Torstai 16

Huhhei… Mistä sitä sitten alottaisi? Heräsin yöllä aivan unenpöppörössä vessaan, enkä jotenkin kesken unien ollenkaan tajunnut missä olin. Mun parvella menee tosiaan semmoinen pömpeli, jossa kulkee sisällä jotain vesijohtoja ja iskin sitten otsani aivan täyttä suoraan sen pömpelin kulmaan. Jeejee, onneks totesin aamulla, ettei seurauksena ole muuta kun tommonen pieni ruhje, eikä esimerkiksi koko otsa mustana ja turvonneena. Ja muutenkin plussaa 11h yöunista, ihanaa!

Ja ettei nyt mitenkään päästäisi unohtamaan tätä mun ihanaa flunssaa, niin oli taas eilen yhdenlainen labrasessio takana ja uudet tupla-antibiotit kahdeksi viikoksi. Otin ekat eilen illalla ja olin kieltämättä loppuillan aika huuruissa, meinasin nimittäin nukahtaa sohvalle jo klo18. Eli jos käännetään tää iloiseksi asiaksi, niin toivottavasti lähtee näillä myrkyillä mykoplasma helvettiin 😀 Ja täten lähdenkin tänään ihan suosiolla kaverin kyydillä parantelemaan itseäni Jyväskylään, ettei tarvitse maata loppuviikkoa yksin Helsingissä, tän pöpön seurauksena oon nimittäin ollut pari viikkoa ihan kamalan alakuloinen, mikä onneksi kuuluu lääkärin mukaan asiaan. Eipä tarvitse levätä viikonloppuna ainakaan yksin ja ehkä lääkkeetkin ehtii viikonlopun aikana vaikuttaa niin, ettei tää maailma enää tunnu maanantaina niin uuvuttavalta ja masentavalta paikalta ja voin palata töihin uudesti syntyneenä 🙂

Ps. En kestä kuunnella näitä Ministry of Soundeja, tulee ihan kamalat viekkarit juoksemaan!!

8 vastausta artikkeliin “Torstai 16”

  1. Jaksamisia <3 Pian tuo uupumus vähenee, kun alkaa antibiootit toimimaan 🙂

  2. Hienot noi huulet, just sopivasti täytettä et on luonnollisen näköiset 🙂

  3. Alakuloon ei kyllä antibiootit auta. :-DDDD
    No ei tollaselta blondilta voi muuta odottaakaan. Ja ku sää uskot niihin tarpeeksi, niin ihan vaaaarmasti auttaa.

    1. sydämeni pohjasta toivon, että kohtalo yllättää sua yhtä kivalla taudilla 😉 mutta ainiin.. unohdin, ettei tasoltaan tämmöisen kommentin jättäjä ole älyltään sillä tasolla, että olisi alunperinkään ymmärtänyt asian pointtia, onneksi ip-osoitteesi on kuitenkin ylhäällä jatkossa mm. semmoisten kommenttien varalta, jonka jätin ihan suosiolla hyväksymättä. Toivotaan, kuitenkin, että sinäkin saat joskus elämääsi jotain muuta sisältöä, kun täällä riehumisen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.