Blogin synttäriarvonnan voittajat..

Sain vihdoin arvottua blogin synttäriarvonnan voittajat ja random number generator suosi seuraavia osallistujia:
 ”JonnaFeb 16, 2012 12:59 AM

Tykkään sun tasaisin välein toteutuvista tuotetestauksista ja hyvistä havaintokuvista.” 

”PaulaFeb 16, 2012 01:42 AM

Voi, miten suloinen palkinto 🙂

Oon lukenut itseasiassa blogisi vauva-ajoista lähtien, sun pirteys ja aitous alunperin sai mut jäämään seuraamaan. Ja edelleen piristät postauksilla, ihana kuulla arkisistakin asioista, kuten pihveistä!! Oon ihan samanlainen carnivore, haha.” 

 ”LurvaFeb 16, 2012 04:02 AM

Luen blogiasi koska tykkään siitä! Tykkään kauneusvinkeistä :sun ansiosta ostin neulashia enkä vois olla tyytyväisempi ja oon jopa ruvennu harkita tange teezeriä 😀 Ja mitäs muuta… Tykkään sun pukeutumistyylistä joten päivänasukuvia on aina kiva kattoo ja inspiroituu niistä. 🙂 Ja nami kelpaa aina!:)” 

 ”yosefinaFeb 16, 2012 04:49 AM

mä näin sun viedeot ensin youtubessa, ja sitten yks päivä eksyin tänne ja katoin et hei tää on se sama tyty! 🙂 siitä asti on sitten tullut seurailtua.” 

”AnonyymiFeb 16, 2012 05:06 AM

Koska olen lukenut alusta saakka ja tämä blogi on paras ja mielenkiintoisin! :)” 

”HooFeb 16, 2012 05:20 AM

En osaa edes oikein ainakaan mitään yhtä syytä sanoa miksi tykkään lueskelle blogiasia, oon lukenut jo niin pitkään etten yhtään muista miksi alunperin jäin seuraamaan. Ainakin tykkään siitä, että postailet vähän kaikkea maan ja taivaan välillä. Myös sun opiskelujuttuja tykkäsin/tykkään lueskella. Ehkä myös jotenkin samastun suhun kun oon kans välillä aika överistressaaja:D.”

 ”AnonyymiFeb 16, 2012 08:10 AM

Heippa,

Luen blogiasti, koska saan blogistasi inspiraatiota, joka tuo piristystä omaan elämääni!

– Veeruska” 

 ”LindsayFeb 16, 2012 12:31 PM

Luen blogiasi, koska pidän siitä, että olet niin aito. Et esitä tietäväsi kaikkea tai että elämä olisi pelkästään ruusuilla tanssimista. Olet yksi innoittajistani urheiluun ja kadehdin ripsiäsi! :D”

 ”AnonyymiFeb 17, 2012 04:34 AM

Moikka! 🙂 Löysin blogisi ehkä vuosi sitten, kun etsin google kuvahaulla kuvia geelikynsistä! Sieltähän löysin sitten vallan söpöt pinkit kynnet, ja samalla sinun blogisi! Siitä asti on tullut aika säännöllisesti luettua:) s-posti:” 

 ”imlackingFeb 17, 2012 06:20 AM

Aloin lukea blogiasi joskus pari vuotta sitten, alunperin varmaan sen takia kun asuit Jyväskylässä ja täällä oli mielestäni mielenkiintoisia postauksia. Aluksi hämmensi kauheasti, kun oot/olit ihan samannäköinen kuin mun yks tuttu :D.

Sulla on kivasti erilaisia postauksia, kiinnostaa esimerkiksi erityisesti kellopostaukset (kellopostauksia ja kelloja ei voi koskaan olla liikaa ;)) sekä chilinkasvatuspostaus, kun yritetään miehen kanssa myös hieman chilejä kasvattaa. ”

Yosefina oli ainut, kuka ei ollut ilmoittanut kommentissaan sähköpostiosoitetta, joten lähetätkö minulle sähköpostitse (ixdu87@gmail.com) osoitetietosi, niin saadaan pussi sinulle päin! Muille on lähtenyt sähköpostia ilmoittamiinne sähköpostiosotteisiin (tai jossei näy tulleen, niin olkaa toki minuun päin yhteydessä :D). Paljon onnea voittajille ja kaikille suuri kiitos osallistumisesta ja ihanista kommenteistanne! ♥

Ps. Mun piti kertoa jostain tosi huomionarvoisesta asiasta, jonka tajusin tänään, mutta ihmeen kaupalla tyhjeni pää noita arvontakommentteja laskiessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.