Crest Whitestrips / Isosmile-alekoodia!

Tosiaan, teidän pyynnöstänne pistin eteenpäin toiveen IsoSmilen alekoodiin ja mukavaksi yllätykseksi semmoisen sainkin teille jaettavaksi. Eli koodi SA855548 antaa -15% alennuksen ”kuponkikoodi”-kohdassa kassalla. Koodi koskee kaikkia vähintään 18euron tilauksia ja on voimassa 29.02 asti!

Ja tiedoksi uusille lukijoille,  keille IsoSmile
ei ehkä ole ennestään tuttu, niin verkkokauppa tosiaan myy Suomeen mm.
Crest Whitestrips-hampaidevalkaisuliuskoja, joita itse voin lämpimästi
parin vuoden käyttökokemuksella suositella. Lisäksi Crestin valkaiseva
tahna on myös kokeilemisen arvoinen pitämään valkaisutulosta yllä.
Nykyään IsoSmilen valikoimissa on myös muita tuotteita Crestien lisäksi
ja alennuskoodihan koskee myös näitä. Toimitus tapahtuu tosiaan
Jenkeistä, joten tulee ottaa huomioon mahdolliset tullauskulut, mikäli
tilauksen summa ylittää 43euroa. (Eli jos haluaa tilata esimerkiksi
liuskat JA tahnan, kannattaa pistää erilliset tilaukset, koska
postarithan sisältyvät jokatapauksessa hintoihin.) Ja edelleen
suosittelen joko Advanced Seal-liuskoja (43e) tai vielä parempia
Professional Effects-liuskoja (59e), joilla saa jo ihan jymytuloksia
aikaan parissa päivässä. Molemmat pysyvät huippuhyvin hampaissa,
edullisimmista liuskoista en valitettavasti osaa sanoa mitään, koska
tuotesarja uudistui pari vuotta sitten, enkä voi oikein verrata noita
edellisiä ”edullisimpia” Crestejä näihin nykyisiin, joita joskus ihan
ensimmäisenä testasin (nuo eivät jokatapauksessa tuolloin pysyneet
hampaissa läheskään yhtä hyvin, kuin nämä Advancet ja Professional!).

Ja vielä peruslätinät, eli liuskat eivät aiheuta vaurioita kiilteelle, eivät kuitenkaan valkaise proteeseja, vain ainoastaan ”oikeaa hammasta”. Joillain ihmisillä  taas voi hammasluu itsessään olla niin tumma, ettei tämmöiset valkaisut tepsi. Suositus on yksi valkaisu/paketti vuodessa. Ennen valkaisukuuria kannattaa ottaa käyttöön vihloville hampaille tarkoitettu tahna (ja käyttää sitä läpi kuurin), jotta välttyy mahdolliselta vihlonnalta valkaisukuurin aikana. Itselläni käytössä joku tommoinen Colgate Sensitive, hintaa noin 2euroa ja hyvin toimii!
Kokeilin viikonloppuna käyttää vihdoin ja viimein 6kk tuolla laatikon pohjalla lojuneita Swiss Clinicin-valkaisumuotteja, jotka tilasin joskus loppukesästä CityDealista. Tosi kätevä idea näissäkin, koska muotit valetaan itse omille hampaille sopiviksi, mutta muotteja tulee pitää suussa kerrallaan mielellään tunti, mikä ainakin itselleni oli todella tuskaa, koska en voinut samaan aikaan tehdä käytännössä mitään (eli esimerkiksi puhua tai niellä), eli ihan suosiolla kyllä pitäydyn jatkossakin Cresteissä helppokäyttöisyyden vuoksi. Ja jos molempien liuskojen kiinnitys samaan aikaan tuntuu aluksi epämielyttävältä, niin kannattaa totutella ensin pitämään ylhäällä ja vasta sitten alhaalla, niin tottuu suukin tarrojen käyttöön 🙂
Ja tuo ikuisuuden vanha video itse Crestien käytöstä (ja jotain muuta epämääräistä tietoa) vuodelta 2010 löytyy esimerkiksi tästä postauksesta, olin näköjään vahingossa sählännyt senkin yksityiseksi Youtuben asetuksista, mutta asia nyt korjattu.
Ja mikäli on näitä harkinnut, niin suosittelen tilaamaan nyt, koska alekoodeja tuskin on taas ihan hetkeen tulossa!

4 vastausta artikkeliin “Crest Whitestrips / Isosmile-alekoodia!”

  1. jee kiitos iines !! oon pitkään jo harkinnu noitten tilaamista, täytyy oikeesti tilata, nyt kun kerran alennustakin saa 🙂

  2. ei hitto just tilasin kaks pakettia tota professional effectsiä! ei voi olla näin paska tuuri 😀

  3. vähän vanhaan postaukseen kommentoin, mutta toimiiko vaikka on hammaskiveä? luin jostain että pitäisi poistattaa hammaskivi ennen valkaisuliuskojen käyttöä.

  4. riippuu varmasti siitä kuinka paljon kiveä on ja missä! Jos hammaskiveä on hampaan päällä ja valkaisee liuskoilla, niin voihan olla että kiven alta hammas on sitten tummempi kun hammaskiven poistaa.. eli siis varmasti tasaisemman tuloksen saa kun poistaa hammaskiven 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.