästy) pystyyn pienen syndearvonnan, eli arvottavana on 10kpl 280g Malacon Disko Aakkoset-pussia. Eli kaikki kymmenen voittajaa saavat kukin yhden pussin kotiin postitettuna.

Eli osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla miksi luet blogiani? Muistathan ilmoittaa kommentissasi myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyden!

Aikaa osallistua huomiseen eli perjantaihin 17.2.2012 (puoleenyöhön, klo 00:00 saakka). Onnea arvontaan! 🙂

120 vastausta artikkeliin “Synttäriarvontaa!”

 1. En ikinä osta karkkia, mutta jos nyt voittaisin niin voisin harkita noiden syömistä :'D

  Oon lukenu sun blogia aika alkuajoista lähtien ja ihan sen takia, että tää on ollu hyvä! Sulta saa paljon hyviä vinkkejä ja sun videopostauksen on parhaita 🙂

  ondessa@gmail.com

 2. Luen blogiasi koska sinä, Iines, olet aivan ihana ihminen 🙂

  Blogi on myös sopiva sekoitus kaikkea reenistä ruokaan, ostoksiin jne 🙂

 3. Luen blogiasi koska kirjoitat niin monipuolisesti ja erityisesti kosmetiikkapostaukset ovat mieleeni 🙂

  keepholdingonblogi(at)luukku.com

 4. Aloin lukemaan blogiasi joskus kaaauan sitten. Eniten minua kiinnosti aluksia se, että asuit Jyväskylässä ja opiskelit Jamkissa, minne myös itse olin hakemassa. Tällä hetkellä luen blogia, noh, nuista samoista syistä edelleen, mutta on myös kiva, näin Jamkilaisena, seurata sinun työtaivaltasi Helsingissä. Muutenkin tämä blogi on pirteä. Tykkään myös sun postausaiheista, sillä et kirjoita pelkästään pinnallisista asioista. Kiitos tästä blogista <3

  cristiinamm@gmail.com

 5. Luen blogiasi, koska vaikutat todella ihanalta persoonalta 🙂 En osaa sen tarkemmin kertoa, mutta eiköhän tuo ole tarpeeksi hyvä syy olla koukuttunut blogiisi 🙂

  caddsu@gmail.com

 6. Kai nyt tällasen herkkuperseen pitää osallistua. Aiemminkin taisin jo mainita, eli eksyin blogiisi alunperin NeuLashin perässä (jota nyt itsekin käytän ahkerasti!) "Ja siitä se sitten lähti…"

  kissaamma@gmail.com

 7. Olen vasta melko uusi bligisi lukia, mutta ihastuin blogisii sen ihanien juttujen vuoksi. Haluaisin osata enemmän yhdistelemään omassa tyylissäni erilaisia vaatteita ja siun blogista olen saanut todella paljon hyviä vinkkejä! 🙂

  emma.liuha@gmail.com

 8. Löysin itse asiassa blogisi vasta viime viikolla, mutta liityin heti lukijaksi, koska tämä vaikutti niin kivalta! Kiinnostavat jutut ja mukavan oloinen kirjoittaja, siinä jo hyviä syitä lukea blogiasi 😉

  u97306@student.uwasa.fi

 9. Heippa Iines, jäin kiinni. Luen blogiasi ja seuraan elämääsi tällein virtuaalisesti! Oot aina ollut jotenkin niin ihanan sinnikäs ja rohkea. Välillä jopa hieman höpsö.. 😉 Niin ja sulla on ihana koira! Tsemppiä oppariin ja työrintamalle!<3

  jenna_niemi@hotmail.com

 10. Löysin blogisi viime vuonna ja ihastuin kauneusvikkeihisi ja päivänasuihin! Sinulla on postauksissa asiaa eikä ne ole massablogejen tyyliin lähes pelkkää mainostusta :))

