Sunnuntai-brunssia ja aurinkoa

Tänään oli pakko tehdä poikkeus ja siirtää herätyskelloa 30 minuutilla, jonka jälkeen olin jo ihan siirtämässä sitä vielä toisella, nukuin nimittäin jotenkin taas niin onnettomasti yöllä. Onneks mulla on tänään yhden menon takia lyhennetty työpäivä, ettei ehdi iskemään iltapäivä-väsy kesken töiden! Toisaalta, oon näiden 2 x 4dl lattejen jälkeen varmasti kohta aivan uusi ihminen 😀

Eilisen aamureippailut kotoa Hakaniemeen.

Käytin eilen kuitenkin taas Piritan brunssilla, koska kun kuuli sunnuntain sää-ennusteesta, oli tietty päästävä heti aamusta aurinkoon! Ja sinne Piritan terassille paistaa kyllä aurinko mitä parhaiten! 😉

Taas vähän yliarvoin mun nälän.

Ja loppupäivä istuttiinkin sitten omassa pihassa naama aurinkoon, ensin Bixun kanssa ja myöhemmin vielä Jutan kanssa. Pakko päästä äkkiä Ikeaan hakemaan joku kokoontaitettava aurinkotuoli, jonka voin raahata nyt keväisin meidän pihaan. Enää kun ei parveketta ole ja vähän epätoivoinen kun oon 😀

Kerkeisinpä vielä turista, nyt kuitenkin kiireellä föönaamaan hiukset ja iskemään meikkiä naamaan, ettei tarvitse rikkoa mun kangistuneita rutiineja ja mennä töihin jollain mulla kun mun vakkaribussilla!

4 vastausta artikkeliin “Sunnuntai-brunssia ja aurinkoa”

    1. noi oon ostanu muistaakseni ebaystä tai semmoisesta kun branch309, siellä ei enää kyllä oo noita kai 🙁 (ostin yli vuosi sitten)

  1. Mulla on vähän samanlaista asiaa kun tuolla edellisellä kommentoijalla! Ostin samasta nettikaupasta nuo conssit kun säkin, mutta nyt siellä on toimituskulut yli 10 puntaa, niin en viitsis enää tilata sieltä. Olisko sulla (tai lukijoilla) tiedossa nettikauppoja, mistä voisi tilata noita light consseja edullisesti? Itse olen jo kolunnut nettiä, mutta en ole löytänyt mitään varteenotettavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.