Kivoja Net-a-Porterista

Selasin taannoin vertailun vuoksi Marc by Marc Jacobsin koruja ja assoja myös NAPin puolelta ja silmään osui tämmöisiä kivoja 🙂

Olisin niiiiin halunnut tuon rosekultaisen sydänrannekorun kaveriks mun lempparikellolle, mutta se oli näköjään ehtinyt myydä loppuun. Toi kaulakoru nyt näyttää niin pilipalilta, mutta en osaa tarkemmin sanoa mikä siinä sitten mahtaa viehättää 😀 Uusi 13″ läppärikotelo nyt on pitänyt hankkia jo varmaan pari vuotta, enkä vieläkään saanut aikaiseksi..

Yritän viimeistään huomenna saada tännekkin jotain vähän järkevämpää sisältöä aikaan, töihinpaluu pitkän saikun jälkeen kuitenkin vie yllättävän paljon voimia, etenkin eilinen 4.25-herätys (siis oikeesti.. meinasin nukahtaa pystyyn suihkussa, mun oli pakko kesken rasvauksen mennä lepäämään sohvalle, ottipa koville :D) oli pitkästä aikaa aika raju, unohtamatta aamupäivää töissä. Olin aivan varma, että kaadun päikkäreille heti kun pääsen kotiin, mutta vaikka silmät aikalailla harittikin jo klo19, ei uni tullut sillon klo20 vaikka olin kuinka yrittänyt lukea tunnin pimeässä ja juoda kamomillateetä. Onneks nyt ei ollut tänään aivan niin järkky herätys, kun eilen. Toisaalta ei nyt kukaan pakotakkaan menemään sinne töihin heti seitsemäksi, mutta jääränä siellä on pakko olla heti, kun mahdollista 😀 Säästääpä ainakin työmatkoissa hetken, kun ei tarvitse ruuhkissa seistä!

7 vastausta artikkeliin “Kivoja Net-a-Porterista”

  1. Heii, millo karkkipussiarvonnan tulokset tulee? 😀 Nimim. karkkihirmu

    1. hahah! 😀 heti kun löydän sopivan raon arpoa kaikki kymmenen voittajaa ja lähettää heille sähkäpostia 🙁 pahoittelen viivästystä!

  2. tarvisin vähän apua noiden crestien kanssa! kokeilin nyt ekaa kertaa eikä meinaa millään pysyä paikoillaan hampaissa nimittäin 🙁 missä asennossa pidät suuta kun käytät noita? 😀 ja mulla ainaki tuntuu että sylkeä erittyy niin perkeleesti, ja en tiiä pitäskö se nielasta vai sylkee pois mutta nielastessa tuntuu että noi liuskat lähtee hampaista vekee. kuulostaa varmaa idioottimaiselta mutta no can do:D

    1. mitkäköhän sulla on niistä liuskoista? niitä edullsimpia en oo nimittäin kokeillut ja en osaa sanoa liimatehosta, tosin advancedit ja pro:t pysyy superhyvin ja siks niitä suosittelenkin. Kandee totutella ensin pitämään ylhäällä ja sitten alhaalla, mullakin oli aluks toi sama ongelma mut kyllä nopsaa tottui suu niihin 🙂 nyt ihan normijuttuja pystyy tekemään ja puhumaan samaan aikaan kun on molemmat liuskat suussa!

  3. okei 🙂 mulla on just ne edullisimmat :/ oon nyt käyttäny 2 päivää ja jumalauta että hampaita vihloo! mulla ei ikinä normaalisti vihlo hampaita mutta nyt, auuuuts.. käytän tota sensodynen hammastahnaa mut eise mitään auta!

  4. Löysitkö sä jostain tuolta sivuilta sen 13" läppärilaukun? Mä en. Mä kuolasin noita shopbopilta jouluna, mutta kun sitte sitä aloin tilaamaan viimein, oli ne jo loppunu. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.