  Ida916@hotmail.com

 11. olen ollut blogisi lukija jo kohtuullisen pitkään ja syy miksi edelleen sitä jaksan seurata on persoonallinen tapasi kirjoittaa ja tehdä mielenkiintoisia postauksia, välillä ihan arkisistakin aiheista. Lisäksi tykkään kaikista ihanista tilpehööreistä ja muista mitä aina esittelet 😛

  doriss.blog@gmail.com

 12. Mä oon lukenu sun blogia koko tän kolme vuotta! Oon saanu täältä tosi useesti kaikkii kosmetiikkavinkkejä, ja sä vaikutat niin symppikseltä, et aina tulee hyvä mieli ku sun juttuja lukee =)

  lauramikkonen@live.fi

 13. Oon lueskellut blogiasi jo aika kauan, alkuvuodesta 2010 lähtien. 🙂 Varsinkin kosmetiikkaan liittyvät postaukset ovat hyviä. Ja täällä on sellanen rehellinen meininki. 😀

  mil-da@hotmail.com

 14. Tykkään blogeista, joissa kerrotaan ihan arkisistakin asioista. Tykkään blogistasi, koska se on mielestäni hyvällä tavalla maanläheinen. Helppo samaistua. 🙂 Täältä löytyy myös vinkkejä kauneudenhoitoon.

  fantastique_91@hotmail.com

 15. Olen lukenut blogiasi jo melkein sen koko olemassaolon ajan 🙂 Käyn täällä aina lukemassa uusimmat postauksesi vain ja ainoastaan sen takia, että olet niin ihanan aito! Kirjoitit sitten kosmetiikasta, vaatteista tai hyvästä tai huonosta olostasi, niin oma ihana persoonallisuutesi paistaa tekstistä läpi 🙂 Jatka siis samaan malliin!

  heidimaria.saarinen@gmail.com

 16. Pitkään olen blogiasi lukenut ja tykkään yhä hirmuisesti! Blogisi on aina ollut yksi kivoimmista; kirjoitustyylisi on jees ja muutenki paljon tulee hyviä vinkkejä! Ja hyvä on tyylikin, joten mielellään seurailen (-: evez_92_@hotmail.com

 17. Voi, miten suloinen palkinto 🙂

  Oon lukenut itseasiassa blogisi vauva-ajoista lähtien, sun pirteys ja aitous alunperin sai mut jäämään seuraamaan. Ja edelleen piristät postauksilla, ihana kuulla arkisistakin asioista, kuten pihveistä!! Oon ihan samanlainen carnivore, haha.

  paulapaivarinta@hotmail.com

 18. Jäin aikoinaan(joskus reilu vuosi sitten) koukkuun lueskellessani kaikkia noita tuotetestailuja ja sitä myötä itekkin tuli osteltua kaikenlaista. Nyt en vaan yksinkertaisesti voi lopettaa blogisi lukemista 😀 Sun blogis oli itseasiassa ihan ensimmäisiä mun lemppareita blogeja, mitä oon lukenu!

  laura.ranne@gmail.com

 19. Tykkään kun tää ei rajoitu mihinkään tiettyyn kategoriaan ja on hyvin maanläheinen ja semmonen "tavallisen ihmisen blogi" 😀 Kerrot tai kerroit ihan tavallisista arkipäivän iloista ja suruista sekä vaikutat ihan hirveen energiseltä ja mukavalta ihmiseltä 🙂

  juliette1981@gmail.com

 20. Tykkään lukea, koska saa idiksiä kokokeilla kaikkia uusia tuotteita ym! Hyviä vinkkejä ja ideoita, pientä piristystä arkeen 🙂
  riksutinathotmail.com

 21. Oon lukenut sun blogia jo kauan, löysin joskus youtuben kautta kun katselin muiden videopostauksia. Mun mielestä oli jotenkin koomista kun sun muistikortista loppui aina tila ja sen jälkeen oli pakko tsekata sun blogikin!

  Aluksi en alkanut lukemaan, mutta sitten huomasin palailevani tänne uudelleen ja uudelleen joten päädyin siten lukijaksi =) Sulla on hyvä blogi, kiitos tästä !

  s0hvi@hotmail.com

  ( toka kirjain on nolla 😀 )

 22. Löysin blogisi parivuotta sitten, ja oon seuraillu ahkerasti. Syy miksi jäin koukkuun onse, että oot hyvällä tavalla erilainen ja persoonallinen kirjoittaja. 😀 juttua riittää laidasta laitaan, ja tunnut aidolta ihmiseltä. Kiitos 🙂

  t. Katy (century_childie@hotmail.com)

 23. Luen aina mitä sulle kuuluu, koska selvästi ei riitä että jutellaan päivittäin muutenkin 😀 Ja tykkään karamelleistä ja odotan että kirjotat (tai kerrot) millaista on se Redkenin tuuheuttava shampoo, kun itsekin sitä katoin. Toivoo, Viivi PS. S-postin tiedätkin jo, jos sattuisi vaikka arpaonni suosimaan 😀

