Lähti tilaukseen Nellystä..

Saattaapi olla, että lähden parin viikon päästä niiiiiin kertakaikkiaan ansaitulle reilun viikon lomalle! Olin tänään NÄÄÄÄIN iloinen kun esimies sanoi, että saan ottaa lomaa aiemmin puhutun 5päivän sijaan 7päivää ja johan lähti reissut varaukseen 🙂

Tää viikko on mennyt niin tajuttomassa väsymyksessä (ehkä johtuen siitä, että meni viime viikonloppuna niin lujaa :D), ettei mitään rajaa. Ihmeen kaupalla sitä saakin yhtäkkiä jotain ylivoimia tämmösistä kivoista jutuista ja pistin ihan sen kunniaksi tilaukseen pari kivaa uutuutta Nellyltä lahjakortilla, jossa alkaa jo käyttöaika kulua umpeen.

 1. Club L:n toppi, 9, 50e (!!) lähti tilaukseen
2. Kuten myös tää ihana keväinen Vilan paita, 34,95e
 3. Ja tää superkiva mekko Rare Fashionilta. Arvoin ensin tän korallisen ja keltaisen välillä, mutta päädyin lopulta kuitenkin koralliseen, 47,95e
5. Tää InWearin neule on kyllä niin superkiva, mutta jätin vielä harkintaan, kun ei tiedä kuinka kauan villapaitoja enää tätä menoa tarvitsee..

Huomenna arvon vihdoin Nellyn lahjiksen voittajan ja itseasiassa arvon päässäni myös sen välillä, jäänkö viikonlopuksi Helsinkiin vai lähdenkö Jyväskylään.. Jokatapauksessa pidän huomenna niiiiin aivot narikkaan-perjantain ja nukun lauantaina ihan niin pitkään kun unta piisaa! 
Ps. Näin tänään aamulla kun se 3T:n kyltti vaihtui B:ksi!! Näin sen ratikan lähestyvän edestäpäin ja jouduin jäämään seisomaan keskelle suojatietä kesken matkan, etten vaan missais tätä huomionarvoista tapahtumaa siinä Eläintarhan huoltsikan risteyksessä 😀 Onpa nyt sekin koettu (se oli semmonen vanhanaikainen näyttö, vielä pitää nähdä omin silmin kun se digitaalinäyttö vaihtaa kirjainta). Mun kaverit luulee jo huolissaan, että oon menettänyt lopullisesti järkeni, vaikkei nää mun älynväläykset aina muutenkaan nyt mitään maailman ymmärettävimpiä ole, hahah! Mystery solved (vaikkei tässä nyt mitään varsinaista mysteeriä ollutkaan, jos nyt ollaan ihan tarkkoja)! 😀

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

18 vastausta artikkeliin “Lähti tilaukseen Nellystä..”

 1. Olisko sulla nellylle alekoodeja? Nimit. itse tilaamassa juuri pakettia ja jos löytyy niin olisi kiva saada tietoon 🙂

 2. Minkälaisilla arvosanoilla hait Jyväskylään ammattikorkeakouluun?

 3. Mä niin ymmärrän sua ton kylttihomman kanssa! Itsehän tänä talvena hämmennyin katoilla olevien lumenpudottajien pillin vihellyksistä ja jäin tarkkailemaan mikä vihellys tarkoittaa mitäkin koska tiedän, että en ois saanu asialta rauhaa 😀 Kaks vihellystä stop ja yks antaa mennä!

 4. Heeei, tyhmä juttu…. mutta huomasin että sun blogin sivusta on hävinny se että mitä blogeja sä luet… siinä meni mukana monta hyvää, kun en nimiä muista 🙁

 5. Löysin tän blogin ripsiseerumin takia, mutta jäin vähän ehkä koukkuun. 😀
  Ja siis mun mielestä on ihan huippua, kun oot eka bloggaaja joka syö oikeesti jotain muutakin kun porkkanankuoria :DD (toki kuvainnollisesti, oikeet bloggaajat tuskin syö mitään.)
  Rakastan sipsi-kommentteja, vaikka ite oonkin karkki+pepsi max -hirmu.
  Tsemppiä kevääseen! Jatkan blogisi lukemista jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.