Arki koitti!

Nyt ois takana eka työpäivä loman jälkeen ja toisaalta mukava palata takaisin arkeen käyttämään vähän aivojakin, vaikka hommaa olikin kasaantunut viikon aikana ihan kiitettävästi 🙂 Seuraavaks vaan odottelemaan ensi viikon pääsiäispyhiä, jonka jälkeen meinasin ihan oikeasti ottaa kunnon spurtin sen opparinkin kanssa. Mietin joku aika sitten, etten ala ottamaan nyt keväällä mitään älytöntä stressiä sen kanssa. Jos alkaa tuntua siltä, ettei toukokuun deadline vaan ole mun vapaa-ajan puitteissa mahdollinen, niin aikataulutan valmistumisen syksyyn. Tajusin, ettei tässä minnekkään ole kiire kun vakkaripaikka alla, päinvastoin ihan positiivista jos pääsee vielä syksylläkin hyödyntämään VR:n ja HSL:n opiskelija-alennukset 😀 Kaduttaisi jälkeenpäin, jos kyhäisi kasaan jonkun totaalisen paskan työn vaan sillä perusteella, että saisi paperit ulos. Mulla on nyt niin suuret suunnitelmat siitä, kuinka niitä lähdematskuja tulee luettua kesällä muka niin hyvin rantsussa… Kesällä varmaan ajattelen, kuinka kätevää ois vaan ollut käyttää kaikki kylmät ja sateiset talvi-illat siihen lukemiseen, kun sisälläolo oli suurinpiirtein ainut vaihtoehto.

 Ostin muuten reissusta jonkun Crestin uuden express-hampaidenvalkaisukuurin, joka sisältää yhteensä vain neljät luiskat joita pidetään kerrallaan 2h suussa. Kokovalkaisu hoituu siis vain neljässä päivässä, mikä kuulosti ideana tosi kätsyltä. Ajattelin, että toi 4x2h ois vanhalle Crest-konkarille ihan pikkujuttu, mutta ei luoja tätä vihlontaa eilisten liuskojen jäljiltä!! Meinaan kuolla kun ajattelenkin liitutauluja sun muita! Heivasin vihlovien hampaiden hammastahnankin viime viikolla roskiin, joten pakko käydä ostamassa uusi ennenkö uskallan suuhuni laittaa seuraavia liuskoja.

Alan nyt lukea ekaa kertaa vuoteen tenttiin (ja toivottavasti ehdottoman vikaa kertaa Jamkissa nevö evö) ja toivottavasti on perjantaihin mennessä kaikki oleellinen tutkimusmenetelmistä päässä.

Ja ainiin!! Koska lukijoiden joukossa on varmaan joitain kevään yhteishaussa opiskelemaan hakevia, piti jo varmaan pari kuukautta sitten vinkata Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikön uudesta suuntautumisvaihtoehdosta muotiin ja vähittäiskauppaan! Musta tää vaihtoehto vaikutti tosi varteenotettavalta, jos löytyy kiinnostusta esimerkiksi yrittäjyyteen muodin saralla 🙂 Vähittäiskaupan esimestöitä nyt on helppo saada ilman amk-koulutustakin, mutta luulisin, että tolla koulutuksella voi aueta ihan kiinnostavia työpaikkoja hallinollisista tehtävistä, jos vaan osaamista ja kiinnostusta löytyy. Lisätietoja täältä. Ilmeisesti vaihtoehdolle on ollut kysyntää, kun Jamk on ottanut moiset opintokokonaisuudet liiketalouden alle! Onko kukaan muu huomannut tätä uutta suuntautumisvaihtoehtoa?

18 vastausta artikkeliin “Arki koitti!”

 1. Heippa!

  Ihan pakko kysyä, paljonko sulla tuli suunnilleen maksaan se Korsin laukku Macysiltä tilattuna? Stockmannillahan se maksaa 325e, niin jouduitko maksamaan paljon enemmän vai alle tuon? 🙂 Haaveilen omasta..

  1. en muista tarkkaa hintaa, mutta oli kalliimpi kun stockalla, tosin toi "strutsinnahkainen" oli muutenkin vähän sitä peruslaukkua hinnakkaampi 🙂

 2. Selailin tänään blogiasi ja poikaystävni tuli kurkkimaan tähän ja totesi, että "hei mähän tunnen tuon iineksen!" 😀 Hauska sattuma 🙂

  1. Nyrhisen Janne sieltä Jyväskylästä! 😀 Se ei ollut kyllä varma, että muistatko sitä enää.. 🙂

 3. Täällä on kans crest-kuuri meneillään! ..tosin ei yhtä tuju kuin sulla 🙂 Mulla auttaa vihlontaan, kun syön samaan aikaan fluoritablettikuurin!

 4. Jos haluaa hyvään työhön, järkevän palkan ja kehittymismahdollisuuksia niin harkitsisin kahdesti AMK:/

 5. En oo kommentoinut pitkään aikaan, mutta ihana blogi sulla, ihana sinä ja kiva kuulla susta taas pitkästä aikaa, kun reissun aikanasi tuli niin vähän postauksia!:)

  – Krista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.