Kevätkenkiä Heppo.fi:stä

Selailin viime viikolla tuntikaupalla kevätkenkiä Brandosilta kuitenkaan lopulta löytämättä mitään kivaa, koska pienet koot oli yllättäen viety kaikista kivoista kengistä, mitä olisin voinut kuvitella tilaavani. Kun on tosiaan jalka kokoa 34-35, on aina aikamoinen riski alkaa tilailemaan kesäkenkiä kun sitä 35:sta on niin harvoin missään tarjolla ja koko 36:kin tuntuu olevan vuosi vuodelta vaan suurempi.. Antaisin varmaan mitä vaan, jos omistaisin jalan koossa 37!!
Eksyin jokatapauksessa eilen varmaan ekaa kertaa ikinä Heppo.fi-kenkäverkkokauppaan ja löysin kun löysinkin kivoja kenkiä, joista oli suurimmasta osasta vielä jäljellä niitä kolmekutosiakin. Lisäks noissa nilkkaremmillisissä kengissä on aina se hyvä puoli, että ne voi köyttää jalkaan kiinni, jolloin on ehkä mahdollista käyttää sitä kokoa 36, ilman jalasta tippumisen vaaraa 😀

Tosi monissa näissä kengissä oli kokotiedoissa erikseen maininta kengän olevan erityisen pientä kokoa ja ohjeistettiin ottamaan yhtä kokoa pienempi kenkä kun normaalisti. Tää antaa ainakin mulle vähän toivoa tän koko-asian kanssa!
1. Rakastuin näihin Minnetonkan hapsusandaaleihin niin paljon!! Yks asia mitä en kyllä ymmärrä, on että näissä on pienin olemassaoleva koko 37. Onko jollain kokemusta näiden kokopolitiikasta? Toisaalta näiden ilmoitettiin myös olevan ”normaalia kokoa yksi pienempi”, joten mietin sen koon 37 tilaamista, jospa se nyt vaikka oiskin sopiva tai ainakin melkein. Niin söpöt nää on 🙂
2. Ja Friis & Co:n maailman siisteimmän väriset sandaalit! Miksei näitä voi olla kolmevitosta? :'(
4. Nahkaiset Pavementin avokkaat. Uskaltaisikohan ottaa riskin sen 36:sen kanssa..
Tennareita nyt ei voi koskaan ainakaan olla liikaa! Tykkään ihan superpaljon noista Conversen Lighteista (8), jotka on pieneenkin jalkaan tarpeeks sirot verrattuna perus-consseihin. Silti oon miettinyt noita varrettomia perus-Converseja kesäks, mutta niitä pitäis melkein ensin käydä testaamassa, että kuinka sämpylät ne on noihin lighteihin verrattuna 😀

Ja löytyhän niitä baltsujakin pienessä koossa, yay! En ollut ennen kuullut tästä Pretty Ballerinas-merkistä, mutta kaikista malleista löytyi kokoa 35! Hinnat näissä on tosin vähän perusballerinoja korkeammat, mutta sitä suuremmalla syyllä kestävät materiaalin ja laadun puolesta varmasti muovikenkiä pidempään. Pieniä kenkiä kun on niin hankala löytää, että mielellään sitten ostaa kerralla laadultaan semmoiset, jotka kestävät kovassa käytössä ainakin ne pari vuotta.Yllättäen iskin silmäni heti noihin pinkkeihin, jotka lojuvat tällä hetkellä tuolla Hepon ostoskorissa 😉
12. Superihanat rusettiset (MIKSI näistä on viety se kolmevitonen?!)
14. Kiiltonahkaiset
Kai noi pinkit on teidänkin mielestä tilaamisen arvoiset? 🙂 Toisaalta kun on ilmainen toimitus ja palautus, niin ei ainakaan mitään menetä! Jos jotakuta muuta pienijalkaista alkoi kiinnostaa nää Pretty Ballerinsit, niin koko valikoima löytyy täältä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19890190)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

17 vastausta artikkeliin “Kevätkenkiä Heppo.fi:stä”

  1. Mäkin antaisin mitä vaan 37 jalasta, hirveen vaikee löytää kivoja ja naisellisii kenkii :/ t.jalankoko 43… 😀

  2. Ei se 37:kaan kovin hyvä ole, tiedän kokemuksesta. Kokeilin viime syksynä juhlakorkkareita sekä 36 että 37 koossa, eikä mitkään sopinut. 36 oli liian pienet ja 37 liian isot. Tulin siihen tulokseen, että jalankokoni on 36,5. 😀

    1. no höh! mulla ei kyllä tosin oo koskaan tullut eteen liian pieniä kenkiä, mielummin kyllä käyttäisin niitä kun liian isoja 😀

  3. kengät numero 4 ja 11 vei mun sydämen<3 Toisaalta noi 12 on myös tosi nätit. Kamala valinnan vaikeus 😀

  4. Mulla on myös aika pieni jalka. Koko vaihtelee kengästä riippuen 35-37, korkkareita en mahda löytää mistään, koska 36 on niissä aina iso! Ootko ite onnistunu löytää itsellesi sopivia korkkareita?:) Mun pitäis löytää lakkiaisiin mustat peruskorkkarit, ja pelkään, että tulee kiire löytää ne:s

  5. Tiiätkö onko noi converset aidot? Hinnasta päätellen joo, mutta mitä luulet, tiiätkö vaikka jonkun kaverin puolesta :)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.