Ti 17

Jossei nyt kiinnitetä mitään huomiota eilisaamuiseen räntäsateeseen, oon tarennut tällä viikolla lenkkeillä jo pelkällä hupparilla, yay! Ihanaa muutenkin kun on taas vaihteeksi koira täällä ”mamman luona”, niin on vaan kertakaikkiaan pakko patistaa itsensä ulos ja lenkille. Tää mun niska on mennyt taas niin paskaan kuntoon, että särkylääkkeillä ja lihasrelaksanteilla selvitään päivä kerrallaan, mistä huolimatta kärsin jokapäivä ihan kamalista päänsäryistä.. Vaikkei tässäkään nyt varsinaisesti ole muuta yhtälöä kun se, ettei ihmistä nyt välttämättä ole tehty istumaan tietokoneella sitä 12h päivässä. Töissä nyt kuitenkin on vähän pakko ja kun aikamoinen nörtti olen, niin en sitten haluaisi tinkiä myöskään tästä kotinettailusta (vaikka oon jo aika monta lupausta itselleni tehnyt, kuinka muka jätän läppärin avaamatta kun pääsen kotiin, öhöm.. :D).
Eiliseen jännitys (ja muuten vaan v-tutus)päänsärkyyn auttoi kyllä ihmeen hyvin reipas kävelylenkki ympäriinsä Lintsiä ja Alppipuistoa. Musta on nimittäin tullut talven aikana ihan megalaiska käymään itsekseni lenkillä, kaikilla kavereilla kun menee työaikataulut mun kanssa ristiin ja oon kieltämättä kyllä muutenkin tupannut laittamaan kaikki kiireet tekosyyksi sille miksei muka vaan ehdi.. No mutta kevät on hyvä aika taas ottaa spurtti!

Ja vanhat lenkkarit on jo kyllä niin totaalisen puhkikulutetut, että on pitänyt jo monta kuukautta pistää hankintaan uudet! Vois ottaa asiaksi esim tällä viikolla, tai ens viikolla, tai..
Keväisen ankea Alppipuisto.

Kellopostausta vol 2 on toivottu ihan kamalasti ja unohdan sen aina, kun mietin että mitäs toiveita niitä olikaan jemmassa. Mutta tuleeko teille mieleen muita toivepostauksia, nyt saa nimittäin ehdottaa, jospa esimerkiksi viikonloppuna ois aikaa toteuttaa edes yksi tai kaksi! 🙂 Mielellään muita kun videopostauksia, oon ollut kuukausikaupalla niin tööt, etten ihan tosissaan keksi mitään spontaania höpöteltävää 😀
Johan tuli taas ihme ”varmasti teitä kaikkia kiinnostaa”- lätinää näin jo aamuviideltä! Ja asiasta toiseen, mun Kissyistä tuli eilen saapumisilmoitus puhelimeen ja ajattelin vinkata teiltä, että Nellyllä on nyt Kissyjen korkeavyötäröistä Plenty-mallia !! Ja kokoja on edelleen ihan sieltä xxs asti. Itseltäni löytyy yhdet Plentyt, mutta jostain syystä oon unohtanut ne talveks tonne kaapin hyllylle, täytyypä tänään kaivaa ne sieltä 🙂 Plentyt mustana siis täällä!

Kissythän on (ainakin mulla) tosi low- waist, mut noiden Plentyjen kanssa ei ainakaan tarvii varoa, että vilkkuu perse 😀

16 vastausta artikkeliin “Ti 17”

 1. Must semmoset postaukset mis kuvataan laukun sisältö on ihan parhaita 😀 tai sit vaikka sun lemppari meikit tai kengät:p

 2. Ihanaa, kun nykyään postaat tosi useasti! Olisiko mahdoton toive jos tekisit joskus bixu-postauksen?

 3. Moi! Olipa kivan pirtee postaus! =)

  Kysyisin sulta sitä että, olen käyttänyt neulashia nyt noin 4kk ja yläluomiin on tullut sellaiset tummemmat, ehkä hiukan ryppyinen tai sellainen rupisen näköinen hailakan ruskeapunainen viiva siinä kohtaa mihin olen aina neulashia laittanut. Onko sulla sama juttu? 😀

 4. Heippa!
  Kiva kun postaat nyt näin usein!:) Niin ja ainahan sellaiset laukun sisältöpostaukset on kivoja! Eli sellainen olisi tosi kiva! 🙂

 5. sait mun päivän hymyilee ku ITSE ehdottelit noita tollasia postauksia 🙂 mut sä sillon kerran ilmasit ettet halua kertoa yksityis elämästäsi tänne enään.. mutta silti ois ihana saada sun kodista sellanen video postaus tai sellane kuvapostaus.. et ole ikinä näyttäny kuvaa sielt sun parvelta tai jotain sun keittiön kaapeista 🙂 Olen itse muuttamassa juuri pois kotoa ja ois kiva saada "inspiraatiota" sinne 🙂 hyviä lenkkeilyjä sulle sinne 🙂 ja hei se maito rahka juttuki jos sais johonki postaukseen 🙂

  1. Hih, mukava kuulla 🙂 voin yrittää jossain vaiheessa tehdä kotipostauksia enemmän, tosin musta itsestä tuntuu että täällä on ollut tosi paljon kuvia kotoa, eikä täällä asunnossa kovin paljoa ole kuvattavaa 😀

 6. Eksyin blogiisi puoli vuotta sitten ja nyt lueskelin sitä vakituisesti. Kiitos! Olet kyllä kaunis ja reipas tyttö!! Ulkomaille muutettua kaipaan suomalaista lukemista ja jotenkin blogien lukeminen on täyttänyt tuon aukon 😀 yksi kysymys olisi mielessä, mutta ikinähän ei ole vastauspakkoa. Onko sinun huulet ihan omat? Minusta ne ovat hyvin kaunis osa sinua. Itse omistan pikkiriikkiset huulet ja haluaisin ehkä kokeilla jotain niihin. Aurinkoista kevättä!

  1. Oon käynyt paristi hyraulon-hoidossa 2010 ja 2011, mut ei sitä enää ole mun mielestä jäljellä. Kiitos mukavasta kommentista ja ihanaa kevättä sinnekkin! 🙂

 7. Eniten toivoisin kaikkia kauneuteen liittyviä postauksia, kuten esimerkiksi juhlameikki, arkimeikki, rusketus, kynnet!

  1. Jee nää ois kyllä mukavia tehdä, harmi että meikkipostauksia on hankala tehdä koskaan arkisin kun herään aamuviideltä ja ei ole tuolloin ollenkaan valoa 🙁

 8. Hei, tuli vaan yhtäkkiä mieleen että oletko viihtynyt siellä helsingissä paremmin kun jyväskylässä vai kaipaatko jyväskylää jos mietit ihan vain kaupunkina?

  1. nooo en mä oikein osaa sanoa, monet kysyy, mutten oikein osaa vastata 🙂 kai mä sitten viihdyn missä vaan, toisaalta kyllä osaa nyt arvostaa Jyväskylääkin enemmän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.