Me against the world

Ei, siis tänään ei vaan kertakaikkiaan ole mun päivä. Tällä hetkellä tuntuu lähinnä siltä, kun koko maailma kaatuisi niskaan ja tekisi mieli nukkua viikko putkeen. Postiluukusta oli vielä kaikenkukkuraksi tipahtanut karhukirje mun opparimatskujen lainakirjoista, että hyvät maanantait. Nyt ei ilmeisesti vaan mikään onnistu.

Teki lähinnä mieli itkeä silmät päästäni ratikassa kun tulin kotiin. Onneks Bixu (ja Stockan herkun sapuskat) piristää ♥ Paskat päivät pitäis vaan kieltää laissa.

Ps. Mitä mä sanoin näistä 2pac-salaliittoteorioista sillon yli 10v sitten?! 😀 (joking…tai sillon 2002 olin kyllä aika pirun tosissani :D)

10 vastausta artikkeliin “Me against the world”

  1. Voi vitsit, mä katoin, että ekassa kuvassa on Cameron Diaz 😀 Toivottavasti tämä ede vähän parantaa päivää!

  2. Onneksi sulla on niin suloinen haukku kaverina!<3 Se sais ainakin mun päivän paremmaksi 🙂

    <3: Anniina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.