 24. Olet mukavan oloinen ja sulla on kiva tyyli ! 🙂 Mukavaa on myös ettei sulla ole joka toinen postaus jostain bloggaritilaisuuksista. Muitakin syitä on, mutta nämä pääasiassa!

  susannaje@gmail.com

 25. Kirjoitat aidosti kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tämä blogi ei ole mikään siirappikuorrutteinen täydellisyydentavoittelijan, kuplassa elävän pikkuprinsessan
  pinkki tekele 😉 Olet muutenkin ikäistäsi kypsemmän oloinen, tämä kommentti siksi, että
  olen itse 38 vuotias ja silti käyn blogissasi päivittäin. Olet älykäs, hyvännäköinen ja
  osaat kirjoittaa!

  nasulito@luukku.com

 26. Tykkään lukea blogiasi, koska teet välillä myös henk.koht. postauksia, joita jotkut ei uskalla tehdä. En muista enää, miten alun perin eksyin blogiisi, mutta onneksi eksyin! 🙂 Olet yksi lempparibloggaajistani. :)Sun tyyli on ihana, ja saan sulta myös vinkkejä liittyen kauneudenhoitoon! 🙂

 27. Luen blogiasi eniten siksi, että pidän tyylistäsi ja asukuvista saa ideoita omaan pukeutumiseen:) Tuotetestailut ovat kivoja ja olen löytänyt jotain ihan lempparituotteita sun avulla, TACK. Lisäksi pidän siitä, että olet rehehellisesti sellainen kuin olet. Tarkoitan , että annat välillä huononkin päivän näkyä. Silloin sinuun on helppo samaistua vert. niihin bloggaajiin joiden blogeissa paistaa aina aurinko.+perjantaipihvit…….nam.

  epsuepeli@gmail.com

 28. Joskus löysin blogisi jonkun toisen bloggaajan videon kautta. Luen tätä, koska täältä saa paljon kauneus vinkkejä ja pidän pukeutumis tyylistäsi. Kivaa on myös että sulla on ihanan persoonallinen kirjoitus tyyli. Oon vaan ihan koukussa tähän 🙂
  rintalamilla@gmail.com

 29. Luen tätä blogia, koska tykkään siitä, ettet elä mitään pumpulielämää pilvilinnoissa, etkä kaunistele arkeasi, vaan osaat kertoa myös niistä negatiivisista asioista. Joku tässä blogissa vaan koukuttaa 🙂 lisäks rakastan sun videopostauksia, mitä teit yhessä vaiheessa tosi usein! Mua kiinnostaa tällaset arkiset blogit 🙂
  malaysia91@hotmail.com

 30. Luen blogiasi, koska tykkään tavastasi kirjoittaa ja täällä on ihanan pinkkiä! Hehe 😀 En osaa oikein sanoa paremmin miksi luen, joku tässä blogissa vain on kivaa!

  himmmmi@hotmail.com

 31. Luen blogiasi koska tykkään siitä! Tykkään kauneusvinkeistä :sun ansiosta ostin neulashia enkä vois olla tyytyväisempi ja oon jopa ruvennu harkita tange teezeriä 😀 Ja mitäs muuta… Tykkään sun pukeutumistyylistä joten päivänasukuvia on aina kiva kattoo ja inspiroituu niistä. 🙂 Ja nami kelpaa aina!:)

  laurv2310@hotmail.com

 32. löysin siun blogin muistaakseni jonkun toisen blogin kautta, ja ihastuin heti!! oot fiksu, tosi kaunis(!) siulla on hyviä juttuja ja huippu tyyli kirjottaa, et oo mikään perus massabloggaaja. Oon yksinkertasesti jääny koukkuun siun blogiin, pakko käyä aina jokapäivä täällä! oot vaan niin IHANA<3 + ettei vaan jäis liian lyhyeks tää, ni tykkään lisäks siun tyylistä muutenki! Käytät kivasti värejä siun pukeutumisessa, siulta saa hirveesti inspiraatiota, kynnet on ihanat, ja ne ripset..(*kateellinen*) sekä tää blogin pinkki ulkoasu on niin söpö!
  kaisu_raassina@hotmail.com

 33. Hyvää blogisynttäriä! 🙂

  Luen blogiasi, koska kerrot vaatelöpinoiden lisäksi myös itsestäsi ja elämästäsi etkä keskity vain pinnallisiin asioihin. Siksi harmittelinkin hieman, kun kerroit, ettet enää jatkossa kirjoita täällä "syvällisemmistä" asioista.. 🙁 Mutta ymmärrän syyn kyllä.

