Fri 6

Huh, tää päivä hurahtikin sitten ylitöissä ja yritän saada itseni tsempattua vielä huomennakin hommiin (jos vaan suinkin jaksan aamulla nousta), lepäillä voi sitten vaikka sunnuntain ja maanantain. Kyllä sitä viettäis töissä vaikka joka viikonlopun ja pyhät, jos työskentelis aina tollasella 50euron tuntipalkalla 😀 Huomenna mulle saapuu pääsiäisvieraita Jyväskylästä, eli pieni koiraneiti Bianca ja poikaystävä, joten oli laitettava huushollia vähän siistimpään kuntoon. Ja tuli vissiin räpsittyä muutama turha kuvakin.

Vihdoin eteisessäkin tilaa, kun sai suurimman osan talvitakeista ja -kengistä sivuun!

Huoh.. Tää on mun ”opparihylly” ja odotan kyllä niin innolla kun pääsee viskaamaan roskikseen kaikki muistiinpanot sun muut..
En ookkaan varmaan kertonu, että jäin jouluna koukkuun tollasten ontelokude-korien virkkaamiseen 😀 Tein parissa viikossa varmaan kymmenen koria, toisaalta en oo kyllä sit sen jälkeen niitä ehtinyt tehdäkkään. Aika terapeuttista puuhaa silti 😀 Jos vaikka näpräis viikonlopun aikana taas pari koria.

 Taas yks kori.

Tänään ois taas vaihteeks vuorossa pihvi-perjantai! Mikäköhän tää nyt ois, kenties seitsemäs pihvi viimeisten kahden viikon aikana. Nyt on kertakaikkiaan niin tyhjä pää, että mietin näitä muutamaa hassua riviä varmaan neljä tuntia. Joskus ei vaan kertakaikkiaan luonnistu nää lauseet.

22 vastausta artikkeliin “Fri 6”

 1. Hei sulla on tuo ikean(?) ihana lasipöytä. Onko noi tuolit myös ikeasta vai mistä? 🙂 Itellä myös tuo pöytä, mut tuolit ois hakusessa siihen!

  1. Joo ne on kans iksusta, sitä "samaa settiä", luulisin et ois vieläkin myynnissä, ostin loppukesästä. noita saa yksittäin 🙂

 2. Hei olisi mahtavaa jos ehtisit tehdä postauksen siitä miten noita koreja tehdään! nimimerkillä: "tommosta mä oon aina halunnut" 😀

 3. Hassua ettei sulla oo eteisessä kenkätelinettä 😀
  Mistä hommaat tota kudetta noihin koreihin ? Tein ite kans joulun aikaan koreja mutta mä tein iha vaa jostai puuvillalangasta monin kertasella langalla, niistä tuli kans kivoja !

 4. Tuo eteisen lattia…. Ah mitä rakkautta!<3 Sulla on muutenkin kyllä niin kivan näköinen kämppä! 🙂

  <3: Anniina

 5. Jotkut jotka eivät itse niin virkkaamisesta välitä, voisivat olla kiinnostuneita ostamaan sinulta tuollaisia ihania koreja, mikäli taas jossain vaiheessa niitä innostut tekemään (vinkki vinkki)… 😀

 6. onks sulla tohon macbookkiin joku päälynen vai näyttääkö vaan pinkiltä? 🙂

 7. moi 🙂 selailin tässsä tätä sun blogia ja törmäsin postaukseen joskus vuodelta 2010 (:D), jossa puhuit solkkukosmetiikasta. tiedätkö yhtään myydäänkö niitä Australian Gold kertakäyttöpusseja missään päin jyväskylää? terkuin, erittäinkin kiinnostunut niistä mömmöistä.. 🙂

  1. Heh 😀 En kyllä tiedä yhtään missä niitä vois olla, ennen oli jotain kappaleita Kauppakadun Eleganssissa, mut en tiedä onko enää :/

 8. Hei!

  ehdottomasti ohjetta kudekoreihin esiin 🙂 oon pitkin vuotta etsinyt tietyn väristä/näköstä koreja eikä eteen ole sattunut tai ovat valtavan hintasia…ja kun kerran helppoja ovat itsekin tehdä niin miksipä ei!

  1. Ne langat maksaa kyllä ihan kauheesti, minkä vuoks noita varmaan myydäänkin melko kalliilla 🙁 voin toki laittaa ohjetta! Ja tosi helppoja tehdä! 🙂

 9. Laitoin blogiini linkin sinun blogiisi NeuLashista, sen verran hyvin siitä olet kertonut ja saanut mut ainakin ihan koukkuun=) Se on kyllä huippu tuote!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.