IsoSmile-alekoodi!

Olette taas tiedustelleet koodia Crest Whitestripseihin ja sainkin taas teille jaettavaksi 5 euron alekoodin IsoSmile.com-verkkokauppaan! Koodi SA675888 antaa siis kassalla 5 euron alennuksen yli 36euron tilauksista Crest Whitestrips-hampaidenvalkaisuliuskoista, tahnoista ja muista uusista kosmetiikkatuotteista. Koodi on voimassa 30.4.2012 saakka.

Ja tosiaan edelleen suosittelen tilaamaan joko Advanced-liuskat (43euroa) tai Professional Effects-liuskat (56euroa), jotka ovat ainakin itselläni toimineet todella hyvin ja suosittelen näitä jatkuvasti kaikille kavereille 🙂 Muita hampaidenvalkaisujuttujahan en ole koskaan edes käyttänyt ja usein kuulee jo parin päivän liuskojen käytön jälkeen kyselyjä, että oonko valkaissut hampaita. Tilasin viime syksynä City Dealista semmoiset muotit ja geelin, joita käytin kerran ja jotka totesin paljon epämiellyttävämmiksi käyttää. Nämä suussa kun voi puhua ja tehdä suurinpiirtein mitä vain muutakin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että toimitus tapahtuu Yhdysvalloista ja yli 43euron tilauksista voidaan periä tullimaksut (23%), mikäli paketti tulliin napsahtaa. Kaikki Advanced-paketit saa kuitenkin tilattua tullitta, koska summa on tuon tasan 43euroa ja alennuksen jälkeen siis 38euroa. Postikuluthan sisältyvät hintoihin ja maksut hoituvat helposti tilisiirrolla suomalaiselle tilille.
Ja niille keille tämä oli ihan uusi juttu, niin se mun tekemä ikivanha video näiden käytöstä löytyy mm. täältä!
Ja suosittelen lämpimästi myös testaamaan tuota valkaisevaa Vivid-hammastahnaa (18euroa), joka poistaa tummentumia ja auttaa ylläpitämään valkaisutulosta, mutta tosiaan tullien vuoksi kannattaa tilata tuotteet erikseen, mikäli molemmat haluaa, koodinhan voi käyttää useampaan otteeseen 🙂 
Ja muistuttaisin, että jos on aloittelija näiden kanssa, niin kannattaa aloittaa kuuri pitämällä tarroja ensin ylhäällä ja sitten vasta alhaalla, eikä molempia rivistöjä samaan aikaan, jolloin saa hillittyä syljeneritystä, joka voi olla alussa reipasta kun ”tunkee vieraita esineitä suuhun” 😀 Ja jos pistää vaikka nyt tilausta menemään, niin kannattaa samantien aloittaa vihloville hampaille tarkoitetun tahnan käyttö ennakkoon, jolloin pääsee liuskojen saapuessa suoraan käyttämään näitä ilman mahdollista vihlontaa, toimii!!

7 vastausta artikkeliin “IsoSmile-alekoodi!”

  1. Onko tuo sama hammastahna, kuin jenkeissä parilla dollarilla myytävä?

  2. mihin kohtaan tilauslomaketta laitetaan toi alennuskoodi? ja kauanko noiden liuskojen toimitusaika on? ja siis alle 43e tilauksiin ei tuu sitä 23% maksua? 😀 täääänks

  3. Heii kauanhan noissa suurinpiirtein menee että tilaus tulee tuolta? Tilasin liuskia joskus viime kuussa ja tosiaan kohta jo kuukausi mennyt eikä ole näkynyt 🙁

    1. Joo tein tosiaan sen tilisiirron silloin. Tää paketti ei koskaan saapunut mulle! 😀 Laittelin tonne sit postia tästä ja niillä näkyi et paketti ois ollut mulle matkalla jne. mutta eipä se tänne asti saapunut. 🙁 Mut ei voi kun kehua hyvästä palvelusta, lähettivät mulle sitten uuden paketin veloituksetta ja se saapui noin viikossa mulle 🙂 Ja ai että, oon niin ihastunut näihin liuskoihin!

    2. Voi vitsi, onneksi tarina päättyi hyvin!! 🙂 Mulla on kyllä hukkunut ties mitä postin mukana, huoh.. Ei voi tietty tietää, että missä päässä vika oli, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.