I’m in Miamiiii!

Terkut Miamista!! Takana pari päivää rantsussa, eilen kahlattiin läpi Aventura Mall ja nyt suuntana katsastamaan South Beachin kaupat 🙂

Vielä huominen täällä ja maanantaina suuntana Bahama.Yritän täällä palailla vähän enemmän blogin puolelle, joka kieltämättä on lähiaikoina jäänyt vähemmälle huomiolle kiireiden vuoksi. Seuraava viikko menee kyllä niiin totaalisen levätessä. Oonpa ainakin lomani ansainnut, vaikka nyt itse sanonkin 🙂

19 vastausta artikkeliin “I’m in Miamiiii!”

  1. oiiii pidä hauskaa! teethän sitte postauksia miamista kun suomeen tuut?:) ootko Xenia's day:n xeniaa nähny?;) se on siellä myös:D

  2. Minä jo ihmettelin että missä viipyy kauan kaipaamani uusi bloggaus, mut sä ootkin miamissa!! 😀 voi miten epäreilua.. täälläkin kyllä ihanasti paistaa aurinko 🙂 Jospa mun säästöpossu pursuaisi vuoden loppuun mennessä sen verran että pääsisin sinne vihdoin itekin ensimmäistä kertaa.. 😉 Nauti lomasta, oot sen ansainnu!

  3. Whaat?!!?:) Miami, Bahama? Aah, ihanaa, pidä hauska ja rentouttava loma, oot tainu sen ansaita:)

  4. voiku ihanaa mäki haluun jonnekki lämpimää!!! ota paljon kuvia ja lisää tänne, tee sieltä videopostaus jos on vain mahdollista? ja munkimielestä oot ansainnut tuon ihanan loman! joten nauti siitä nyt ihan kympillä! kenen kaa muuten oot? vietätkö nyt vain laatuaikaa iteksesi vai mukana joku muu? (: pidä hauskaa munki puolesta<3

  5. Oiiii ihanaa! Mäkin oisin niiin loman tarpeessa, olen tänä keväänä oppinut ekaa kertaa elämässäni mitä stressi on 🙂 Onneksi pian on kesä ja taukoa opiskeluista. Nauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.