12 vastausta artikkeliin “!!”

  1. Kunnon takatalvi on iskenyt myös Tampereelle!! Vielä pari päivää sitten lunta ei ollut maassa juuri lainkaan ja ulkona 10 astetta lämmintä. Nyt mittari näyttää nollaa ja lunta ja vettä sataa vuoron perään. Että hyvästi ohuet takit ja ballerinat, täältä tullaan saappaat ja toppatakit! 😀

    <3: Anniina

    1. sama täällä, vielä eilen oli niiin keväistä! 🙁 ihan karseeta, mäkin ehdin jo pakata toppatakit pois,, ei näköjään ois kannattanu 😀

  2. Hui, onneksi täällä ei vielä näytä tuolta, mutta kyllähän se vielä tännekin ehtii :/

  3. ööö hyi! 😀 oli pakko kattoo itekin ikkunasta pihalle, ja onneks täällä kuopiossa ei oo käyny samoin!

  4. Ei oo totta, tuollako sä asut! 😀 Oon kattonu aina haikeesti tota taloa mennessäni kotiin seuraavalle sisäpihalle.

  5. Katoin tätä kuvaa aamulla ennen aamuvuoroon lähtöäni ja mietin mielessäni että "kerkesinpäs Helsingistä pois ennen tota karseeta säätä"… Noh, täällä aurinko paistoi ja minä polkasin ohkaisessa valkoisessa villakangastakissa töihin… Voit varmaan arvata millanen ilma täällä nyt on! PRKL. Näytin lumiukolta kun lopulta pääsin kotia. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.