Miamin ostoksia

Olipas kiva viikonloppu! Eilen tein kotona suursiivouksen ja turisin kylässä olleen kaverin kanssa. Tänään kävin keskustassa ja kaivopuistossa, jonka jälkeen tulin keittämään kanakeittoa 🙂 
En oikein enää edes muista mitä kaikkea ostin reissusta, mutta joistain ehdin ottaa matkalaukun purkamisen yhteydessä kuviakin. 

Ne 2h- Crestit, joista jo kerroinkin aikasemmin. En oo vieläkään uskaltanut testata toisia liuskoja sen järkyttävän vihlonnan jälkeen 😀
Kahdet baltsut. Sitä ballerina-kautta tässä odotellen.. Ois kiva pakata kaikki saappaat veks, eilen sain jo laitettua kaikki talvitakit kesäjemmaan.
Ja kosmetiikkaa! Vs:n halpistuoksuja, joita on pakko jostain syystä raahata aina joka reissulta. Uusi Buxomin huulikiilto, pinsetit (jotka voin myöntää ostaneeni ihan puhtaasti ton värin takia :D) ja Narsin heleyttäjä, joka vastaa aikalailla sitä Lumenen kesäheleyttäjää, jota käytän maanisesti vuoden ympäri. Just kun oon raahannut tän Narsin toiselta puolelta maapalloa, luen Jutan blogista että sitä vanhaa sävyä Lumenen heleyttäjästä on taas kaupoissa !! Tänä kesänä hamstraan aivan varmasti niitä tuubeja kyllä seuraavaks kymmeneksi vuodeksi prkl! Näiden lisäks ostin lentokentältä pitkästä aikaa ikilempparin Kanebon tuuheuttavan 38c:n.

Juu vähän huppareita. Näitä ois lähtenyt mukaan varmaan vielä kolme, jos kaikista kivoista ois ollut kokoja jäljellä. Harmaaseen ja mustaan huppariin ostin myös olohousut. Nyhvään niin paljon kotona, että mun collariasut kuluu aina pikavauhtia. En varmaan osais viettää aikaa kotona tai ylinpäänsä vapaapäivää muussa kun löllöaussa! Ois lottovoitto, jos vois pitää näitä vielä töissäkin 😀
Lampaannahkainen takki Zarasta. Tän ois varmaan saanut Helsingistäkin, mutta musta on maailman raivostuttavinta käydä täällä Zarassa tai ylinpäänsä missään, kun pienet koot on aina viety. Onneks on keksitty nettikaupat <3 Josta tulikin näin vähän yhtäkkiä mieleen, että vois selailla kevätkenkiä Brandosilta.

Entinen lompakko lens viime viikolla roskiin ja uusi lähti käyttöön. Mahtuu ainakin (melkein) kaikki kortit matkaan 🙂
Parasta hammastahnaa itelleni ja tuliaiseks.

Ja uusi kello! Kävin ihailemassa tätä parina päivänä, kunnes päätin hakea sen vihdoin kassan kautta kotiin. Mua yritettiin kyllä estellä, kun ilmeni että on taas kello kiikarissa, tuloksetta 😀 Nyt on jokatapauksessa raivattu taas kaksi vanhaa tieltä, joten voi antaa tälle ihan hyvällä omatunnolla kodin! Seuraava pakkomielle on se Datejust, jota oon käynyt ihailemassa Rolexin sivuilta nyt joka päivä. Harmi ettei kahden kuukauden palkkaa saa kyhättyä kokoon ihan hetkessä..
Kävin eilen ja tänään mun tavaroita läpi ja löysin ihan tuhottomasti tavaraa myyntiin. Oon näillä näkymin menossa nyt keväällä naapurin Valtteriin myymään tavaraa, mutta voi olla että listaan ennen sitä tännekkin jotain vähän arvokkaampaa roinaa, mitä en uskalla kirppikselle raahata. Alkaa olla nää yksiön säilytystilat jo niin täynnä, että pakko vähän raivata vanhaa tieltä, vaikka oonkin maailman huonoin ihminen luopumaan mistään vanhasta.

PS. Tykkäättekö kellosta?! 🙂

28 vastausta artikkeliin “Miamin ostoksia”

 1. No tykätään kellosta 🙂 Ihan hirmusti! Oliko Korsit samaa hintatasoa kuin jenkkisivuillaan? Jipii, mun Nycin matkaan 2,5 viikkoa!

 2. Moi ihana Iines! Sulla noita kelloja vaan kerääntyy, ja ne on tosi upeita. Voisitko tehdä kellopostausta, kun sulla joskus muinoin sellainen oli, mutta en ole löytänyt enää. Toivottavasti olet talven pienestä burnout lagituksesta nyt rentoutunut loman jälkeen.
  Terkuin,
  Tyttö_Turusta

 3. Voi apua mitä kaikkee ihanaa taas! Tuo kello ja lompakko on ihan mahtavia 🙂 Oikeesti tuo kello on ihan mieletön!

 4. Yleensä vierastan hopean ja kullan sävyjen yhdistämistä, mutta tuossa kellossa se näyttää hyvältä 🙂 Mäkin kävin tänään vaatekaappiani läpi ja miten paljon sieltä taas löytyikään myyntiin menevää vaatetta 🙂

 5. Aivan ihana kello! ja voi että oon kateellinen noista huppareista, VS<3

 6. Moi!

  Oli pakko tulla tänne "vinkkaamaan" kun Priorinia googletellessa tuli sun postauksia näkyviin.. Jos lomailet Espanjassa/joku tuttava on sinne menossa, niin tilaa tuliaisiksi Priorinia – siellä maksaa apteekissa 120kpl paketti 22e! 🙂 Ostin ekan satsin joulukuussa ja nyt uuden, joten ei pitäisi olla mikään erityistarjous.

 7. Hahah, aika hauska toi sun press card -> valid 2011.. kannattaahan sitä esitellä 😀

  1. no ei oo onneks tarvetta esitellä 🙂 on ihan mun toiseen työpaikkaan ja edelleen ihan valid, kun en ole uutta ehtinyt pyytää..

 8. voi apua kiva kommentoida näitä sun vanhoja postauksia, mutta mikä koko sulla on noissa VS:n huppareissa ja olohousuissa? Mä en kuollaksenikaan muista omasta jenkkiasumisestani että minkä kokoiset mulla noi oli 😀 Ja nyt tuli kamala ikävä noita ja kauhea ahdistus ettei täällä lähettyvillä ole missään mitään kauppaa ja kai mun on nyt tyydyttävä nettikauppaan… Jota en ole uskaltanut käyttää tähänkään päivään mennessä, oon ollu niin skeptinen tilaamaan ulkomailta 🙂 Mutta kai se nyt on pakko!
  -Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.