Piritan brunssi

Käytiin sunnuntaina Jkl-duolla Piritan brunssilla. Sää oli kyllä aivan huippu ja ennenkö ulkona alkoi tuulla, ois tuolla terassille tarennut varmaan ihan helposti t-paidalla 🙂 Kevät!!

Itse brunssi maksoi muistaakseni noin 17euroa ja sisälsi perusjuttujen lisäks mm. pastasalaattia, falafeleja, kasviskääryleitä, jotain piirakkaa ja hedelmäsalaattia. Oli ihan ok, mutta ois kyllä mun mielestä saanut olla tolla hinnalla vieläkin parempi. Tai ehkä vika on vaan mussa, kun muutun koko ajan vaan nirsommaksi.. Vissiin vaan pysyttävä sillä entrecote-linjalla! Ehkä paras juttu viime kuussa oli, kun kävin työterkkarin kanssa läpi mun veriarvoja. Mun kolesteroliarvot on tällä hetkellä kuulemma ”ällistyttävän hyvät suomalaiseksi”..joo meinasin kyllä revetä aika pahasti kun terkkari totesi, että syön kai sitten niin paljon hyviä pehmeitä kasvisrasvoja. As if.. tai siis ehkä Kartanon sipsien muodossa 😀 Olin itsekin kyllä aika ällikällä lyöty, eteenkin kun oon nyt 6kk liikkunut tosi vähän ja syönyt tosi epäterveellisesti aina muualla kun töissä ja unohtamatta seikkaa, että vertasin mun kolesteroliarvoja heinäkuun labroista, jotka oli kuitenkin aavistuksen huonommat kun nää tuoreimmat. Ilmeisesti ei siis kannata panostaa enää terveelliseen ruokavalioon- ja verisuonet kiittää! Ehkä mun elimistö on tehty toimimaan pihveillä ja sipseillä…?

Viivi♥
 Unohdin aurinkolasit kotiin, joten piti siristellä! 

Piritan terassi oli kyllä ihan superkiva ja tonne menen ehdottomasti vielä keväällä ja kesällä istuskelemaan 🙂 Nää brunssit vois kyllä ottaa ihan jokaviikonlopun tavaks ja kiertää kevään aikana kaikki läpi!

Ps. Sokoksen verkkokaupassa on Hiusten hellimis-viikot ja hiustuotteita -40%, kannattaa kurkata täältä! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19591586)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

5 vastausta artikkeliin “Piritan brunssi”

  1. Täydellinen tuo huivi! Itsekin olen himoinnut samaista huivia jo pitkään mutta olen kuullut huonoja kokemuksia laadusta. Oletko huomannut, että langat lähtisivät purkautumaan tai muuta?

  2. moi!! mistä oot tilannu consseja, tai mistä suosittelet tilaamaan? kun tuntuu että jokaisesta "suomalaisesta" nettiliikkeestä kaikki koot menny.. : D
    kiitti, jos viittit vastata.

  3. Mua sitten harmittaa kun meilläpäin ei ole mitään ihanaa brunssipaikkaa. Viikonloppuisin, tai arkenakin olisi niin huippua syödä oikein pitkän kaavan mukaan. Ei auta. Itse joutuu tekemään jos brunssia kaipaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.