  fools.lullaby@gmail.com

 34. Luen sun blogia koska, tää ei oo niin samanlainen kun kaikkien muitten blogit vaan tää on tosi mielenkiintoinen hauska, ja huvittava. muutenkin oot itse tosi kiva persoona ja videoissa sua oli tosi kiva kuunella! 🙂 sun kuvat on tosi pirteitä vaikka laatu on mitä on, mutta ei siitä tarvii aina välittää 😀

  jenna.lihtavuo@hotmail.com

 35. blogisi on ihana! luen sitä koska siitä tulee ihania inspiraatiota. mm. tangle teezer päätyi itselleni, kun löysin siitä juttua täältä. kaikki asukuvasi ja juttusi ovat ihania ja lukemisen arvoisia! kiitos blogistasi tähän asti! ü
  lotskiii_@hotmail.com

 36. Varmaan alunperin eksyin lukijaksi, kun etsin Jyväskyläläisiä bloggareita. Sittemmin olen tykännyt paljon juuri blogin hyväntuulisuudesta ja esim. herkullisista ruokaohjeista. Kiitos myös vielä neuvoistasi natureshopista tilaamiseen aikoinaan!

 37. hihi ihana palkinto:D

  alkuperäiset syyt, miksi aloin lukemaan blogiasi, olivat matkapostaukset, neulash-jutut, glitter-jutut ja intohimo kaikkeen rusketushömppään. sille tielle jäätiin:)

  jeww_@hotmail.com

 38. mä näin sun viedeot ensin youtubessa, ja sitten yks päivä eksyin tänne ja katoin et hei tää on se sama tyty! 🙂 siitä asti on sitten tullut seurailtua.

 39. Tykkkään lukee sun blogii kun sulla oli monipuolisia juttuja etkä kirjota vain samanlaisista aiheista (: & tietenkin sun videopostaukset on kivoi !

  mymalta@live.fi

 40. Täältä blogista saa ideoita omaan pukeutumiseen ja hyvinvointiin 🙂 Tykkään myös kun kerrot esim. kosmetiikasta omia kokemuksia, jolloin se helpottaa omaa ostopäätöstäni!

  Karzazzu@suomi24.fi

 41. Olen koukuttautunut blogiisi, koska pidän tyylistäsi, olet entinen jyväskyläläinen ja olet muutenkin kaikin puolin inspiroiva persoona! Lisäksi rakastan kellojasi ja rusketustasi. 😀

  tuij-a@hotmail.com

 42. En osaa edes oikein ainakaan mitään yhtä syytä sanoa miksi tykkään lueskelle blogiasia, oon lukenut jo niin pitkään etten yhtään muista miksi alunperin jäin seuraamaan. Ainakin tykkään siitä, että postailet vähän kaikkea maan ja taivaan välillä. Myös sun opiskelujuttuja tykkäsin/tykkään lueskella. Ehkä myös jotenkin samastun suhun kun oon kans välillä aika överistressaaja:D.

  hanna.kouri@hotmail.com

 43. Hellouu, luen blogiasi koska…
  – kirjoittamasi jutut ovat mielenkiintoisia
  – tyylisi inspiroi minua
  – "elämän tyylisi" (se mitä siitä saa tämän blogin välitylsellä irti)
  – sinulta saa hyvii vinkkei
  – ja blogi on kaikin puolin kiinnostava!

  Tsemppii sen pöpön kans, toivottavasti oot pian kunnossa! 🙂

  salla.priuska@gmail.com

  1. Mulle ei tuu sellaista kommentointiboksia jos en laita jonkun kommentin perään tuota "vastaa", siksi teen näin, toivottavasti ei haittaa 🙂

   Seuraan blogiasi ihan vaan sun takia, siis ihmisen takia 🙂 Tykkään yksinkertaisesti lukea sun tekstejä ja sun blogi/vinkit inspiroi mua 🙂

   lindamarial@hotmail.com

 44. Törmäsin sun blogiin yli vuosi sitten, tykästyin heti sun tyyliin kirjottaa arjen asioista,koulusta, muodista ym. Ilonen asenne paistaa kauas, ja on kiva että kerrot niistä hermoja raastavistaki sattumuksista ja tapahtumista. Vaikutat symppikseltä tyypiltä (:

  ja osote: minsku _ 89 ät hotmail piste com

 45. Mä olen entinen jyväskyläläinen ja sun blogista näkyi ennen kotikulmia 🙂 Sulla on kivoja vinkkejä vaatteisiin sekä matkoihin. Oot reipas ja kirjoitat kivasti.

