Heleyttäjää!

Lumenen heleyttäjän suurkuluttajana olin kertakaikkiaan niiin iloinen viime viikolla, kun kuulin että kevään satsi mun lempparituotetta on vihdoin saapunut kauppoihin! Viime vuonnahan noista Lumenen heleyttäjistä tuli muistaakseni myös kahta sävyä, mieleen jäi kuitenkin vain se mattaversio sävy 3, joka tuli tottakai myös ostettua. Tuo mattainen, eikä tähän mennessä mikään muukaan tuote ei ole kuitenkaan vetänyt vertoja sille legendaariselle sävy2:lle, jota en ole onnistunut mistään bongaamaan toissakesän jälkeen. Jotenkin kuitenkin kuvittelin, että näistä uusista tuotteista toinen olisi vihdoinkin vastannut tota kauan kaipailtua ikilempparia ja kävinkin työmatkalla kamalassa kiirreessä eilen nappaamassa matkaan kaksin kappalein tuota uutta sävyä 10 Honey glow. Kotona kuitenkin järkytyin kuinka kamalan vaalea toi uusi versio on ja aloin jo perään harmitella, etten ehtinyt kaupassa lähemmin perehtyä näiden kahden uutuustuotteen sävyeroihin. Veikkaan nimittäin, että se uusi mattaversio olisi ollut omalle iholle paljon sopivampi. Onneks nää nyt kuitenkin on niin perustuotteita, että voin jemmata noita vaaleampia vaikka ensi talveen ja käydä pääsiäisen jälkeen hakemassa jemmaan sitä tummempaa mattaversiota 🙂 

Ajattelin nyt kuitenkin perinpohjin havainnollistaa teitä näiden kaikkien mahdollisten versioiden sävyeroista, piti nimittäin ottaa itselleni ihan kuva, koska kuvittelin aluksi mun silmissä olevan vikaa, kun toi uusi litku näytti kertakaikkiaan niiiiiiiin vaalealta!!

Noniin sanokaa, ettei vika oo mun silmissä 😀 Ihan supervaalea !!
1. Lumene sävy 10 (uusi)
2. Lumene sävy 2 (toissakesältä)
3. Lumene sävy 3 (viime kesältä)
4. NARS Illuminator, sävy Laguna
En ollut aikaisemmin ajatellutkaan, että toi Narsin mömmö ois muka tummempaa kun tuo Lumenen sävy 3! Toisaalta käytän tota Narsia aina tosi pienen tipan, ettei naama muutu liian hileiseksi. Jokatapauksessa suuuri pettymys tää uusi Lumene. Vaikka se toinen sävy olisikin sopiva, oon sitä mieltä ettei se mattajälki ole läheskään niin kiva. Onneksi nyt kuitenkin raahasin ton Narsin, johon oon ollut supertyytyväinen! Lisäksi toi pakkaus on tosi riittoisa kun ottaa huomioon kuinka pienen määrän tota päivittäin tarvitsee 🙂 Urkin, että Narsia toimittaa Briteistä Suomeen ainakin HQ Hair.com ja sävyjä on useita, joista tämä Laguna oli omaan käyttööni ihan paras.
Kauheeta, musta tuntuu että mun rusketus on hävinnyt jonnekkin parissa päivässä! Vielä alkuviikosta toivoin jo hetken, että olisin naamasta aavistuksen kalpeampi ja eilen olin mun mielestä kyllä yhtäkkiä yhtä lakana kun ennen reissua. Pientä flunssaa kyllä pukkaa, joten ehkä laitan kalpeuden sen piikkiin. Tai ehkä ne on ne silmät 😀
Onko muut jo käyneet hamstraamassa uusia Lumenen heleyttäjiä? (Saa kertoa siitä matasta, jos joku on testannut!) Ja osaako joku sanoa, onko toi uusi sävy 10 enemmän sen vanhan sävy1:sen kaltainen, jota ei koskaan ole henk.koht tullut testattua?

22 vastausta artikkeliin “Heleyttäjää!”

