Miami 18.3

Takana vika kokonainen päivä Miamissa ja huomenna jatkuu matka. Tein tänään vikat shoppailut ja sain onneksi ahdettua kaikki roinat hyvin matkalaukkuun. Aventurasta lähti tänään mukaan mm. Zaran täydellinen nahkatakki kevääksi, Steve Maddenin sandaalit ja kilokaupalla (yllätys, yllätys) Victoria’s Secrettiä. Ainakin on taas jemmassa collareita ja huppareita seuraavaks pariks vuodeksi vanhojen kulahtaneiden tilalle 😀

South Beach
namiii!
Ocean Drive

Ihan oikeesti en kestä näitä paitoja !!! Noin jokatoisella turistilla on päällä joku tämmönen supercool (as if) Miami-paita ja näitä on tyrkyllä joka kadun kulmassa 😀 Mutta jokainen tyylillään.

Nyt jatkan pakkailua ja alan kirjoittamaan postikortteja ennenkö väsymys yllättää. Hyvät yöt! 🙂

18 vastausta artikkeliin “Miami 18.3”

  1. Voi kuinka mahtavan näköistä! Ihanaa lomaa sinulle! Mun lomaunelma on juuri Miami, jonne haluan ehdottomasti joskus… alustavasti olemme suunnitelleet menevämme ensi talvena. Toivottavasti se toteutuu 🙂 On ihan huippua lukea näitä reissupostauksia, kiitos! Ja vitsi miten hyvännäköisiä nuo värikkäät (juures?)lastut.

    1. hahah oiskin ollut juures-sipsejä, perus-nachoja ja pinaattidippiä siis 🙂 Suosittelen lämpimästi! Tosin marras-helmikuussa on vähän viileämpää.

  2. Oi, kun ihana postaus 🙂 Ja vielä niin ajankohtainen minulle. Ollaan poikakaverin kanssa lähdössä kolmen viikon päästä Miamiin pariksi viikoksi ja siinä välillä käydään kolmen päivän Bahaman risteilyllä ( Carnival Cruises). Olisin enemmäm kuin kiitollinen, jos sinulla olisi antaa hyviä vinkkejä reissua varten 🙂

    1. oioi! En oikein tiedä mitä vinkkejä voisin antaa, mutta saa toki kysellä jos tulee jotain mieleen 🙂 oikein kivaa reissua teille, tosi mieluusti lähtisin heti uudestaan! Bahama on kyllä niiiin ihana, vaikkei mikään ostospaikka olekaan 🙂

  3. Iines pikkasen ruskeena? vietätkö aikaa itekses yksin, vai mukana kkenties kavereita? oletko siis jo suomessa vai minne matka jatkuu? olisiko postaus sitten ostoksista meille?

  4. heiii mitä kautta varasit lennot? ja millä yhtiöllä lensit? ymmärrän jos et halua sanoa hintaa 🙂 oon ite katellu lentoja miamiin elokuulle ja kaikki on yli 800e. tiiän että monet on saanu 350e lennot niin täytyy jatkaa etsimistä 🙂

    1. Supersaver! Jo0 800e on aika kallis, kannattaa katella jos alkukesästä tulis lentoyhtiölle tarjouksia. Lennot oli 600e vaikka aika viimetinkaan varasi 🙂 En tosin tiedä voiko se vaikuttaa elokuun hintoihin, että elokuussa on turistikausi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.