Sokoksen tilaus ja sävyttävien päivävoiteiden lempparit

Hain tosiaan Sokokselta muutama viikko sitten mun Sokoksen verkkokaupan tilauksen, enkä malta odottaa, että pääsen testailemaan kaikkia kivoja, mitä sinne ostoskoriin lappasin! Noudin paketin tosiaan Hakaniemen Sokokseltä, mikä oli valittavissa maksuttomaksi vaihtoehdoksi postitukselle 🙂

Nyt on jemmassa taas mun lemppareita Lumenen seerumeita ja kosteusvoiteitakin taas ihan hetkeksi! Lisäksi tilauksessa tuli kaupan päälle Nivean kasvonaamio ja hajuvesinäyte.

Dr. Hauschka oli myös kiva ylläri, ei ehkä yhtä peittävä, kun esimerkiksi BB-voide, mutta kivan kosteuttava värivoide tavallisen kosteusvoiteen päällä käytettynä. Primeria sekoitan Lumenen mattaheleyttäjän, eli sen viime kesänä myynnissä olleen ”sävy 3”:n sekaan.

Samalla kävin kyselemässä Sokokselta testereitä teidän suosittelemista sävyttävistä päivävoiteista. Kiitos teille vielä ihan superpaljon vinkeistä!! Oon nimittäin tällä hetkellä ihan rakastunut näihin kumpaankin, sekä Diorin, että Lancomen versioihin sävynä 2 ja 4 🙂 Oon vähän soveltanut näiden kanssa mm. sekoittamalla ton Lumenen primerin, BB-voiteen tai Lumenen heleyttäjän kanssa ja paras sekoitus omalle iholle oli ehkäpä Lancomen (aavistuksen tummempi ja koostumukseltaan moussemainen, kun Diorin) ja Lumene Crystal Radiance Primer, joka antoi kasvoille nimenomaan vähän heleytystä ja muistutti tulokseltaan aikalailla sitä muinaista Lumenen heleyttäjää sävyssä 2! Täytyy käydä heti ensi viikolla Sokoksella hakemassa ihan koko tuubi kotiin, kerrankin osui ihan nappituotteita eteen :)Edit: nyt lähtikin tilaukseen koodilla oma Lancomen värivoide! 🙂 Lancomen voide löytyy tosiaan täältä, mikäli kiinnostaa.

Sitä Estee Lauderin versiota mua ois vielä kiinnostanut testata, mutta voide oli koostumukseltaan hapettuvaa sorttia (sävy siis mukautuu iholla oman ihonsävyn mukaiseksi), eikä sitä voinut ottaa testipurkkiin.

Ja oli tosiaan aikakin ostaa uusi Make Up Storen peiteaine-trio, en edes kehtaa tunnustaa, kuinka kauan edellinen oli käytössä, enkä vieläkään saanut kulumaan niitä nappeja edes puoleenväliin, vaikka jatkuvassa käytössä onkin ollut 😀

Vielä ehtii myös käyttämään Sokoksen alekoodia SOKOSHELMI , joka antaa siis -15% alennuksen kaikista tilauksista Sokoksen kauneuden verkkokaupasta, suosittelen lämpimästi! 🙂 Koodi on voimassa vielä tänään ja huomisen 26.02.2012.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19591450)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

9 vastausta artikkeliin “Sokoksen tilaus ja sävyttävien päivävoiteiden lempparit”

 1. ELLE4 koodilla saa 20% alennusta, voimassa vielä huomisen päivän eli 26.2. 🙂

 2. Noi sävyttävät kosteusvoiteet on kyllä parhautta, kun esimerkiksi itse en vaan osaa käyttää kunnon meikkivoidetta (eikä siihen ole tarvettakaan).. Diorilta on tulossa vielä kevään aikana tuon kosteuttavan sarjan BB voide, ja sitä odotan innolla! Garnierin BB:stä en jostain syystä tykännyt, oli liian tahmaista(?). Tiedä sitten onko vika tuotteessa vai käyttäjänsä korvien välissä 🙂

  1. mulla sama, etten meikkivoidetta osaa käyttää enkä onneks kai tarvitsekkaan, onneks näistä saa edes jotain väriä naamalle! 😀 en oo yhtään aiemmin näihin perehtynyt, joten en siks oikein osaa sanoa mitään vertailua ton garnierin tahmaavuudesta, mutta mun mielestä aika samanlainen muiden tuotteiden kanssa, tai en itse ole tämmöistä ainakaan huomannut 🙂

 3. Shiseidon sävyttävä päivävoide on kans huippua tavaraa, itselläni myös pisamia ja monesti meikkivoide peittää liikaa. Ihokin on se verran hyvä ettei tarvii käyttää muuta kuin sävyttävää. Toivottavasti löydät mieluisan, kävin eilen hakemassa toisen putelini stokkalta:)

  -Riikka

 4. Haetaanko ne tuotteet ihan kassalta vaan, jos on tilannut toimituksen sokokseen? 🙂

 5. Toi Lancome on tosi hyvä! 🙂 Mun lemppari on se Estee Lauder, mutta toi on hyvä kakkonen ja ehkä aavistuksen peittävämpi. Tosiaan se Estee Lauder mukautuu oman ihon sävyyn ihan ällistyttävän hyvin ja tuoksukin on aivan ihana :). Mulla ainakin se on kestänyt jo tosi pitkään, nyt onkin taas aika hakea uusi puteli kaupasta!
  -Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.