  kristiinaaro@luukku.com

 46. Luen sun blogia, koska oot mun mielestä niin hirveen söpö! Ja sitäpaitsi, kun asuit Jyväskylässä niin näin sut aika monta kertaa ja sit sua oli vaan niin kiva seurata 😀 Tai siis on mulla muitakin syitä, mut tossa sellaset jotka tuli ekana mieleen 🙂 Ja ainiii sillon ku kävit monesti jossain reissussa, sulla oli niin kivoja kuvia. Ja oon siis lukenu sun blogia aika pitkään.

  vammastiina@gmail.com

 47. Innostuin alunperin blogistasi lukemattomien matkapostaustesi vuoksi. Kivat vaate/meikkivinkit ja mielenkiintoiset jutut tuovat minut aina uudelleen ja uudelleen blogiisi. Mukana oon roikkunu hiljaisena lukijana jo parisen vuotta ja matka jatkuu vaan 🙂

  Tsemppiä jatkoon!

  hemuli88@live.com

 48. Postailet juuri aiheista, joita haluan lukea: arkea ja hömpämpömppä -juttuja hyvin sekoitettuina <3 (esim hampaidenvalkaisut ja meikit ja kynnet + sitten ruoanlaittoa ym) Luen blogiasi, sillä se tuntuu juuri senlaiselta kuin omani haluaisin olevan !

  kati–91@hotmail.com

 49. Öö.. Miksihän alunperin aloin seurata postailujasi? 😀

  Yksi syy on se että sulta saa täältä hyviä shoppailuvinkkejä, siis vihiä hyvistä nettiputiikeista sekä alennuskupongeista! …

  Ai niin ,ja nyt muistan miksi aloin seurata blogiasi! Pitihän se varmistaa että kasvaako sinun ripset, ennen kuin ostin itelleni sen kalliin NeuLashin 😉 ja kyllä vain, itelläniki on kohtuupitkät ripset jo..

  Ja onhan noita sinun juttuja muutenkin mukava lukea. plus inspiroivat asukuvat.

  -Kaisa

 50. Mää luen tätä siks,koska tuun tästä hyvälle mielelle 🙂 ..ihania kaikkia hömppäjuttuja ja tietty välilä ei-niin-hömppää,mut kaiken kaikkiaan mukava lukupaketti!

  henkaikoi@gmail.com

 51. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden, koska postauksesi on monipuolisia ja mielenkiintoisia. Tykkään myös siitä, että esittelet hyväksi havaittuja tuotteita blogissasi (esim. whitestripseihin tutustuin sinun kauttasi 😀 )

  kenguru_89@jippii.fi

 52. Luen blogiasi,koska kirjoittelet mielenkiintoisista asioista!

  satu_k1987 (a) luukku.com

 53. Vaikka meillä ei ole aivan samanlainen tyyli, saan täältä blogistasi vinkkejä omaan pukeutumiseeni 🙂 ja rakastan koruja,joista postailetkin mukavasti ja monipuolisesti! 🙂

  terkuin
  oozek (a) luukku.com

 54. Heippa! Aloitin lukemaan blogiasi jo joskus vuosia sitten. Muistaakseni löysin tänne alun perin "in the sun"-blogin kautta ja ihastuin sun ns. arkiseen tapaan (ja tää on kohteliaisuus sanamuodosta huolimatta hahah :D) kirjoitella arjesta, elämästä, ruoasta ja muusta "hömpästä" (: Erottuu kivasti noista ns. suosituista blogeista ja on paljon persoonallisempi, mikä vetoaa ainakin muhun näin lukijana! Kaiken lisäks meillä on samankaltainen tyyli, joten sulta löytää myös inspiraatiota omaan pukeutumiseen (:

  katriovaskainen@luukku.com

 55. Seuraan blogiasi, sillä minusta sulla on aivan ihania muotijuttuja. Alunperin eksyin blogiisi youtuben meikkivideoiden kautta ja kiinnostuin, sillä musta oli hauskaa kuunnella sun puheita. Videopostauksia kaipaillen! (-:

