Myydään kaksi Guessin kelloa!

Tuli tosiaan taas vaihteeksi ostettua reissusta uusi kello, mikä nyt ei sinänsä ole multa kovin yllättävää.. Sen vuoksi pistän kuitenkin vanhoja kelloja myyntiin ihan kaksin kappalein! Molemmat kellot siis Guessin. 
Toinen hopea/kultainen (tai hieman rosekultainen verrattuna tähän toiseen) mini prism ostettu Honolulusta 2010. Käytetty vähän, ei huomattavia käytön jälkiä, kellotaulun ympärillä kristalleja, joista kaikki paikallaan kuten kuvasta ehkä just ja just voi huomata 🙂 Harkitsin ihan superpitkään, että haluanko edes myydä tätä!
Toinen kultainen kello taas St. Maartenilta 2008, ei huomattavia käytön jälkiä, mutta ollut kuitenkin kovassa käytössä ja aivan pieniä pinnan kulumia näkyy hihnassa palojen liitoskohdissa (ei kuitenkaan mitään huomattavaa, en saanut kulumakohdista edes otettua kuvaa), mutta ollaan nyt silti tarkkoja. Kokokultainen aavistuksen verran ”kehnommassa” kunnossa, kun two-tone-kello ja tämä huomioidaan kyllä hinnassakin. Tässä myös kivet paikallaan.
Ja vielä ihan selvyyden vuoksi, että kummatkin kellot ovat siis aitoja. Tarkempaa kuvaa täällä ja täällä.

– Kelloissa materiaalina ruostumaton teräs, pinta ei siis ala tummua. Molemmat myös vedenkestäviä, mutta en lähtisi näiden kanssa uimaan jo ihan kristallien liimauksenkin vuoksi.
– Molemmissa edelleen toimivat patterit, en ole muistaakseni vielä kertaakaan joutunut vaihtamaan
– Molemmissa pienennetty hihnat oman ranteeni mukaan, lisäpalat tietty tallessa ja tulevat mukana kauppaan, kelloliike veloittaa muutaman euron hihnan säätämisestä!
– Kummankin mukana tulee alkuperäinen Guessin laatikko ja toivon mukaan käyttöohjeetkin mukaan.


En ole vielä varma listaanko näitä huuto.nettiin, joten ajattelin ensin tätä kautta kokeilla, jos joku olisi kiinnostunut ostamaan kellot suoraan. Myydään siis yhdessä tai erikseen. Tarkempaa kuvaa saa tottakai pyytää, en vielä ehtinyt siirtää kuvia koneelle, koska ajattelin että jotakuta saattaa kiinnostaa kello jo tämän kuvan perusteella 🙂 Kellot lähtevät tosiaan ehdottomasti alle 100 euron, saa laittaa sähköpostia ixdu87@gmail.com !! Ostaja maksaa postikulut, vaihtoehtona myös nouto Helsingistä sopimuksen mukaan. EDIT: tällä hetkellä tarjottu kokokultaisesta 85e!
EDIT2: kultahopea myyty!  MOLEMMAT KELLOT MYYTY!

Ja nyt ollaan sitten alettu piru vie säästämään vihdoin siihen Rolexiin! 😀

Yksi vastaus artikkeliin “Myydään kaksi Guessin kelloa!”

  1. Kun ei tiedä mistä hinnasta ylöspäin kannattaisi alkaa tarjoamaan 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.