Lancome Hydra Zen Teinte + Lumene Honey Glow

En ymmärrä, mutta oon tällä ja viime viikolla ollut jotenkin aivan ylitsepääsemättömän väsynyt, vaikka oon mennyt nukkumaan jo reippaasti ennen iltayhdeksää. Toisaalta, onhan se herätyskin arkisin jo viimeistään klo5, minkä kanssa ei yleensä ole mitään vaikeuksia. En kestä jos tää väsymys enteilee taas jotain flunssaa!

Jokatapauksessa, olin eilen 9h työpäivän jälkeen niiiin iloinen kotiin tullessani, kun posti oli tuonut mukanaan lukijan lähettämän käyttättömän putkilon sitä ”vanhaa” Lumenen heleyttäjää sävyssä 2 (joka on siis the best evvvöööö, jos joltain nyt on jostain kumman syystä jäänyt väliin mun hehkutukset)!! Ja kiitokset vielä sinne päin heleyttäjästä! 🙂

Sillä aikaa keksin itseasiassa myös tosi hyvän käyttökeinon sille uudelle 10-sävylle..

Ostin talvella Sokokselta ton Lancomen värillisen päivävoiteen tosi tummassa sävyssä korvaamaan sen mun aikaisemman viimeisiään vetäneen 2-sävyn. Talvella toi sävy oli kuitenkin mulle niin tumma, että sekoitin sitä vain ihan tipan Lumenen värittömään heleyttäjään tai siihen Garnierin BB-voiteeseen. Nyt mulla alkaa olla kuitenkin sen verran pohjaa, että toi Lancome käy oikeastaan tollaisenaan. Koska en ole koskaan oikein ymmärtänyt tai käyttänyt meikkivoiteita, niin oon löytänyt noista sävyttävistä hyvän vaihtoehdon, jotka nekin kyllä tuppaa välillä peittämään pisamia liikaa, jolloin taas näytän omasta mielestäni tosi oudolta kun katson peiliin.

Ylempänä Lancome, alempana Lumenen Honey Glow
..sekoitetaan
Ja tulos on aikalailla sen 2-sävyn vertainen kuulas kesäinen pohja! Olin niin innoissani sunnuntaina kun testailin sotkea näitä 😀

Mun kaveri sano viikonloppuna, että sitä oli naurattanut se mun heleyttäjä postaus kun jaksan jauhaa näistä heleyttäjistä. Toivottavasti teitä nyt ei häiritse nää diipadaapa-postaukset, tuppaan vissiin ottamaan heleyttäjät ehkä pikkasen liian tosissani, varsinkin kun kiilasin tottakai sunnuntaina Sokoksella suoraan heleyttäjä-hyllylle, kun käytiin siellä pyörimässä 😀 No mutta kai tässä blogissa onkin tarkoitus kirjoitella lähinnä näistä mun omista välillä ehkä vähän erikoisistakin kiinnostuksenaiheista. Tuli näin jälkeenpäin lievä ”kaikkia kiinnostaa”-olo, mutta mua ainakin harvinaisen paljon, kuten varmasti on tullut ilmi!

Nyt mm. pesen heleyttäjät pois naamasta (:D) ja alan syödä mun soijamakaroonilaatikkoa! Alkuviikko meni jotenkin niiiin hitaasti ja nyt onkin jo torstai, mihin nää pari päivää oikein hujahti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.