  roosa.ylonen@windowslive.com

 56. Luen blogiasi, koska pidän siitä, että olet niin aito. Et esitä tietäväsi kaikkea tai että elämä olisi pelkästään ruusuilla tanssimista. Olet yksi innoittajistani urheiluun ja kadehdin ripsiäsi! 😀

  likauppi@paju.oulu.fi

 57. Hei, luen blogias koska tyylisi on mahtava,
  kirjotat mieleiselläni tavalla ja sulla on tosi kivoja postauksia
  eikä kaikki postaukset aina samallaisia 🙂
  videopostauksesi ovat kivoja ja vaikutat aivan mahtavalta persoonaltalta ! (:

  janeee-@hotmail.com

 58. Hei! Luen blogiasi, koska se on jotenkin niin iloinen, tulee hyvä mieli lueskella juttujasi 🙂 Ja olet ihanan persoonallisen oloinen tyyppi 🙂 ellu.m@hotmail.com

 59. Jostain vaa bongasin sun blogin. Alun perin aloin lukeen sun blogia sen takia, kun olit Jyväskylästä ja sulla on kivoja kaikkia tuotteita mitä oot testannu (edellee ittellä testaamatta se blondaussuihke, olikos ny garnierin vai minkä… mut en ollu siittä aikasemmin kuullu ennenku sun blogista :).)

  Ite en kauhiammin oo mikää muodin ystävä, joten on tosi ihme itseasiassa, että niinki kiinnostuneena oon tämänlaiseen blogiin koukuttunu 🙂

  Sit jäin jotenkin koukkuun sun kirjotuksiin ja tullu siittä asti sit lueskeltua.

  mondica@wippies.fi

 60. Moikka!
  Luen blogiasi koska se on mielestäni paras, muissa blogeissa kerrotaan vain miten elämä luistaa täydellisesti ja rahaa on vaikka muille jakaa, vaikka todellisuudessa se ei todnäk ole totta. Sinä uskallat kertoa iloiset sekä surulliset asiasi blogissa ja se on mielestäni mahtavaa! Jos itselläni on huono päivä niin luen uusimman postauksesi ja selailen vanhempia sillä sinulla on energinen ja pirteä kirjotustyyli, usein se saa itteni paremmalle tuulelle 🙂

  broosa@hotmail.com

 61. Moikka! Olen lukenut blogiasi parisen vuotta. Sinulla on ihana tyyli, ja vaikutat muutenkin kultaiselta tytöltä 🙂 Alussa mielenkiintoani lisäsi myös se, että olit täältä Jyväskylästä (jonne minäkin olin juuri muuttanut opiskelemaan). Iloista jatkoa keväällesi! :))

  -Kathy (daisy_15@jippii.fi)

 62. Olen nyt puoli vuotta lukenut blogiasi aina kun on ollut siihen aikaa 🙂 Olen ollut itse Glitterillä töissä, se oli varmaan ensimmäinen syy miksi alotin.. mutta luen tätä, koska kirjoitat mielenkiintoisista aiheista 🙂

  belladonna1@luukku.com

 63. Luen blogiasi hyväntuulisten ja aitojen höpötystesi takia. Meininki täällä maistuu elämältä, eikä ole tippaakaan teennäistä niin kuin valitettavan monessa muussa blogissa. 🙂

 64. moro! löysin blogisi sattumalta noin vuosi sitten ja oon seuraillut tätä siitä asti säännöllisen epäsäännöllisesti 🙂 tykkään tavastasi kirjoittaa ja vaikutat huipputyypiltä! tykkään erityisesti kun esittelet esim kosmetiikkatuotteita tai kun kerroit tilanneesi iPhone kuoret ebaysta, jolloin rohkaistuin tekemään itsekin samoin 🙂
  annika-k@luukku.com

 65. Oon löytänyt tämän blogimaailaman vasta alle puoli vuotta sitten, ja täysin koukuttunut tähän blogiin. Täältä löytyy aina jotain kivoja juttuja, ja vaikutat sellaiselta normaalilta tyypiltä, ja moniin juttuihin on helppo samaistua. Esimerkkinä vaikka toi sun stressi opparista ja samaan aikaan työssäkäynnistä. Kivaa tulevaa kevättä ja tsemppiä viimeiseen rutistukseen! 🙂

