Teippipidennykset taitava kampaaja hakusessa!

Selailin joku aika sitten vanhan muistikortin kuvia ja päätin, että haluan kevääksi päähäni taas 30cm teipit. Mun viime keväinen tukka oli nimittäin kivoin tukka tähän asti ja vielä helppohoitoinenkin! Oon elokuusta asti ravannut Jyväskylään asti luottokampaajalle. Nyt en kuitenkaan hetkeen pääse reissailemaan sinne viikonlopuksi ja teipitkin roikkuu jo ikävästi, joten ajattelin rohkaistua ja etsiä viimeinkin käsiini superkampaajan Helsingistä.

Nyt kyselisinkin teiltä vähän vinkkejä; onko teillä suositella kampaajaa Helsingistä, jolta luontuu teippipidennyksen laitto ehdottoman parhaiten? Mikäli kampaajalta luonnistuu myös takkublondin hellävarainen vaalennus, ISO plussa 😀 Superkiitokset jo etukäteen!

 Ps. Ahdistaa katsoa noita vanhoja kuvia, musta jotenkin tuntuu etten enää nykyään katso lainkaan peiliin kun lähden jonnekkin 😀

27 vastausta artikkeliin “Teippipidennykset taitava kampaaja hakusessa!”

 1. jos jaksat vantaalle eli tikkurilaan mennä niin siellä oli mun luottokampaaja pidennysten suhteen.. suhteellisen halvat hinnat ja ammattitaitoa piisaa ! paikan nimi oli ihan joku kampaamo-parturi parturipiste. sijaitsee ihan juna aseman vieressä, kauppakeskus tikkurissa. sinne vaan soittoa/käyntiä, ekan kerran ku kävin laittaa koko pään, samal värjättiin ja ostin davinesin lovet sieltä niin makso n. 350e. ja huoltokerralla makso vaan 140e. että halpaa lystiä musta 😀 ja huoltoon sis. väri ja hiusten takasin laitto.

 2. Vitsit mä muistan edelleen nuo ensimmäiset kuvat ja kuinka ihailin sua ja sun hiuksia kun nuo kuvat tänne laitoit. Oot vaan niin kaunis<3 Mä en valitettavasti osaa ehdottaa ketään hyvää kampaajaa, mutta toivottavasti mieluinen löytyisi ja saat upeat hiuksesi taas takaisin 🙂

  <3:Anniina

 3. Riina Forumin Sydämen Pohjasta-kampaamossa on ihan paras! Laitan itse teipit aina siellä ja aina täydellistä jälkeä! Suosittelen lämpimästi!

  1. kiiiitos vinkistä! ois ainakin keskustassa 🙂 pitää soittaa ja tiedustella hintoja! saanko kysyä minkä merkkisiä teippejä tuolla käytetään?

 4. Mua houkuttais kovasti kanssa teipit, mutta tarttee toistaseks sinnitellä vielä noiden klipsien kanssa.

  Ps. Ihan törkyupee kuva toi missä siulla on pipo päässä! 🙂

 5. Hiushuone Stage Kampissa ja Nooran osaaviin käsiin! 🙂 Suosittelen!

 6. Hei! Löysin sun blogin tänään ja ihastuin! 🙂 Haravoin netistä hiustenpidennyksistä tietoa kun päädyin tänne ja löysin sun lettipidennyspostauksen parin (?) vuoden takaa. Mulla on varmaan lähestulkoon samantyyppiset hiukset kun sulla, aikalailla ohuet ja vaalennetut ja en uskalla mitä tahansa pidennystä ottaa. Nyt oon käyttäny clip oneja jo jonkun aikaa, mut haluaisin nyt sellasen pidennyksen joka ois päässä eikä tartteis aina laittaa ja ottaa pois. Suosittelisitko ennemmin teippipidennyksiä kuin lettipidennyksiä? Kun nyt itse olet ottamassa kuitenkin teippipidennyksiä ja aiemmin suosit lettipidennystä. Kiitos jos viitsit vastailla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.