 1. Mä kans pähkäilin kaupassa kumman sävyn ottaisin ja lopulta otin sen tummemman. Käden iholle niitä läträsin kaupassa varmaan tunnin ajan ja tuo sävy 10 todellakin on vaalea. Kokeilinkin sitä tummempaa jo yhtenä päivänä, eikä näyttänyt lainkaan pahalta, vaikka vielä ei olekkaan rusketusta naamassa.

 2. Huh, minulla on onneksi jemmasssa vielä pari putelia viime vuoden heleyttäjää 😉 Se on siis sävyä 1 Honey Glow, eikä minusta näytä lainkaan noin vaalealta kuin tuo tämän vuoden sävy 10.. Ja hei kiitos kovasti vinkistä tuosta HQ Hair.comista, minua on kiinnostanut testailla Narsin aurinkopuuteria, mutta en ole keksinyt mistä sitä saisi tilattua. Oletko itse tilannut tuolta koskaan?
  Kivaa pääisiäistä! 🙂

  1. oioi, löytyispä multakin vielä jemma tota kakkosta!! 🙁 Oon tilannut kampaamojuttuja Hq Hairista, tosin vuonna 2006, seuraavan kerran kyllä ehdottomasti laitan kyllä Narsit tilaukseen sieltä 🙂 Kivaa pääsiäistä sinnekkin!

 3. Mulla on kans tuo 10-sävy, lisäksi myös tuo 3. Sekoitan niitä keskenään ja saan siitä omalle iholle sopivan 🙂 kannattaa kokeilla! Tai sitten vaan levitän kasvoille ensin kolmosta ja päälle vain hiukan kymppiä tuomaan hohdetta. Toimii mulla ainakin.

  1. oon kans joskus sekotellu ja laittanu tota kolmosta semmosen lumenen "värittömän" heleyttäjän sekaan, oli kyllä kiva mut ennemmin tietty laittais aina yhdestä ja samasta putkilosta 🙂 pitää vielä koklata tän kympin kanssa sitä kolmosta!

 4. Kovin sie oot ruskee vielä – elä huoli! Aika hurja toi sävyero noissa :O Mut mä luulen et toi ykkönen ois kyllä just passelia tälläselle kalkkikselle. Tarvis melkeen testata 🙂

 5. Jee näinpäs sut stokkalla tänään! Oot tosi nätti ja ruskee =)!

 6. Moi! Tämä kuulostaa nyt todella ällöttävältä jaella omia kosmetiikkaputeleitaan, mutta mulla lojuu kaapissa tuollainen "legendaarinen" sävy 2 puteli, jota en ole itse kuin kokeillut pariin kertaan. Oli liian tummaa tällaiselle kalkkinaamalle:) Jos kiinnostaa, voisin sen lykätä postiin jos käyttöä tulis siellä päin? Ihan siis maksutta, tämä ei ole mikään rahastusyritys 😀

 7. Mä taas just olin ihan onneni kukkuloilla kun huomasin viime Suomen reissulla tuon uuden heleyttäjän ja kuinka se väri oli just sopivan vaalee mulle 😀 Mutta en olekaan kovin ruskettunut tällä hetkellä, oot ainakin ihan superduper ruskee verrattuna muhun, dont worry 😀

 8. Ei liity tähän asiaan, mutta herranjestas olet kaunis nuori nainen.:) Rakastan noita sinun pisamia, itselleni kun ei sellaisia tule.:( Nuo ripsetkin on niin ihanat! Tekisi itsekkin mieli tilata neulashia!

 9. Itse kävin ostamassa tänään Lumenen Heleyttävää VARTALOvoidetta. Joskus vuonna nakki ja pottu oon viimeksi tuota samaa ostanut Lumenelta, jota oon sitten myös kasvoihin laittanut. Kesti muuten kauan tuo yksi purkki kun nyt vasta uuden tarvitsin.. Väriltään näyttäis olevan aikalailla tuon 3 ja 4 luokkaa, mutta ei ole mattaa niinkuin tuo 3. Ja tuota siis saa siitä itseruskettavien purkkien vierestä rasvahyllystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.