 66. Moikka! 🙂 Löysin blogisi ehkä vuosi sitten, kun etsin google kuvahaulla kuvia geelikynsistä! Sieltähän löysin sitten vallan söpöt pinkit kynnet, ja samalla sinun blogisi! Siitä asti on tullut aika säännöllisesti luettua:) s-posti: hendudaa@gmail.com

 67. Blogissasi käytät ihanan selkeää kirjoitustyyliä ja myös sun vaatetyylisi on kiva. Kirjoitat myös juuri niistä asioista, jotka itseäkin kiinnostaa. Lisäksi annat mukavan oloisen ja hyvän tyypin kuvan itsestäsi! Olet varmaankin ihan huippu ystävä jollekkin!

  om93080@uta.fi

 68. Aloin lukea blogiasi joskus pari vuotta sitten, alunperin varmaan sen takia kun asuit Jyväskylässä ja täällä oli mielestäni mielenkiintoisia postauksia. Aluksi hämmensi kauheasti, kun oot/olit ihan samannäköinen kuin mun yks tuttu :D.

  Sulla on kivasti erilaisia postauksia, kiinnostaa esimerkiksi erityisesti kellopostaukset (kellopostauksia ja kelloja ei voi koskaan olla liikaa ;)) sekä chilinkasvatuspostaus, kun yritetään miehen kanssa myös hieman chilejä kasvattaa.

  completelylacking[at]gmail.com

 69. Luen tätä blogia ehdottomasti siksi, että tää kertoo niin samasta elämäntilanteesta ku missä ite oon. Tää on kans semmonen vähän pienempi blogi, niin ei oo muuttunu niin semmoseksi "suuren yleisön blogiksi" ja kaupalliseksi kuin nuo suositummat. Tässä on oikeesti sitä elämän makua eikä vaan pinnallisuutta. I like! 🙂

  neiti_emmi@hotmail.com

 70. luen blogiasi, koska sulla on kiva tyyli ja vaikutat mukavalle =)

  m__tyyli[at]hotmail.com

 71. oijeejee kerkeen vielä osallistua 😀 ei sillä et mulla sitä kuuluisaa onnea näis arvonnois koskaa olis ;D

  Oon lukenu sun blogia jonkun vuoden verran silleen vähän epävirallisesti! Käyn kuitenkin aina parin-kolmen viikon välein tsekkaamassa että ootkos kirjotellu mitään uusia juttuja=) Yks parhaista puolista on ehdottomasti sun positiivinen asenne ja tietysti se että oot myös jyväskylästä 😉

 72. Sun blogin postaukset eivät tunnu väkisin väännetyltä, niin kuin monessa blogissa tuntuu olevan ihan vain sen takia, että joku postaus pitää tiettyyn kellon aikaan julkaista.Plus sun postaukset on kirjoitettu silleen mukavasti puhekielellä:)

  he_ta_@hotmail.com

 73. Luen sun blogia koska sun postaukset on kiinnostavia ja monipuolisia:) Sun blogi on myös tosi erillainen kuin muut ja se tekee tästä kiinnostavan! Ihan huippu palkinto 😀

  roosaheartit@hotmail.com

 74. Olen aloittanut blogisi lukemisen vuosi sitten.Jäin lukemaan blogiasi koska ihastuin kirjoitustyyliisi,videoihin ja kuviisi.Tykkään kun kerroit kelloista ja chilin kasvatus postaus oli kans tosi mielenkiintoinen!

  emppu.1996@luukku.com

 75. Luen blogiasi, koska täällä on niin asiallisia ja selkeitä juttuja ! 🙂 On hienoa miten rohkeasti tuot asioita esille. Lisäksi täältä saa aina hyviä vaate,asuste ja kosmetiikka vinkkejä !

  neamaria@hotmail.fi

 76. Vaikea kysymys! Oon ollut lukijana jo niiiiin kauan, mutta edelleen hymyilyttää, kun bloglovinista latautuu sun blogin uusi merkintä. Inspiroit ilollasi 🙂

 77. oon lukenu sun blogia jo kauan aikaa. ja mikä mua naurattaa, on se että painoin vahingossa tuota "seuraava blogi" kohtaa ja tuli sun blogis sieltä ja aloin lukemaan sitä sitten ja nyt sitä on tullu luettua jo vuosia! 😀 Sun sivus on niin asiallinen ja kiva ja ostelet niin paljon kaikkee ettei voi kun kateudella ihailla!:) En nyt välttämättä mitää karkkipussia tarvitse mut halusin kertoa:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.