Kissy

Selailin alkuviikosta nettikauppoja ja huomasin ilokseni, että Dr. Denimin Kissyjä on tullut Nellyn valikoimiin koossa xxs. JEE! (Näköjään veinkin sitten viimeiset tästä koosta).. Aiemmat Kissyt on vuoden varrella ollut niin kovassa käytössä, että pistin kahdet mustat Kissyt tilaukseen, noi kun on ehkä maailman monikäyttöisimmät housut ikinä, unohtamatta mukavuutta. Kovassa käytössä omat mustat ovat lähteneet kymmenien pesujen seurauksena haalistumaan ja löystymään, joten uudet tulevat kyllä tosiaankin tarpeeseen! 

Kesällä Kissyt on ihan lempparit käärittyinä nilkkamittaisiksi tähän tyyliin: 

Bongailin näitä kuvia ja mua alkoi harmittaa, kun muistin kuinka paljon panostin blogiin vielä viime kesänä 🙁
Mustat löytyvät täältä! Pikkukokoja on vielä hyvin, vaikka 
yleensä ne on Carlingseissa varsinkin tosi kiven alla 🙂
Vielä kiinnostais pistää nää siniset tilaukseen! Löytyvät täältä.
Huomasinkin sattumalta, että oli ilmestynyt tämmöinen ”rinnakkaistuote” Kissyille Sort Denimiltä. Onko kellään kokemusta näistä, vetääkö vertoja Kissyille? Multa löytyy syksyltä noi maastonvihreät Dr.Denimin versiona ja katsoinkin ensin, että niitä on saatu taas valikoimiin. Sort Denimin versiot vihreistä löytyvät täältä.

Huh, ois taas tehnyt mieli lykätä herätyskelloa tunnilla ja mennä vasta kahdeksaan, mutta on tällä viikolla niin paljon ohjelmaa, että pysyttävä aikataulussa 😀 Ainiin ja kävin eilen hamstraamassa Sokokselta vaikka mitä, tänään lähtee käyntiin kevät-detox!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

8 vastausta artikkeliin “Kissy”

 1. Mun on pakko saada noi siniset kissyt! Oon melkee käyttänyt loppuun mun mustat kissyt, ja ne on kyllä oikeesti maailman parhaat housut! Melkee tekis mieli tilata uudet mustat ja noi siniset. 😀

  1. niin on! 😀 mulla on noi jokavärissä, mut ne mustat aina tuppaa haalistuu ja toisaalta onhan ne niin käytännölliset et voi olla vaikka kymmenet 😀

 2. Pitäis varmaan pistää tilaukseeen! Mä sain omani repeämään REISIEN kohdalta 😀 En tajua miten on mahdollista.. Muuten ihan parhaita evörr 😀

 3. tottahan tuo on. Iines panosti blogiin sillon viimr kesänä todella paljon<3!!!, mutta muutto toi omat tiet tullessaan ei hätää, mutta kirjoittelethan sä edelleen tänne joka on tärkeintä<3<3!! meinaatko alkaa panostaa nyt sitte jossain vaiheessa enemmän tähän blogiin!?

  HYVÄÄ KEVÄTTÄ JA KESÄÄ IINES!!!<3 ihania kuviaa!!!!

  1. En osaa luvata mitään jatkosta, kun kiireet vaan lisääntyy töissä ja opinnäyte-rintamalla kesää kohden :/ Ja kiitos, kivaa kevättä sulle myös <3

 4. xxs?? Siis mä katoin niitä S kokosia ja tuntu että ne menis korkeintaa toiseen jalkaan 😀 Minkälaista tuumakokoa yleensä käytät? Mä käytän 28 ja mietiskelin että mahtuiskohan noi S sittenkin hmm. Pitääpäs käydä testaamassa 🙂

  1. käytän 24-25, mut siis oli se xs:kin mulla uutena toooosi piukee, mut ne venyy käytössä niin paljon, että parempi ostaa niin pieni kun mahdollista 🙂 veikkaan et saisit kyllä itses s:ään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.