Yllärivideo!

Olette niin kovasti toivoneet videoita, että tässä eiliseltä taas yksi tosi laadukas semmoinen ekaa kertaa tosi pitkästä aikaa, toivottavasti täyttää odotukset niiiiiin turhalla sisällöllään, mutta tehty mikä tehty 😀

Latasin ekaa kertaa webbarilla ladatun videon youtubeen ja ei ole näköjään ainakaan laadussa ja äänessä kovasti kehumista, sori! Toivottavasti silti saa jotain selvää. Musta ei varmaan ikinä sais chättijuontajaa (öhmm tai no ei sillä että tota juttuakaan lentäis ihan yhtä spontaanisti…) telkkariin, oon aina sata kertaa enemmän jäissä puhuessani yksin tolle kameralle kun pitäessäni esitystä kymmenille ihmisille livenä, en ymmärrä. Jotkut ei vaan oikein saa todellista luonnettaan esille tällä tapaa 😀

7 vastausta artikkeliin “Yllärivideo!”

  1. Kiva postaus, lopussa ääni vaan häviää lähes kokonaan kun puhut niin hiljaa 🙁 Mutta mitä sulla on huulissa ku näyttää niin kivalle? 🙂

  2. Uuuuuu restylanee.. Mikset tee postausta kyseisestä aiheesta, moniakin varmasti kiinnostais? 🙂 Itse otin n. 8kk sitten omalla vähän pienemmällä paikkakunnallani ja aika halvalla sain, mutta mielestäni työn laatu ei kyllä ollut parasta mahdollista. Parempi olisi varmasti käydä pääkaupunkiseudulla, vaikka joutuukin sitten maksamaan enemmän.

    Ihanan pirtsakka huivi btw!

  3. likelikelikelike!!! 🙂 lisää näitä videoita! kävin muuten eilen ostamassa kaupasta vehnäleseitä, jugua, ja sitä ehrnmannin rahkaa…. mun poikaystävä kovasti kyseli että mistä ihmeestä nyt tommonen villitys, "meinaaksä noita laittaa sekasin ja syödä vai?!" .. 😉 en oo mainoksen uhri, mutta.. 😀

    -dana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.